Michalovce – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Poprad – Detva 4:0 (kon.) | Topoľčany – HC Slovan 2:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 22.09.2020, 18:00 • Nitra aréna • Kaufland Super Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Nitra dala gól!
    Ackered stlmil svojim telom letiaci puk, Slovák mu ho však vypichol, prihral puk na TOMÁŠA HRNKA a ten pohybom oklamal Kristína a poslal puk do odkrytej bránky. Asistencie: Marek Slovák, Marek Tvrdoň.
     
    54:48
    Trenčín dal gól!
    Puk sa dostal na ľavú stranu na PETRA SOJČÍKA, ktorý strelou k ľavej tyčke strieľa tretí gól hostí a Trenčín využíva presilovku.
     
    46:04
    Nitra dala gól!
    Nitra po tridsiatich sekundách strieľa piaty gól z hokejky JACOBA CARDWELLA, ktorý si vypýtal nezištnú prihrávku od Lantošiho a osamotený pred bránkou hostí rozradostil piatym gólom domácich divákov. Asistencia: Róbert Lantoši.
     
    45:34
    Nitra dala gól!
    MAREK SLOVÁK prebral puk na obrannej modrej čiare, nabral rýchlosť, doviezol puk do útočného pásma a strelou švihom z ľavého kruhu prekonal Kristína. Asistencie: Marek Tvrdoň, Ivan Švarný.
     
    43:22
    Nitra dala gól!
    Nitra nakoniec predsa využíva presilovku vďaka gólu ANDREJA KOLLÁRA, ktorý strelou z prvej po prihrávke od Daudu spoza bránky prekonal Kristína. Asistencie: Róbert Lantoši, Adam Dauda.
     
    24:20
    Trenčín dal gól!
    Trenčín bleskrýchle vyrovnal z hokejky JANNEHO KETTUNENA. Nitra nedostala puk z obranného pásma, Daňo prihral Kettunenovi a jeho strela z medzikružia skončila za domácim brankárom. Asistencie: Marko Daňo.
     
    24:05
    Nitra dala gól!
    ANDREJ ŠŤASTNÝ strieľa druhý gól domácich. Dobrú robotu odviedol Lantoši, ktorý zamiešal puk na pravej strane, posunul ho na Kollára a ten skvelou prihrávkou našiel v bránkovisku hokejku Šťastného, ktorá usmernila puk do odkrytej bránky. Asistencie: Andrej Kollár, Róbert Lantoši.
     
    14:45
    Trenčín dal gól!
    Trenčín vyrovnáva počas oslabenia. Nitra sa nevedela dostať do útočného pásma, Kettunen sa zmocnil puku v strednom pásme, z pravého kruhu vystrelil, Cowley vyrazil puk rovno na jeho hokejku a hráč hostí následne prihral na ľavú stranu nedôrazne pokrytému MARKOVI DAŇOVI, ktorý nemal problém dopraviť puk do odkrytej brány. Asistencie: Janne Kettunen.
     
    02:35
    Nitra dala gól!
    Nitra sa poľahky dostáva do vedenia. Kristín vyrazil ľahkú Bodákovu strelu iba pred seba a puk sa so šťastím odrazil od korčule ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO do hosťujúcej bránky. Asistencie: Jakub Minárik, Martin Bodák.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 3. Holešinský (Bodák, Minárik), 25. Šťastný (Lantoši, Kollár), 44. Kollár (Dauda, Lantoši), 46. Slovák (Tvrdoň, Švárný), 47. Cardwell (Lantoši), 58. Hrnka (Slovák, Tvrdoň) – 15. Daňo (Kettunen), 25. Kettunen (Daňo), 55. Sojčík


    HK Nitra: Cowley (Nagy) – Mezei, Cardwell,Švarný, Nemec, Pupák, Bodák, Knižka, Štefanka – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Lantoši – Minárik, Dauda, Holešinský – Škvarek, Čaládi, Pätoprstý
    HK DUKLA Trenčín: Kristín (Valent) – Ackered, Jaborník, Mesikammen, Starosta, Sládok, Bokroš, Rajnoha, Ferényi – Hecl, Paukovček, Sádecký – Bezúch, Kettunen, Daňo – Skladaný, Sojčík, Kukuča – Hlinka, Švec, Krajč
    bahis siteleri