Jekatěrinburg – Minsk 3:4 (kon.) | Jokerit – Novosibirsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 2:3 (kon.)
Omsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 25.09.2020, 18:30 • Arena-2000 Lokomotiv, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:58 Alexandr DARJIN - 2:3
     
    43:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    2:3 z pohledu domácího mužstva! ALEXANDR DARJIN se ocitl za obranou soupeře a samostatný únik zakončil blafákem do bekhendu mezi betony gólmana. Jeho první branka v letošní sezoně KHL! Asistence: Artur Kajumov.
    39:40 Libor HUDÁČEK - 1:3
     
    39:40
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    20 vteřin do konce druhé třetiny a hosté vedou o dva góly! Autorem branky je LIBOR HUDÁČEK, který zpoza brány poslal kotouč do ohně; touš se následně odrazil od bránícího hráče do klece. Jeho první branka v letošní sezoně! Asistence: Otso Rantakari, Marat Chajrullin.
    32:03 Daniel BUCAJEV - 1:2
     
    32:03
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď – hosté si berou zpět vedení! Krátce po vhazování prostřelil zprava gólmana Lokomotivu krásnou střelou DANIEL BUCAJEV, když vymetl pravý horní růžek. Jeho první branka v letošní sezoně. Bez asistence.
    31:27 Artur KAJUMOV - 1:1
     
    31:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka domácích – máme vyrovnáno! ARTUR KAJUMOV se dostal s toušem před bránu a následně z těsné blízkosti překonal Ivannikova. Jeho druhá branka v letošní sezoně! Asistence: Denis Alexejev.
    15:19 Marat CHAJRULLIN - 0:1
     
    15:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Šestnáctá minuta a hostující mužstvo otevírá skóre dnešního souboje! Napřed se mohl prosadit Hudáček, ale nedosáhl na kotouč. O malou chvíli později skóroval MARAT CHAJRULLIN. Jeho první trefa v letošní sezoně! Asistence: Alexandr Osipov

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 32. Kajumov (Alexejev), 44. Darjin (Kajumov) – 16. Chajrullin (A. Osipov), 33. Bucajev, 40. L. Hudáček (Rantakari, Chajrullin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Gorškov) – Rafikov, Malyšev, Čerepanov (A), Kalinin, Misjul, Savčenko (C), Kovaljov, Gorjačev – Kudrjavcev, Alexejev, Korškov (A) – Darjin, Ivanov, Kajumov – Berjozkin, Tesanov, Beljajev – Romanov, Deněžkin, Manin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev (A), Rantakari, A. Osipov, Volgin (A), Motygullin, Graborenko, Puzanov – Šafigullin, Kučerjavenko (C), Porjadin – Šiksatdarov, L. Hudáček, Chajrullin – Chafizov, Šarifjanov, Bikmullin – Bucajev, Golubovič, Grošev – Čivilev.

    Rozhodčí: Mochalov, Gofman – Lazarev, Šišlo

    Diváci: 711
    bahis siteleri