Havířov – Poruba 5:0 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 0:0 (odl.)
Liberec – Kladno 0:0 (odl.) | Chomutov – Mladá Boleslav 5:8 (kon.) | Slavia – Sparta 2:4 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 4:0 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 3:7 (kon.) | Zlín – Olomouc 6:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 0:5 (kon.) | K. Vary – Třemošná 3:4 (1:2 po s.n.) | Kobra – Motor ČB 0:0 (odl.)
Kometa Brno – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 0:0 (odl.)
konec
Piráti Chomutov
5:8 (2:0, 1:6, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Sobota 26.09.2020, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté potvrzují vítězství v dnešním utkání gólem do prázdné branky, který vstřelil VOJTĚCH POLÁK po úniku podél levého mantinelu. Asistence: Bez asistence.
     
    58:00
    Právě se rozeběhli poslední dvě minuty utkání.
     
    56:07
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jiří Sypecký – 2 min., podrážení).
     
    55:51
    Gron se ocitl zcela osamocen s kotoučem těsně před Perůtkou, kterého ale propálit nedokázal.
     
    55:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! MATĚJ PAVLÍK vypálil z mezikruží a jeho povedený střelecký pokus skončil v levém horním rohu Perůtkovy branky! Asistence: Tomáš Moravec.
     
    49:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na 5:6! ADAM TITLBACH se dostal ke kotouči na útočné modré. Následně si s ním sjel na vrchol levého kruhu a střelou mezi betony nedal Královi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Adam Frollo a Daniel Badinka.
     
    47:59
    Fantastický zákrok si teď připsal na své konto Král, který vytáhl skvělý semafor proti střele Mišovice z bezprostřední blízkosti branky!
     
    46:37
    Vostiňák se ocitl s kotoučem zcela osamocen před Králem, kterého ale nakonec prostřelit nedokázal! Král si připisuje na své konto další skvělý zákrok.
     
    44:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Po velké skrumáži před Králem si kotouč našel DANIEL BADINKA, a ten následně rozvlnil síť hostující branky! Asistence: Bez asistence.
     
    39:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o tři branky! VOJTĚCH POLÁK se dostal ke kotouči těsně před Perůtkou, kterého následnou střelou k bližší tyči dokázal překonat! Asistence: Bez asistence.
     
    38:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další gól v síti domácích! Domácí chybovali za vlastní brankou a ke kotouči se tak dostal Polák, který si okamžitě všiml úplně volného JAKUBA VÍTKA, a ten už neměl problém z bezprostřední blízkosti prostřelit Perůtku. Asistence: Vojtěch Polák.
     
    36:03
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Filip Tuček, přichází Alexandr Perůtka.
     
    36:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté opět vedou! Vojtěch Polák se dostal do samostatného úniku, ale Tučka nepřekonal. To se povedlo až Frollovi, který si kotouč nešťastně srazil do vlastní sítě po dorážce JAKUBA VÍTKA. Asistence: Vojtěch Polák a Jiří Sypecký.
     
    33:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají na 3:3! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Titlbach se to snažil vzít na sebe, ale před Králem promáchl. Následně však našel před odkrytou klecí DANIELA BADINKU, a ten už neměl problém skórovat. Asistence: Adam Titlbach.
     
    30:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! JAKUB HRUŠKA se dostal k odraženému kotouči před Tučkem a střelou mezi betony nedal chomutovskému brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Jan Halman.
     
    30:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají na 2:2! Polák vypálil na branku z pravého kruhu. Jeho pokus Tuček vyrazil pouze k JAKUBU HROUDOVI, a ten už neměl problém puk zasunout do odkryté branky! Asistence: Vojtěch Polák a Jakub Hruška.
     
    29:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Mišovic – 2 min., hákování).
     
    28:42
    Dominik Mišovic dostal skvělou přihrávku do mezikruží od Ekrta. Jeho následný střelecký pokus z první však Král fantasticky chytil!
     
    27:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Vojtěch Vochvest – 2 min., faul kolenem).
     
    23:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! VOJTĚCH MIZERA vypálil z levého kruhu a jeho pokus nakonec skončil v pravém horním rohu Tučkovy branky! Asistence: Jan Halman a Stanislav Gron.
     
    18:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Husinecký – 2 min., držení).
     
    17:21
    Mahmutovič vypálil z levého kruhu. Král jeho pokus pouze vyrazil k Titlbachovi, který však svou následnou střelou trefil pouze přesunujícího se brankáře hostů.
     
    15:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. Ekrt nečekal dlouho s přihrávkou a už za modrou poslal kotouč na volného TARIKA MAHMUTOVIČE, který následnou kličkou do bekhendu prostřelil Krále. Asistence: Jan Ekrt.
     
    13:06
    Vostiňák se ocitl v oslabení zcela osamocen s kotoučem před brankou soupeře. Jeho následný střelecký pokus však skončil vysoko nad brankou.
     
    12:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., napadení).
     
    11:58
    Husinecký našel skvělou přihrávkou od modré v mezikruží volného Titlbacha, který však střelou z první nedokázal prostřelit Krále. Ten si na své konto připsal skvělý zákrok.
     
    08:13
    Matěj Pavlík teď spálil obrovskou šanci, kdy se dostal ke kotouči těsně před Tučkem, kterého však střelou mířenou k pravé tyči neprostřelil.
     
    07:10
    Hosté chybovali ve vlastní třetině. Ke kotouči se dostal Ekrt, ale střelou z pravého kruhu nedokázal Krále prostřelit.
     
    06:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Adam Vlasák – 2 min., držení).
     
    04:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují v oslabení! DOMINIK MIŠOVIC vybojoval kotouč v útočném pásmu a následnou střelou do pravého horního rohu branky nedal Královi sebemenší šanci zasáhnout.
     
    03:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Novotný – 2 min., krosček).
    Marken.cz

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 5. Mišovic, 16. Mahmutovič (Ekrt), 34. Da. Badinka (Titlbach), 45. Da. Badinka, 50. Titlbach (Frollo, Da. Badinka) – 24. Mizera (Halman, Gron), 31. Hrouda (Polák, Hruška), 31. Hruška (Halman), 37. Vítek (Polák, Sypecký), 39. Vítek (Polák), 40. Polák, 56. Pavlík (Moravec), 60. Polák


    Piráti Chomutov: Tuček (37. Perůtka) – Hynek, Frollo, Svoboda, Perný, Husinecký, Do. Badinka – Ekrt (C), Vostiňák, Titlbach, Mišovic, Mahmutovič, Da. Badinka, Novotný, Rindoš
    BK Mladá Boleslav: Král (Hora) – Moravec, Sypecký, Vochvest (C), Hlinský, Halman, Vlasák, Tůma – Hasman, Hradec, Mizera, Pavlík, Hrouda, Polák, Hruška, Steklý, Vítek, Gron, Hart

    Rozhodčí: Hlinka – Bláha, Herles
    bahis siteleri