Havířov – Poruba 5:0 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 0:0 (odl.)
Liberec – Kladno 0:0 (odl.) | Chomutov – Mladá Boleslav 5:8 (kon.) | Slavia – Sparta 2:4 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 4:0 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 3:7 (kon.) | Zlín – Olomouc 6:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 0:5 (kon.) | K. Vary – Třemošná 3:4 (1:2 po s.n.) | Kobra – Motor ČB 0:0 (odl.)
Kometa Brno – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 0:0 (odl.)
konec
HC Kobra Praha
3:7 (0:4, 1:1, 2:2)
Mountfield HK
Sobota 26.09.2020, 12:00 • Zimní stadion Kobra, Praha-Braník • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    55:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují na 3:7, autorem branky je PATRIK BAUER. Asistence: Jan Halfar.
     
    53:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nicméně Hradečtí nenechávají nic náhodě a přidávají další trefu do sbírky, tentokrát se prosadil LUKÁŠ KOBLÍŽEK. Asistence: Otakar Beran.
     
    49:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Záhy se ale hosté znovu prosazují. Mezi výčet střelců, kteří se dnes v dresu Hradce prosadili, se přidává LUKÁŠ KRÁL. Asistence: Jan Trejbal.
     
    44:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Po chybě na modré čáry ujel ADAM ČEČETKA na Kasala a úspěšně zakončil, snižuje tak na 2:5. Bez asistence.
     
    34:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl opravdu smolný gól. Lehké nahození na branku bylo tečováno a Pejšová se zakrytým výhledem nevěděla, kudy puk letí, nakonec jí propadl mezi betony. Autorem branky je TADEÁŠ KULHÁNEK. Asistence: Lukáš Král a Jan Vencl.
     
    20:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra nastoupila s vervou do druhého dějství a dokonce se jí povedlo skórovat. Úspěšným střelcem je MAX ŠRÁMEK, který tak snižuje ztrátu na rozdíl tří gólů. Asistence: Patrik Bauer.
     
    14:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté však záhy opravdu navyšují náskok, již však po skončeném oslabení, úspěšným střelcem je MATÚŠ GEDEON. Bez asistence.
     
    09:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl parádní přesilovkový gól., Červenka od modré napálil puk na branku, už to skoro vypadalo, že skončí za Pejšovou, nicméně nezbedná pryž se odrazila zpět do pole a přímo na hokejku LUKÁŠE SOUČKA. Asistence: Kryštof Červenka.
     
    08:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poté, co se Kobra začala dostávat do tempa, přichází studená sprcha, která by ve zdejších podmínkách mohla připomínat sprchu rampouchů MATYÁŠ SLÁMA zblízka procpal puk za Pejšovou a Hradečtí vedou 2:0. Asistence: Pavel Šimek.
     
    04:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí udeřili v oslabení, LUKÁŠ KOBLÍŽEK ujel obraně Pražanů a překonal Pejšovou. Dále bude pokračovat přesilovka domácích. Asistence: Otakar Beran.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 21. Šrámek (Bauer), 45. Čečetka, 56. Bauer (Halfar) – 5. Koblížek (Beran), 9. Sláma (Šimek), 10. Souček (Červenka), 15. Gedeon, 35. Kulhánek (Král, Vencl), 50. Král (Trejbal), 54. Koblížek (Beran)


    HC Kobra Praha: Pejšová (Grygoraskchuk) – Novák, Frydrich (C), Šeba, Chytil, Nácovský, Seidler – Šrámek, Holec, Kovář, Halfar (A), Bauer (A), Judiak, Leinweber, Příhoda, Uhlík, Čečetka.
    Mountfield HK: Kasal (Lequin) – Fiala, Beran, Žaba, Kulhánek, Řehák, Červenka – Koblížek (A), Sláma, Šimek, Mach, Souček, Trejbal, Brožek (C), Král, Gedeon, Vencl.

    Rozhodčí: Šmika – Karda, Zedníková

    Diváci: 45
    bahis siteleri