Čeljabinsk – Minsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Kunlun – Barys 0:0 (odl.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 3:2 (po pr.) | Omsk – Magnitogorsk 2:0 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 27.09.2020, 16:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:15 Daniil VOVČENKO - 3:2
     
    64:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Domácí nakonec rozhodují o osudu tohoto duelu a berou bonusový bod navíc. DANIIL VOVČENKO si sjel těsně před Reideborna a blafákem do bekhendu ho překonal – 3:2. Asistence: Kirill Adamčuk.
    57:28 Arťom GALIMOV - 2:2
     
    57:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Pasivita domácích v obranné třetině stojí Severstal vedení. Albert Jarullin objel branku domácích a poté z úhlu zakončil. Jeho pokus pak zblízka tečoval ARŤOM GALIMOV, jenž dostal kotouč za záda domácího brankáře a začíná se opět od začátku – 2:2. Asistence: Albert Jarullin a Kirill Petrov.
    51:36 Daniil VOVČENKO - 2:1
     
    51:36
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí udrželi útočné pásmo a poté se dostali před Reideborna, kterého z levé strany přesnou střelou zaskočil DANIIL VOVČENKO – 2:1. Severstal tak opět vede. Asistence: Alexandr Petunin a Vladislav Provolněv.
    47:12 Michail FISENKO - 1:1
     
    47:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté srovnávají stav ve vlastním oslabení a začíná se znovu od začátku. Vladislav Kara neudržel za vlastní brankou kotouč, ten si převzali hosté a poté zblízka MICHAIL FISENKO překonal Podjapolského – 1:1. Asistence: Kirill Petrov.
    35:42 Jindřich ABDUL - 1:0
     
    35:42
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny jsme se dočkali vůbec první branky zápasu a postaral se o ni český útočník JINDŘICH ABDUL, jenž zužitkoval přihrávky Morozova a z hrany levého kruhu svižnou ranou propálil Adama Reideborna – 1:0. Asistence: Jegor Morozov a Veli-Matti Vittasmäki.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Abdul (J. Morozov, Vittasmäki), 52. Vovčenko (Petunin, Provolněv), 65. Vovčenko (Adamčuk) – 48. Fisenko (K. Petrov), 58. A. Galimov (Jarullin, K. Petrov)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Kudako, Lalonde (A), Vittasmäki, Provolněv, Adamčuk, M. Chabarov, Afanasjev – Abdul, Liška, J. Morozov – J. Jakovlev, Geraskin (C), Kara – Kodola, Vovčenko (A), Petunin – Čižikov, A. Alexejev, Dumbadze – Kazakov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ljamkin, Chenkel, Bogatov, Fazylzjanov – K. Petrov, Azevedo (A), S. Da Costa – Dawes, Dyňak, A. Galimov – Galijev, Safonov, Zaripov (C) – Fisenko, M. Gluchov, Kuvardin – Lukojanov (A).

    Rozhodčí: Romaško, Soin – Savenkov, Strelcov

    Diváci: 1516
    bahis siteleri