Sparta – Svarog Teplice 2:3 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Interobal Plzeň 2:16 (kon.) | Slavia – Ž. Vlci Brno 7:1 (kon.)
Olympik Mělník – České Budějovice 5:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:1 (1:0)
Žabinští Vlci Brno
Pondělí 28.09.2020, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme vám za sledování dnešního zajímavého utkání, které nakonec Slavia zvládla po dobře zvládnuté pasáži od osmadvacáté minuty, kdy se slávisté do konce zápasu dokázali prosadit ještě šestkrát. Vlci korigovali ve třiatřicáté minutě brankou kapitána Hansla. (22:49:54)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Michal Mezník ztratil míč na útočné polovině a zakončovat mohl v úniku Leovski, jeho střelu zastavil Pšurný. Na druhé straně neuspěl ani kapitán Hansl.
     
    39
    Aktivita od obou týmů trochu opadla, Slavia si hýčká vysokého vedení. Utkání se dohrává. Slavia dokázala v polovině druhého poločasu svého soupeře zlomit.
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná rozehrávka domácích futsalistů. Po dvojím hraní Žabinských Vlků si balon vyměnili Zdeněk Sláma se zakončujícím RADIMEM ZÁRUBOU, který se prosadil podruhé v dnešním zápase – 7:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    Stav akumulovaných faulů: 2:2
     
    37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    37
    Pěknou akci nyní předvedly obě strany. Nejprve Slavia zakončovala Hruškou po akci Záruby s Křemenem. Na druhé straně dvakrát vystřelil Dominik Havlín. Marek Karpiak dokázal zasáhnout.
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po diskutabilním zákroku Michala Kratochvíla rozehrál standardní situaci přesně RADIM ZÁRUBA, který přízemní technickou střelou nachytal Jaroslava Pšurného v brance Žabinských Vlků – 6:1. Bez asistence.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Michal Kratochvíl (Žabinští Vlci Brno).
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Křemen vyslal téměř z poloviny hřiště dělovku, která skončila rohem. Ten rozehrál Radim Záruba přesně do brankoviště na odskočeného DAVIDA JOŠTA, který rozvlnil brněnskou síť popáté – 5:1. Asistence: Radim Záruba.
     
    35
    Slavia ovšem velice rychle otočila hru a znovu kombinuje na polovině Brna. Jan Křemen poslal před branku další míč, který však dokázal odvrátit Martin Hanuš.
     
    34
    Žabinští Vlci vycítili šanci na zdramatizování dnešního střetnutí a nyní Slavii tlačí. Dominik Havlín se ani nyní nedokázal prosadit do sešívané branky.
     
    33
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Také hosté se mohou radovat z branky střelené v hale v Edenu. Rychlou akci zakončil po pasu od Michala Mezníka podél Marka Karpiaka LADISLAV HANSL – 4:1! Asistence: Michal Mezník.
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nástřel Zdeňka Slámy si do vlastní branky srazil DOMINIK HAVLÍN – 4:0. Bez asistence.
     
    32
    Zdeněk Sláma dnes znovu ve střeleckém zakončení. Ani tentokrát mu nebylo přáno a tvrdá střela zamířila do tyče.
     
    31
    Zdeněk Sláma vysunul Davida Jošta, kterému ještě nabíhal Igor Leovski. Jošt se rozhodl pro individuální zakončení. Brankář Jaroslav Pšurný si připsal další zásah.
     
    30
    Ladislav Hansl se snažil zaútočit po pravé straně. Přítrž jeho snaze ovšem učinil rázným odkopem na tribunu Igor Leovski.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Třetí branka v síti Žabinských Vlků. Igor Leovski roztáhl hru do levé strany na FILIPA VAKTORA, který si navedl míč před branku a s pomocí teče bránícího hráče překonal Jaroslava Pšurného – 3:0. Asistence: Igor Leovski.

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Vaktor (Leovski), 28. Křemen, 30. Vaktor (Leovski), 32. Havlín (vla.), 36. Jošt (Záruba), 36. Záruba, 38. Záruba (Sláma) – 33. Hansl (Mezník)

    Karty:   16. Havlín (ZVB), 36. Kratochvíl (ZVB)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Vaktor, Jošt, Leovski, Hruška, Sláma, Plíšek, Homola (C), Záruba, Křemen, Pytlíček, Trajhan
    Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Kratochvíl, Lange, Starý, Hansl, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina

    Rozhodčí: Nagy, Milner – Řeháček

    Diváci: 110
    thejrc.org