Novosibirsk – Petrohrad 4:6 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 1:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:6 (2:0, 1:4, 1:2)
SKA Petrohrad
Středa 30.09.2020, 14:00 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:30:33)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3134 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Střely na branku: 29 – 30
     
    Je konec! Petrohrad i ve značně okleštěné sestavě zvládl utkání na ledě Sibiru Novosibirsk a vítězí 6:4. V úvodu třetí části dokázal vyrovnat Šaškov, nicméně ve zbytku třetiny už kraloval Petrohrad. V 52. minutě se prosadil Anton Bělov! Domácí v závěru zkoušeli vyrovnat při hře bez brankáře, ale Miro Aaltonen dopravil puk do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:33 Miro AALTONEN - 4:6
     
    59:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Petrohrad si z Novosibirsku odveze dva body za vítězství! MIRO AALTONEN se v útočném pásmu dostal k puku a z otočky jej poslal do odkryté sítě! Asistence: Dmitrij Zavgorodnij.
     
    59:20
    Danil Romancev se po rychlé kombinaci dostal do zakončení z pravé strany, jenže jeho pohotová střela se jen otřela o boční síť.
     
    59:00
    Domácí zkouší vyrovnat bez brankáře!
     
    58:15
    Hosté mohli rozhodnout o svém dnešním triumfu! Tkačjov se dostal do úniku po pravém křídle, ale jeho dělovka příklepem se jen otřela o břevno!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:49
    Hosté v plném počtu.
     
    57:10
    Hosté hrají hodně jednoduše. Berdin sklepl kotouč na jednoho ze spoluhráčů, který jej bez váhání vyhodil přes všechny čáry do bezpečí.
     
    56:30
    Petrohrad znovu získal kotouč v obranném pásmu a hráči hostujícího celku jej dokázali odehrát do bezpečí. Hostující kvarteto stačilo vystřídat.
     
    56:10
    Jyrki Jokipakka dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil příklepem. Hostující brankář kotouč vyrazil jen před sebe a zadáci jej vyhodili do bezpečí.
     
    55:49
    Domácí si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Vasilij Podkolzin.
     
    55:26
    Domácí v plném počtu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. V. Komarov (Jokipakka), 17. Milovzorov (Šarov, Gurkin), 35. Pastuchov, 44. Šaškov (K. Alexejev) – 33. Kuzmenko (Volodin), 37. Tkačjov (Nikolajev), 38. Dyblenko, 39. Brinkman (Zavgorodnij), 52. A. Bělov (M. Malcev), 60. M. Aaltonen (Zavgorodnij)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Chochlov, Jokipakka, Gurkin, Menšikov, Naumov, K. Alexejev, Pastuchov – O'Dell, Ruohomaa (A), Puustinen – Milovzorov, Sajustov (C), Šarov – Česalin (A), V. Komarov, O. Li – Romajev, Romancev, N. Korotkov – Šaškov.
    SKA Petrohrad: Berdin (Brinkman) – A. Bělov, Brinkman, Kirsanov, Grjaznov, Zorkin, Dyblenko – Nikolajev, Ivan Morozov, Tkačjov (A) – Kuzmenko, M. Aaltonen (A), Podkolzin – Timkin (C), Zavgorodnij, Volodin – Trenin, M. Malcev.

    Rozhodčí: Lavrentějev, Fatějev – Zacharov, Šišlo

    Diváci: 3134
    thejrc.org