Novosibirsk – Petrohrad 4:6 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 1:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:6 (2:0, 1:4, 1:2)
SKA Petrohrad
Středa 30.09.2020, 14:00 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:30:33)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3134 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Střely na branku: 29 – 30
     
    Je konec! Petrohrad i ve značně okleštěné sestavě zvládl utkání na ledě Sibiru Novosibirsk a vítězí 6:4. V úvodu třetí části dokázal vyrovnat Šaškov, nicméně ve zbytku třetiny už kraloval Petrohrad. V 52. minutě se prosadil Anton Bělov! Domácí v závěru zkoušeli vyrovnat při hře bez brankáře, ale Miro Aaltonen dopravil puk do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:33 Miro AALTONEN - 4:6
     
    59:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Petrohrad si z Novosibirsku odveze dva body za vítězství! MIRO AALTONEN se v útočném pásmu dostal k puku a z otočky jej poslal do odkryté sítě! Asistence: Dmitrij Zavgorodnij.
     
    59:20
    Danil Romancev se po rychlé kombinaci dostal do zakončení z pravé strany, jenže jeho pohotová střela se jen otřela o boční síť.
     
    59:00
    Domácí zkouší vyrovnat bez brankáře!
     
    58:15
    Hosté mohli rozhodnout o svém dnešním triumfu! Tkačjov se dostal do úniku po pravém křídle, ale jeho dělovka příklepem se jen otřela o břevno!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:49
    Hosté v plném počtu.
     
    57:10
    Hosté hrají hodně jednoduše. Berdin sklepl kotouč na jednoho ze spoluhráčů, který jej bez váhání vyhodil přes všechny čáry do bezpečí.
     
    56:30
    Petrohrad znovu získal kotouč v obranném pásmu a hráči hostujícího celku jej dokázali odehrát do bezpečí. Hostující kvarteto stačilo vystřídat.
     
    56:10
    Jyrki Jokipakka dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil příklepem. Hostující brankář kotouč vyrazil jen před sebe a zadáci jej vyhodili do bezpečí.
     
    55:49
    Domácí si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Vasilij Podkolzin.
     
    55:26
    Domácí v plném počtu.
     
    55:00
    Kirill Kirsanov střílel od modré čáry! Jeho pobídku ještě tečoval Ivan Morozov, jehož teč krásným zákrokem zneškodnil Harri Säteri!
     
    54:30
    Domácí hokejisté vybojovali kotouč před svou brankou a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry za branku Petrohradu. Hosté se nikam neženou.
     
    54:02
    Hosté v plném počtu.
     
    53:26
    Domácí si navíc komplikují život. Komarov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:10
    Znovu se hokejistům Petrohradu podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry do bezpečí. Hokejisté Novosibirsku se prakticky nemohou dostat do šancí.
     
    52:42
    Hosté přečetli rozehrávku domácích hokejistů v útočném pásmu, získali kotouč pro sebe a odehráli jej přes všechny čáry do bezpečí.
     
    52:02
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Michail Berdin – 2 min., nedovolené bránění).
    51:27 Anton BĚLOV - 4:5
     
    51:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krátce po skončení početní převahy se Petrohrad dostává do vedení! Vyloučený Li už sice naskočil na led, ale ANTON BĚLOV zakončil od modré čáry. Jeho rána se od zadního mantinelu odrazila do betonu brankáře a od něj šel puk do sítě! Asistence: Michail Malcev.
     
    51:10
    Jyrki Jokipakka znovu naskočil na led a opět vyvezl puk až do útočného pásma. Petrohrad se v přesilovce prakticky nedostal do zakončení.
     
    50:25
    Jyrki Jokipakka vyhodil kotouč do bezpečí a spolu se svými spoluhráči odjel na střídačku. Petrohrad musí rozjet novou útočnou akci od své klece.
     
    50:10
    Zadáci domácího celku se dostali ke kotouči a vypíchli jej do středního pásma. Hokejisté domácího celku zatím brání pozorně.
     
    49:25
    Hosté budou hrát další přesilovku. Li dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    49:05
    Michail Berdin si dal pozor na slabou střelu z pravé strany ledové plochy a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:35
    Dmitrij Sajustov dostal přihrávku na modrou čáru a chytře protečoval puk na branku Petrohradu. Odražený puk následně vybojovala obranu hostů.
     
    48:10
    Mikael Ruohomaa napadal rozehrávku Petrohradu na polovině soupeře. Domácí hokejisté v posledních minutách zvýšili tlak a dostávají soupeře do úzkých.
     
    47:30
    Domácí brankář vyjel za svou branku, kde si poradil s rozehrávkou a poslal kotouč kolem napadajícího soupeře na jednoho ze spoluhráčů.
     
    47:10
    Petrohrad se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo v bílém dresu nedokázal propálit hradbu těl před brankou domácího mužstva.
     
    46:35
    Nikita Šaškov vybojoval kotouč v obranném pásmu a obloučkem jej vyhodil do středního pásma. Dobře postavený Kirill Kirsanov puk srazil k mantinelu.
     
    46:15
    Vasilij Podkolzin projel do útočného pásma, ale ihned se u něj vyrojili dva obránci v modrém, kteří jej fyzickou hrou odstavili od kotouče.
     
    45:47
    Konstantin Alexejev dostal přihrávku na pravou stranu, projel do útočného pásma, nicméně jeho střela zápěstím skončila vedle branky.
     
    45:10
    Mikael Ruohomaa dostal přihrávku na levou stranu, odkud zakončil příklepem, jenže nikdo v modrém dresu neclonil před brankou soupeře.
     
    44:35
    Eric O'Dell se dostal do útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem prolétlo kolem vzdálenější tyčky. Domácí ale zůstávají na kotouči.
     
    44:10
    Domácí se znovu vydali do útočného pásma. Šaškov bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, nicméně nikdo v modrém se nedostal do zakončení.
    43:42 Nikita ŠAŠKOV - 4:4
     
    43:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dočkal vyrovnání! Novosibirsk opět dokázal dotáhnout krok! Konstantin Alexejev vypálil od modré čáry a dobře postavený NIKITA ŠAŠKOV jeho pobídku tečoval do sítě! Asistence: Konstantin Alexejev.
     
    43:20
    Novosibirsk se znovu usadil v útočném pásmu. Hokejisté domácího celku sice předvedli zajímavou kombinaci, jenže nikdo v modrém opět nevypálil.
     
    43:03
    Novosibirsk se dostal do zakončení. Dmitrij Sajustov střílel po průniku po levém křídle, ale dobře postavený brankář Michail Berdin ukryl puk do lapačky.
     
    42:35
    Jevgenij Timkin dostal přihrávku do rohu útočného pásma, kde se skvěle zbavil napadajícího soupeře a rozehrál na modrou čáru.
     
    42:10
    Petrohrad se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém si nenašel prostor pro zakončení. Domácí celek brání na jedničku.
     
    41:17
    Domácí v plném počtu.
     
    41:05
    Petrohrad se dostal do útoku, jenže nikdo v bílém se v přesilovce nedostal do zakončení. Sibir zvládá oslabení na jedničku.
     
    40:45
    Petrohrad v úvodu třetiny dohrává přesilovku ze závěru druhé části. Hokejisté Sibiru se ale zmocnili ke kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    40:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny a dostal se do útoku. Hosté budou chtít navázat na fantastický závěr druhé části.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:50.
     
    Střely na branku: 16 – 21
     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme sledovali parádní hokej! Petrohrad nejprve snížil zásluhou Kuzmenko, ale Sibiru vrátil dvoubrankové vedení Pastuchov. Petrohrad ale během 37. až 39. minuty předvedl parádní obrat, o který se postarali Tkačjov, Kuzmenko a Brinkmann. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Hosté si zahrají přesilovku. Eric O'Dell dostává dvě minuty za krosček.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:45
    Petrohrad se nadále tlačí do útočného pásma. Hostující celek se sice dostává do střeleckých pozic, ale domácí teď brání obětavě.
    38:03 Arsenij BRINKMAN - 3:4
     
    38:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fantastický obrat Petrohradu stále nebere konce! Hosté ještě před koncem druhé třetiny otáčejí skóre! Dmitrij Zavgorodnij potáhl puk do útočného pásma, přihrál pod sebe a osamocený ARSENIJ BRINKMAN se trefil zápěstím! Asistence: Dmitrij Zavgorodnij.
     
    37:33
    Rozhodčí zkoumali záběry hodně dlouho, ale gól nakonec platí!
     
    37:33
    Třetí branku Petrohradu ještě zkoumá videorozhodčí!
    37:33 Jaroslav DYBLENKO - 3:3
     
    37:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostující Petrohrad zvládl parádní kousek! Oslabený celek totiž dotahuje se Sibirem krok! Střelou z blízkosti modré čáry se prosadil JAROSLAV DYBLENKO!
     
    37:05
    Ivan Morozov dostal kotouč na pravou stranu a protečoval jej do středního pásma. Nikdo v modrém dresu domácího Novosibirsku se nedostal do zakončení.
    36:19 Vladimir E. Tkačjov - 3:2
     
    36:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je znovu sníženo! Hostujícímu celku se opět vydařil parádní přechod do útoku! VLADIMIR TKAČJOV si sjel na přihrávku do útočného pásma, kličkou se vyhnul obránci a zápěstím uklidil puk pod břevno! Asistence: Alexej Nikolajev.
     
    36:01
    Michail Berdin předvedl další parádní zákrok! Hostující brankář si povyjel proti Komarovovi a schoval jeho střelu zápěstím mezi betony!
     
    35:20
    Novosibirsk nadále pokračuje v útočném snažení. Zadáci Petrohradu jsou po předchozí chybě poněkud frustrovaní a nemohou se vymanit z pásma.
     
    34:28
    Další nepřesná rozehrávka Novosibirsku skončila nahozením, které dopadlo zakázaným uvolněním. Vhazování se přesune před branku Petrohradu.
    34:11 Ilja PASTUCHOV - 3:1
     
    34:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek si bere zpět své dvoubrankové vedení! Novosibirsk se usadil v útočném pásmu. ILJA PASTUCHOV se dostal k odraženému puku, využil špatného postavení brankáře a dostal jej do sítě!
     
    33:41
    Vitalij Menšikov dostal přihrávku do skvělé pozice, nicméně jeho dělovka příklepem byla sražena do rohu ledové plochy.
     
    33:10
    Sibir už znovu hraje v útočném pásmu. Domácí hokejisté nyní drží puk v útočném pásmu, jenže nikdo z hokejisté v modrém se nedostává do zakončení.
    32:33 Andrej KUZMENKO - 2:1
     
    32:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující Petrohrad snižuje na rozdíl jediné branky! Po chybě v rozehrávce domácího celku se hosté dostali do přečíslení. Ivan Volodin ještě přihrál před branku a ANDREJ KUZMENKO skvělým zakončení překonal brankáře! Asistence: Ivan Volodin.
     
    32:02
    Michail Berdin si dal pozor na nahození od modré čáry a schoval puk do lapačky. Gólman hostujícího Petrohradu raději přerušil hru.
     
    31:32
    Vladimir E. Tkačjov získal puk v obranném pásmu a krásně jej vyhodil obloučkem do středního pásma. Odražený puk ale opět vybojovali domácí hokejisté.
     
    31:03
    Domácí se dostali do dalšího protiútoku. Na krásnou přihrávku mezi kruhy si najel Puustinen, jehož zakončení forhendem skončilo na noze obránce.
     
    30:29
    Dyblenko táhl další útočnou akci Petrohradu středem ledové plochy. Hostující hráči sice dokázal obejít jednoho ze soupeřů, ale už nezakončil.
     
    30:10
    Jakov Trenin si sjel na přihrávku do útočného pásma, ale jeho zakončení forhendem skončilo na betonu připraveného brankáře. Harri Säteri zatím podává dobrý výkon.
     
    29:11
    Tak pozor! Domácí hokejisté po sporném odrazu reklamovali branku, jenže hlavní rozhodčí rozpažil s tím, že branka platit nebude! Kotouč podle všeho nebyl za čárou.
     
    29:05
    Jyrki Jokipakka se probil do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu jeho akci nepodpořil. Hráči Petrohradu ale puk nevyhodili.
     
    27:30
    Ivan Morozov střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho projektil zápěstím skončil vedle vzdálenější tyčky. Domácí zatím pokračují v pozorné obraně.
     
    27:10
    Nikita Zorkin získal v obranném pásmu odražený kotouč a málem chyboval při rozehrávce. Napadající soupeř jeho pobídku nezastavil jen o kousek.
     
    26:46
    Hosté v plném počtu.
     
    26:10
    Viktor Komarov operoval s kotoučem na pravé straně útočného pásma, nicméně jeho nahození do prostoru před brankou skončilo na holi obránce.
     
    25:38
    Mikael Ruohomaa znovu střílel ze zajímavého prostoru, nicméně ani tentokrát neprocedil svou ránu mezi tři tyče. Petrohrad následně vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    25:10
    Mikael Ruohomaa dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže jeho dělovku zastavila obětavý pád jednoho z obránců.
     
    24:46
    Novosibirsk si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Nikita Zorkin.
     
    24:28
    Vitalij Menšikov nahodil puk do útočného pásma a sám spěchal za svou pobídkou. Zadáci Petrohradu měli k puku o kus blíže a odehráli jej do bezpečí.
     
    24:02
    Hostující brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma, schoval kotouč do lapačky a následně rozehrál na projíždějícího zadáka Petrohradu.
     
    23:42
    Další útočnou akci domácího mužstva zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Nikita Korotkov. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    23:15
    Novosibirsk se nemohl dostat z obranného pásma, ale ani nikdo z hráčů v bílém se naopak nedostal do zakončení. Pokračuje velká bitva.
     
    22:25
    Eric O'Dell střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka příklepem skončila na boční síti. Novosibirsk ale nadále drží útočné pásmo.
     
    22:10
    Jefim Gurkin dostal přihrávku na pravou stranu, projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho svižné zakončení skončilo na betonu brankáře.
     
    21:28
    Eric O'Dell získal odražený puk na pravé straně ledové plochy, krásně se s ním otočil a hledal rozjetého Konstantina Alexejeva, který se však nedostal do zakončení.
     
    21:06
    Mikael Ruohomaa dostal přihrávku na pravou stranu, odkud pohotově zakončil, nicméně hostující brankář udržel beton na ledě a nepustil kotouč za svá záda.
     
    20:35
    Nikita Zorkin dostal přihrávku do útočného pásma, jenže si kotouč přehodil na forhend a jeho následnou střelu s přehledem srazil obránce do bezpečí.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Novosibirsk v ní bude chtít navázat na dobrý výkon z úvodní části dnešního souboje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:53.
     
    Střely na branku: 6 – 9
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího celku! Novosibirsk totiž předvedl aktivní výkon a dočkal se dvou branek! O první se střelou z mezikruží postaral Viktor Komarov a druhou branku přidal v přesilové hře Jegor Milovzorov. Do kabin se odchází za stavu 2:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:27
    Malcev se z pravého křídla krásně prosmýkl před branku domácího celku, ale jeho bekhendový pokus skončil na betonu připraveného brankáře!
     
    18:04
    Li dostal přihrávku na střed, navedl si jej mezi kruhy a zakončil zápěstím. Hostující brankář tentokrát udržel kotouč mezi betony. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    17:30
    Petrohrad se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo v bílém se tentokrát nedostal do střelecké pozice. Hokejisté domácích podávají dobrý výkon.
     
    17:10
    Domácí celek nadále pokračuje v aktivní hře. Autor druhé branky Jefim Gurkin se dostal do zakončení, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyče.
    16:36 Jefim GURKIN - 2:0
     
    16:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí Novosibirsk přidává druhou branku a využívá přesilovou hru! JEGOR MILOVZOROV dostal přihrávku na modrou čáru a zápěstím dostal puk do sítě. Hostující brankář nemohl nic vidět, jelikož před ním stáli hned dva hráči! Asistence: Alexandr Šarov, Jefim Gurkin.
     
    16:20
    Dmitrij Sajustov střílel z levé strany útočného pásma, nicméně jeho dělovka skončila na noze prvního obránce v bílém dresu Petrohradu.
     
    15:38
    Až nyní se domácí hokejisté dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej odehráli přes všechny čáry. Hokejisté Novosibirsku rozjeli novou akci.
     
    15:20
    Novosibirsk se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo v modrém dresu se zatím nedostal do zakončení. Kvarteto hráčů Petrohradu skvěle brání.
     
    14:55
    Sibir si zahraje první přesilovku. Hostující střídačka dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    14:10
    Jyrki Jokipakka zablokoval před vlastní brankou přihrávku z levé strany a odehrál kotouč mimo nebezpečné území. Novosibirsk puk poté vyhodil.
     
    13:26
    Kuzmenko se dostal do útočného pásma a zakončil forhendem. Jeho svižná střela sice prolétla kolem levé tyčky, ale brankář opět nemusel zasahovat.
     
    13:05
    Novosibirsk zatím zcela ovládá dění na ledové ploše. Domácí sice přišli o puk, jenže rychle vyvinuli tlak na obránce Petrohradu a dostali se do zakončení. Li ale trefil jen brankáře.
     
    12:32
    Petrohrad se dostal do útočného pásma, jenže osamocený Ivan Morozov neměl proti přesile obránců v modrých dresech sebemenší šanci na úspěch.
     
    12:05
    Jyrki Jokipakka dostal pobídku do střelecké pozice a vyslal tvrdé zakončení příklepem. Dobře postavený Vladimir E. Tkačjov jeho ránu srazil mimo tři tyče.
     
    11:35
    Arsenij Brinkman se dostal do útočného pásma, kam dostal přihrávku z levé strany, nicméně jeho slabé zakončení udržel brankář v lapačce.
     
    11:16
    Hostující brankář si musel dát pozor na nahození ze středního pásma a raději ukryl kotouč do lapačky před napadajícím soupeřem. Vhazuje se po jeho levici.
     
    10:44
    Hned čtyři hráči v modrých dresech zvládli obrat o kotouč osamoceného hokejistu Petrohradu a uklidňují hru. Hostům se zatím naprosto nedaří.
     
    10:15
    Petrohrad se po delší době dostal do zakončení, ale rána z pravé strany nemohla domácího brankáře ohrozit. Novosibirsk může vyjet vpřed.
     
    09:20
    Mikael Ruohomaa dostal přihrávku do těžké pozice na levém křídle, jenže nedokázal obejít hned prvního hráče Petrohradu.
     
    09:04
    Danil Romancev si sjel na pravý kruh, kam dostal přihrávku zpoza branky, nicméně jeho ránu vyrazil dobře postavený brankář mimo tři tyče.
     
    08:47
    Domácí celek pokračuje v aktivním výkonu a nadále se tlačí do útočného pásma. Zadáci Petrohradu tentokrát stáli v pevném bloku a srazili puk do bezpečí.
    08:12 Viktor KOMAROV - 1:0
     
    08:12
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí Novosibirsk se dostává do vedení! Domácí celek tak dokázal využít svůj dobrý vstup do utkání. Do střelecké pozice mezi kruhy se s pukem na holi dostal VIKTOR KOMAROV a krásnou střelou nedal gólmanovi šanci! Asistence: Jyrki Jokipakka.
     
    07:38
    Konstantin Alexejev protečoval nahození od modré čáry do útočného pása. Zadáci Petrohradu však měli ke kotouči o kus blíže a odehráli jej do bezpečí.
     
    07:10
    Nikita Zorkin vyhodil kotouč odrazem o mantinel do středního pásma, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů se k puku nedostal.
     
    06:29
    Ivan Morozov se dostal do zakončení z jasné pozice, nicméně jeho dělovka forhendem prolétla nad břevnem branky soupeře.
     
    06:03
    Timkin tečoval před brankou domácího celku krásné nahození od modré čáry a tečoval puk mimo tři tyče. Petrohrad ale přidává na tlaku.
     
    05:29
    Jefim Gurkin se dostal před branku Petrohradu, kam dostal přesnou přihrávku, jenže zakončení z levé strany mu vůbec nevyšlo a skončilo na betonu brankáře.
     
    05:03
    Hosté se usadili v útočném pásmu, nicméně zakončení od modré čáry prolétla kolem levé tyče domácí branky.
     
    04:10
    Zadáci Petrohradu uklidňují rozehrávku za vlastní brankou. Hostující celek se nyní může vydat do prvního útoku dnešního dne.
     
    03:27
    Jefim Gurkin se dostal do zakončení z dobré pozice, nicméně jeho ránu zastavil dobře postavený obránce. Zblokovaný kotouč se odrazil do ochranné sítě.
     
    03:10
    Mikael Ruohomaa dostal přihrávku na levou stranu, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho zakončení zápěstím skončilo na betonu brankáře.
     
    02:47
    Jakov Trenin dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, nicméně jeho bekhendová klička skončila na betonu brankáře.
     
    02:10
    Konstantin Alexejev projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila u dobře postaveného obránce Petrohradu.
     
    01:53
    Po souboji na modré čáře se kotouč od jednoho z hráčů Petrohradu odrazil na střídačku. Rozhodčí nyní nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    01:15
    Andrej Kuzmenko skvěle napadal rozehrávku soupeře. Domácí zadáci si ale dávali pozor a skvěle odehráli kotouč do bezpečí.
     
    00:48
    Domácí Sibir se vydal do dalšího útoku, jenže nahození na levé křídlo skončilo u prvního hráče v bílém dresu Petrohradu.
     
    00:10
    Domácí celek se dostal do útočného pásma. První nahození do rohu ledové plochy skončilo u obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Novosibirsk bude hrát v modrém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Chochlov, Jokipakka, Gurkin, Menšikov, Naumov, K. Alexejev, Pastuchov – O'Dell, Ruohomaa (A), Puustinen – Milovzorov, Sajustov (C), Šarov – Česalin (A), V. Komarov, O. Li – Romajev, Romancev, N. Korotkov – Šaškov.

    SKA Petrohrad: Berdin (Brinkman) – A. Bělov, Brinkman, Kirsanov, Grjaznov, Zorkin, Dyblenko – Nikolajev, Ivan Morozov, Tkačjov (A) – Kuzmenko, M. Aaltonen (A), Podkolzin – Timkin (C), Zavgorodnij, Volodin – Trenin, M. Malcev.

    Rozhodčí: Lavrentějev, Fatějev – Zacharov, Šišlo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali před týdnem. Novosibirsk zvítězil na ledě soupeře 4:1.
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Domácí Sibir je na tom o něco hůře. V jedenácti zápasech získal devět bodů a patří mu osmá pozice Východní konference. Ze spodních pater se na něj ale tlačí Nižněkamsk a Barys. V posledním duelu Novosibirsk na svém ledě přehrál 6:4 Jekatěrinburg.
     
    SKA Petrohrad

    Hostující Petrohrad patří mezi největší favority v celé KHL, ale v posledních dnech se potýká s velkým problémem. Hosté sice po deseti duelech mají na kontě čtrnáct bodů a patří jim druhá pozice. Na vedoucí Dynamo Minsk ale ztrácí dva body. V posledních dnech navíc Petrohrad trápí onemocnění týmu. Hned devatenáct hráčů je nakažených. I proto Petrohrad prohrál poslední dva zápasy s Novosibirskem a Kazaní.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi HC Sibir Novosibirsk a SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. V. Komarov (Jokipakka), 17. Milovzorov (Šarov, Gurkin), 35. Pastuchov, 44. Šaškov (K. Alexejev) – 33. Kuzmenko (Volodin), 37. Tkačjov (Nikolajev), 38. Dyblenko, 39. Brinkman (Zavgorodnij), 52. A. Bělov (M. Malcev), 60. M. Aaltonen (Zavgorodnij)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Chochlov, Jokipakka, Gurkin, Menšikov, Naumov, K. Alexejev, Pastuchov – O'Dell, Ruohomaa (A), Puustinen – Milovzorov, Sajustov (C), Šarov – Česalin (A), V. Komarov, O. Li – Romajev, Romancev, N. Korotkov – Šaškov.
    SKA Petrohrad: Berdin (Brinkman) – A. Bělov, Brinkman, Kirsanov, Grjaznov, Zorkin, Dyblenko – Nikolajev, Ivan Morozov, Tkačjov (A) – Kuzmenko, M. Aaltonen (A), Podkolzin – Timkin (C), Zavgorodnij, Volodin – Trenin, M. Malcev.

    Rozhodčí: Lavrentějev, Fatějev – Zacharov, Šišlo

    Diváci: 3134
    bahis siteleri