Akademici Plzeň – BO Ostrava 3:5 (kon.) | Engineers Prague – Riders Univerzita Pardubice 4:2 (kon.) | HC MUNI – North wings Ústí 6:4 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
3:5 (0:2, 2:3, 1:0)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Středa 30.09.2020, 19:30Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí snižují při další hře čtyř proti čtyřem. Před brankou vznikla nepřehledná situace, ve které se zorientoval nejlépe TOMÁŠ KUČERA a vstřelil třetí gól svého týmu. Asistence: Jakub Švec.
     
    36:19
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Domácí se nevzdávají a chtějí s výsledkem ještě něco udělat. Tentokrát zpoza branky našel Jakub Švec volného DAVIDA MARKOVA, který zamířil naprosto přesně. Asistence: Jakub Švec.
     
    35:41
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! A už je to o čtyři branky. Jakub Gelnar s MARKEM KOVALSKIM ujeli v podstatě dva na nikoho. Gelnar tak předložil kotouč do prázdné branky druhému jmenovanému a ten bez potíží zavěsil. Asistence:Jakub Gelnar.
     
    34:18
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! A prosazuje se i čtvrtý útok Ostravských. Jan Bernát přenechal kotouč EMILU ADAMCZYKOVI, který se napřáhl a trefil se přesně do šibenice. Asistence: Jan Bernát.
     
    27:14
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Místo toho, aby Plzeň srovnala krok, tak potřetí inkasuje a tentokrát při vlastní přesilovce. MAREK KOVALSKI uzmul puk v útočném pásmu a přesnou střelou propálil Štekra. Ostrava se tak dostává opět do dvougólového vedení. Bez asistence.
     
    24:51
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají na dostřel jedné branky. Před branku si s kotoučem nabruslil DAVID PRACHAŘ. První střelu ještě hostující gólman lapil, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Jakub Švec.
     
    18:46
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Tlak Ostravy je nakonec přetaven v druhou branku. U mantinelu vybojoval kotouč Kryštof Fejko, ten ho poslal za branku na Dominika Pawliczka, který před brankou našel úplně volného FILIPA DÝRRA, jenž se trefil přesně k tyči. Asistence: Dominik Pawliczek, Kryštof Fejko.
     
    06:25
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté se pár sekund po hře zpátky v pěti dostávají do vedení. DOMINIK PAWLICZEK dostal krásný kotouč za obranu, udělal forhendový blafák a nedal Štekrovi šanci. Asistence: Daniel Szturc, David Gřesík.
    Marken.cz

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 25. Prachař (Švec), 37. Markov (Švec), 60. Kučera (Švec) – 7. Pawliczek (Szturc, Gřešík), 19. Dýrr (Pawliczek, Fejko), 28. Kovalski, 35. Adamczyk (Bernát), 36. Kovalski (Gelnar)


    Akademici Plzeň: Štekr – Váchal, Sklenička, Beer, Koco, Prachař, Šimůnek, Soukup – Kučera, Strmiska, Markov, Straka, Kanický, Rejzek, Švec, Šucha.
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Ovčaří (Vedra) – Ficek, Janiczek, Szturc, Gřesík, Piskoř, Prepsl – Dýrr, Fejko, Pawliczek – Kovalski, Sysala, Gelnar – Kosina, Žídek, Moravčík – Béreš, Bernát, Adamczyk.
    bahis siteleri