Ath. Bilbao – Cádiz 0:1 (kon.) | Sevilla – Levante 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Barcelona 0:3 (kon.)
Granada – Osasuna 0:0 (odl.)
konec
Athletic Bilbao
0:1 (0:0)
Cádiz CF
Čtvrtek 01.10.2020, 19:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:59:29)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 15:15.
     
    Ani v nadprůměrně dlouhém nastavení Bilbao nedokázalo najít cestu do sítě, a i když posledních dvacet minut hrálo proti devíti soupeřům, z tohoto zápasu nebere ani bod. Cádiz vítězí zejména díky pevné defenzivě a jedné povedené akci, kterou dokonce podnikl po první červené kartě. Pro Athletic je to tedy opravdu ostudná prohra, protože byl jednoznačným favoritem, ještě když hrál tak ve značné výhodě. Kvůli tomu padá v tabulce pod svého dnešního soupeře.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Jeremías Ledesma po chyceném centru posílá míč co nejdál od své klece a doufá, že už se zápas ukončí. Tomu se tak v dohledné době opravdu stane.
     
    90+6
    Hosté pořád výborně střeží vlastní pokutové území a soupeři tam nedávají absolutně žádný prostor. Kvůli tomu odtud nemůže přijít žádné zakončení.
     
    90+5
    Hlavní rozhodčí musel podržet hru, protože potřeboval zkontrolovat předešlou situaci videorozhodčím. Ten však nenašel nic proti pravidlům a Cádiz tak může rozehrávat.
     
    90+3
    Bilbao se opět dopouští ofsajdu, tentokrát byl v něm nachytán Iñigo Martínez. Pokud má vyrovnání ještě přijít, už se to nesmí opakovat.
     
    90+2
    Unai Simón se po delší době zapojil do hry, musel chytat soupeřící nákop, což zvládl naprosto bez problémů a rychle rozehrává.
     
    90+1
    Nakonec se nastavuje opravdu slušná porce, přesněji sedm minut.
     
    90
    Cádiz drží míč na svých kopačkách, přičemž se pomalu vstupuje do nastavení, které asi nebude moc dlouhé. Vítězství už je tak na dosah.
     
    89
    Iván Alejo se obětavě vrhl proti centru, míč tedy vyrazil na roh. Ten Athletic rychle rozehrává nakrátko, do vápna přihrává až vzápětí, ale zase neúspěšně.
     
    88
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Augusto Fernández, přichází Jon Ander Garrido.
     
    87
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Ander Capa, přichází Iñigo Lekue.
     
    86
    Další útok Bilbaa ukončuje postranní sudí, který mává ofsajd. Domácím mezitím už opravdu začíná docházet čas.
     
    85
    Ani další útok domácího celku nekončí ničím nebezpečným a Jeremías Ledesma už zase může rozehrávat. Zase si samozřejmě dává na čas.
     
    84
    Iñigo Martínez si při bránění pomohl dalším faulem, s čímž by měl být hodně opatrný. Jednu žlutou kartu viděl před chvílí, druhá ho sice minula, ale stejně by si měl dávat pozor.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Iñigo Martínez (Athletic Bilbao).

    Lukáš Mihal

    Branky: 57. Unai López (vla.)

    Karty:   54. Villalibre (ATB), 79. Kodro (ATB), 83. I. Martínez (ATB) – 18. Akapo (CAD), 41. Fali (CAD), 63. Negredo (CAD)   48. Akapo (CAD), 70. Negredo (CAD)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 15:15.
    Athletic Bilbao: Simón – Capa (87. Lekue), Núñez, I. Martínez, Berchiche – Dani García (78. Kodro), Unai López – Raúl García, Muniain (62. Sancet), Morcillo (46. Villalibre) – I. Williams (62. Vicente).
    Náhradníci: Ezkieta – Paredes, Zarraga, I. Córdoba, Vesga, Vicente, Lekue, Balenziaga, Vencedor, Villalibre, Sancet, Kodro.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Fali, Cala, Espino – Jönsson (72. Mari), Augusto Fernández (88. Garrido) – Carcelén, Álex Fernández (61. Alejo), Malbašić (61. Salvi) – Lozano (61. Negredo).
    Náhradníci: Gil – Alejo, Salvi, Bodiger, Á. Giménez, Perea, Mari, Pombo, Garrido, Negredo, Erimuya, Mauro.

    Rozhodčí: González – Rodríguez, Bárcena
    thejrc.org