K. Vary – Sparta 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:6 (0:3, 4:0, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 06.10.2020, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Juniorská liga akademií • 2. kolo
Partner:
     
    59:58
    Zápas končí vyloučením na domácí straně, kdy Miroslav Juda inkasuje dvě minuty za hrubost.
     
    58:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rozhození jihlavští junioři inkasují v závěru třetí třetiny potřetí. PETR ANTONÍČEK dostal ideální přihrávku od Rohlíka mezi kruhy a střelou do levé šibenice zřejmě pojistil Pardubicím tři body. Asistence: Ondřej Rohlík.
     
    57:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velký šok pro Duklu, která prakticky celou třetí třetinu držela otěže zápasu ve svých rukou, ovšem v závěru třetiny nejenže ztratila vedení, ale nyní i bodový zisk. JAKUB LICHTAG se prosmýkl s pukem až před Krejčího a zřejmě rozhoduje dnešní zápas. Asistence: Vojtěch Tvrdík, Michal Trejbal.
     
    55:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól bude jihlavské hokejisty mrzet, protože nepadl z žádného velkého tlaku. Nebyl jsem si zcela jist, zda střela hostů byla tečována nebo prošla do sítě přímo, každopádně autorem branky je PETR ANTONÍČEK a opět se začíná znovu. Góly holt dnes padají jen do branky směrem k parku. Asistence: Vít Kaštánek, Adam Nedelka.
     
    48:41
    Rohlík napřáhl k dělovce na pravém kruhu, ale branku přestřelil. Pořádná rána, které ale chybělo trošku přesnosti.
     
    47:42
    Další těžké chvíle pro Duklu, jelikož Tomáš Chlubna jde na dvě minuty ven za hákování.
     
    45:57
    Nyní Filip Krejčí podržel svůj tým. Mezi kruhy si rychle nabruslil Ondřej Rohlík a zkusil střelu na pravý teploměr domácího gólmana, který výborně zasáhl.
     
    44:06
    Brož dobrou přihrávkou z levého rohu našel před brankou na chvilku volného Piskače, jenž už ale neměl dostatek času na lepší zakončení a překonání Nečase.
     
    38:43
    Velká šance Pardubic! Naprosto ideální přihrávku mezi kruhy dostal František Formánek, který rychle zakončil střelou po ledě. Filip Krejčí ale kotouč schoval výborným zákrokem mezi svými betony.
     
    37:44
    A další dobrý zákrok domácího brankáře. Z bezprostřední blízkosti totiž střílel na levou tyč Herčík, ovšem Filip Krejčí tento prostor doslova ucpal.
     
    36:48
    Michal Kerber oslabuje svůj tým za držení.
     
    33:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ CHLUBNA ukázal, že nebude čekat na nadcházející draft náhodou! Jihlavské vedení totiž nyní zařídil on sám! Ve středním pásmu dobrým napadáním získal puk a i když měl před sebou obránce, rychlými kroky ho poslal na párek. A aby toho nebylo málo, tak ještě zahrál tváří v tvář Nečasovi na housle zakončením přesně mezi nohy. Bez asistence.
     
    32:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    První třetina byla jednoznačně pro Dynamo, ve druhé části zatím hraje jasný prim Dukla! Rauš hezky vyvezl puk do útočného pásma a předložil kotouč před branku pro Piskače, který mohl srovnat. Puk mu ale sjel z hole a z poloviny volnou branku netrefil. Co nedokázal on, to ale napravil jeho parťák z obrany MICHAL KERBER a ve 33. minutě tak začínáme od znovu s psychickou výhodou na jihlavské straně! Asistence: Daniel Piskač, Adam Rauš.
     
    28:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pardubické vedení se během osmi a čtvrt minuty druhé třetiny smrsklo ze tří branek na jednu. Nyní domácí sehráli hezkou kombinační akci, po které na pravé straně před brankou Nečase zjevil sám útočník Chlubna. Talentovaný hráč A-týmu Dukly nezazmatkoval a poslal puk na levou stranu předbrankového prostoru pro volného JANA NEVŠÍMALA, který zavěsil do horní části branky. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    23:51
    Adam Paleček jde na dvě minuty ven za podrážení a bude rád, když stráví na trestné celých 120 sekund.
     
    20:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    V kabině Jihlavy byl asi o první přestávce pořádný fén, jelikož jinak si nedovedu hodně hladový vstup domácích do druhé třetiny vysvětlit. Chlubnův tečovaný puk domácí ihned získali zpět a Fiala jej přihrál na Nevšímala. Od něj se puk dostal před branku na TOMÁŠE CHLUBNU, který vymetl šibenici. Asistence: Jan Nevšímal, Dan Fiala.
     
    17:47
    Dukla bude mít možnost ještě do konce třetiny korigovat výsledek, když za podrážení je vyloučen Pavol Štetka.
     
    14:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Špatná první třetina pro domácí pokračuje, jelikož během patnácti minut prohrávají už o tři branky. Nyní se prosadil PAVOL ŠTETKA. Asistence: Adam Nedelka, Michal Trejbal.
     
    14:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesiilovka Pardubic je za devět sekund využitá díky PETRU ANTONÍČKOVI a hosté odskakují Dukle do dvoubrankového vedení. Asistence: Ondřej Šťastný, Jakub Lichtag.
     
    14:27
    Václav Macek je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    04:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou již po čtyřech vteřinách do vedení, když ONDŘEJ ROHLÍK jako správný kapitán zužitkoval souhru Herčíka a Kaštánka. Asistence: Daniel Herčík, Vít Kaštánek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 21. Chlubna (Nevšímal, Fiala), 29. Nevšímal (Chlubna), 33. Kerber (Piskač, Rauš), 34. Chlubna – 5. Rohlík (Herčík, Kaštánek), 15. Antoníček (Šťastný, Lichtag), 15. Štetka (Nedelka, Trejbal), 56. Antoníček (Kaštánek, Nedelka), 58. Lichtag (Tvrdík, Trejbal), 59. Antoníček (Rohlík)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Rašín, Zeman, Zedek, Sapík, Macek, Kerber, Piskač – Doležal, Rauš, Brož – Chlubna, Juda, Fiala – Nevšímal, Melenovský, Vyvial – Zdarsa, Pavelec
    Trenér: Štěpán Moravec

    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Chabada, Secký, Nedelka, Kaštánek, Tvrdík, Odehnal – Rohlík, Herčík, Costa – Formánek, Antoníček, Šťastný – Trejbal, Štetka, Lichtag – Paleček, Pavlík, Kloz
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Ondráček – Polák, Zídek
    bahis siteleri