Jekatěrinburg – Magnitogorsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Riga 4:1 (kon.) | Minsk – Kunlun 2:0 (kon.)
Petrohrad – Soči 4:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Red Star Kunlun
Pátek 09.10.2020, 18:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:29
    Dmitrij Archipov byl za brankou podražen Vladislavem Jerjomenkem a střelec zatím jediné dnešní branky jde na dvě minuty ven.
     
    40:41
    Hunter Shinkaruk jde na dvě minuty ven za hákování Ivana Lodniy, které přišlo na úplném začátku akce. Tedy ještě před tím, než brankář Šikin najíždějícího hráče Dinama podrazil za trestné střílení. Seknutí Pedana na Lodniu, jenž tak nemohl zakončovat do prázdné branky, již rozhodčí nechávají bez trestu.
    40:41 Nařízení trestného střílení
     
    40:41
    Za podrážení gólmana Dmitrije Šikina je nařízeno trestné střílení pro domácí.
     
    23:50
    Oba hráči jdou na pět minut ven a bude se pokrčovat v pěti na obou stranách.
     
    09:03
    Je zde domácí přesilovka čtyři na tři, jelikož hráčů Kunlunu bylo na ledě opravdu pět. Což je obvykle v pořádku, nikoliv však, když hrajete s jedním vyloučeným plejerem. Dvě minuty si odsedí Sam Lofquist.
     
    08:21
    Domácí ztratili puk na útočné modré a hosté šli ihned rychle dopředu. Francis Paré na obranné modré přidržel soupeře a zamezil tak přečíslení Kunlunu dva na dva. Jde také na dvě minuty ven.
     
    07:58
    Špatná rozehrávka navíc stojí hosty první oslabení. Dvě minuty za podrážení dostává ex-třinecký forvard Ethan Werek, který zcela jasně podsekl Lodniu.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 27. Jerjomenko, 60. Martynov


    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Furch) – Koljačonok, Znacharenko, Šinkevič (A), Jerjomenko, Solovjov, Bogolejša, Denisov – Klinkhammer (C), Paré, Bujnickij – Lodnia, Drozdov, Šarangovič (A) – Martynov, Protas, Kogaljov – Usov, Anosov, Pavlenko.
    Red Star Kunlun: Šikin (Hrubec) – Fram, Pedan, Lofquist, Baldajev, Starikov, Sidorov, Gimajev – Shinkaruk, Wellman, Werek – Nikolišin, Monachov, Kručinin – Foo, Lockhart, Foo – Kane, Archipov, Bakanov – Zyrjanov.

    Rozhodčí: Gamalej, Judakov – Šalagn, Strelcov
    bahis siteleri