Vítkovice – K. Vary 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Pátek 09.10.2020, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Juniorská liga akademií • 19. kolo
Partner:
     
    59:43
    Právě jsme viděli dost možná rozhodující zákrok utkání. Maxim Havrda dostal nabito do pravého kruhu, vystřelil bez přípravy, ovšem Daniel Král se proti jeho dělovce dokázal včas přesunout a udržel puk ve hře!
     
    58:25
    Hosté hrají v šesti proti čtyřem!
     
    58:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Němeček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jansa – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Strnad – 2 min., hrubost).
     
    58:00
    Bieniek našel rozjetého Drábka, který z pravého kruhu i díky dobré práci beka nedostal puk do opuštěné branky!
     
    55:05
    Obrovský tlak hostů! Puky na Krále létaly ze všech směrů. Obzvláště nebezpečná byla rána Hofmanna z levého kruhu, kterou brankář vyškrábl hřbetem lapačky.
     
    53:45
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., podrážení).
     
    52:59
    Liberec si mohl vzít zpět bezpečnější náskok. Putz v akci dvou na jednoho našel Benneta Rossmyho, jenž svoji bekhendovou kličku jen těsně nedotáhl do konce!
     
    51:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla fantastická individuální akce! JIŘÍ PUCZEK se vrhl do útočného pásma sám proti třem. Elegantní kličkou si obhodil Patzelta a když už se zdálo, že z toho nic nebude, z nulového úhlu pověsil bekhendem kotouč okolo Králova ramena do bližšího horního rohu. Asistence: Stanislav Tichý.
     
    49:24
    Severočeši svého soupeře v závěru přesilovky sevřeli pod velkým tlakem. Za Pittrem dokonce zazvonila horní tyč! Celé veselí pak ukončil Jan Cikhart střelou z pravého kruhu, která proletěla mimo bránu.
     
    48:31
    Vojtěch Strnad obdržel přihrávku do předbrankového prostoru a z pokleku pohotově vypálil. Hosté měli štěstí, že kotouč skončil těsně vedle!
     
    47:17
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Malínek – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    42:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    FILIP JANSA číhal mezi kruhy, a poté, co se k němu zleva dostal kotouč, vypálil bez přípravy naprosto přesně do horního růžku! Využitá přesilovka, 3:1 pro Bílé Tygry. Bez asistence.
     
    42:27
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Kižlin – 2 min., sekání).
     
    42:21
    Rychlý brejk Liberce mohl znamenat zvýšení skóre! Adam Měchura byl faulován, přesto zvládl zakončit rychlý průnik po levé straně. Pittr jej ale vychytal vyrážečkou.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vomáčka – 2 min., hrubost).
     
    39:22
    Petr Gajda mezi kruhy promáchl. Puk se však dostal k Janu Cikhartovi, který byl v ještě větší šanci! Michal Pittr se výborně přesunul a zakročil betonem.
     
    35:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři už vedou! Jakub Hujer pláchl po pravém křídle. Ačkoliv mezírku mezi Pittrovýma nohama hledal marně, mrzet ho to nemuselo. U vyraženého puku byl totiž jako první ADAM MĚCHURA, který pohotovou dorážkou otočil skóre! Asistence: Jakub Hujer.
     
    33:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. TOMÁŠ KOLLERT vyslal na první pohled vcelku nenápadné nahození od modré čáry. Před Pittrem byl ale hustý provoz, a puk navíc tečoval jeden z hostujících beků. Černá guma tedy nakonec proskákala mezi betony gólmana až za čáru! Bez asistence.
     
    30:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Němeček – 2 min., hákování).
     
    27:02
    Nahození Szymona Bienieka bylo jedním z obránců sraženo přímo mezi kruhy, kde byl jako první Jakub Hujer. Liberecký útočník dorážel do prakticky odkryté brány, ovšem Pittr se fantasticky roztáhl na čáře a lapačkou Hujerovi zkazil radost!
     
    19:33
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Štíbr – 2 min., pozdní dohrání).
     
    19:13
    Sešívaní najížděli ve třech na jediného beka. Sehráli to dobře, Maxim Havrda už byl sám před Králem, který ovšem předvedl další veledůležitý zákrok a nenechal střelu projít mezi ruku a tělo!
     
    17:48
    David Kižlin šikovnou přihrávkou od pravého mantinelu našel čepel hole Jakuba Hofmanna, od níž puk zamířil jen těsně nad břevno liberecké klece!
     
    15:49
    Slavia se utrhla do akce dvou na jednoho. Filip Štrombach se ji rozhodl vyřešit sám, avšak z levého kruhu ztroskotal na Králových betonech!
     
    11:22
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Böhm – 2 min., hákování).
     
    06:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Böhm – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:05
    Už to mohlo být 0:2, Severočechy ovšem zachránil Daniel Král. Z nepovedené střely Vojtěcha Malínka se stala ideální přihrávka na volného Jiřího Puczka, do jehož rány na poslední chvíli natáhl ležící brankář beton!
     
    01:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na první gól jsme nečekali vůbec dlouho! Domácí nedokázali rozehrát ze svého obranného pásma a Šimon Slavíček nabil na modrou čáru Dominiku Němečkovi. Ten zkusil nahodit na branku a těsně před Králem se skvělou tečí předvedl MATĚJ KVASNIČKA! Asistence: Dominik Němeček, Šimon Slavíček.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 34. Kollert, 36. Měchura (Hujer), 43. Jansa – 1. Kvasnička (Němeček, Slavíček), 52. Puczek (Tichý)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Kollert, Kovář, Adamec (A), Bieniek, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka (C), Vomáčka, Cikhart, Jansa, Strnad, Měchura, Drábek, Nezbeda (A), Rossmy, Gajda, Putz.
    HC Slavia Praha: Pittr (Ondrík) – Stejskal, Hovorka (A), Němeček, Štíbr, Palát, Hrdlička, Kluch – Štrombach, Havrda (C), Kižlin, Malínek, Slavíček, Turek, Hofmann, Labuzík, Tichý, Kvasnička, Puczek.

    Rozhodčí: Lacina – Podrazil, Bosák
    bahis siteleri