Michalovce – Nové Zámky 0:0 (odl.) | Poprad – Banská Bystrica 7:1 (kon.) | Miskolc – HC Slovan 2:3 (po pr.)
Detva – Nitra 2:3 (kon.) | Košice – Trenčín 0:0 (odl.) | Zvolen – Trenčín 5:3 (kon.)
konec
HK Poprad
7:1 (0:0, 5:1, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 09.10.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:09
    Poprad dal gól!
    Poprad už sa viac-menej zabáva na tomto zápase. Skokan posunul na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý ideálne zamieril a trafil to strelou do vinkla.
    Asistencie: Dávid Skokan, Daniel Brejčák.
     
    50:57
    Sledujeme obojstranné vylúčenie. Matthew Mistele dostáva dve minúty za podrazenie a Daniel Brejčák menší trest za nedovolené bránenie.
     
    47:12
    Poprad dal gól!
    Domáci bleskurýchlo využívajú presilovku po krásnej kombinácii. Haščák krížnou prihrávkou posunul na pravý kruh Svitanovi, ktorý sa neulakomil a do výbornej pozície dával pred bránku DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten len z prvej priťukol do brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    46:57
    Poprad bude hrať presilovú hru. Za podrazenie si dve minúty odsedí Nicholas Welsh.
     
    38:56
    Domáci si museli dať pozor na Fafráka, ktorý sa natlačil z rohu klziska pred bránku, obrancovia Popradu puk upratali.
     
    37:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči si už zrejme užívajú zápas a strieľajú aj piaty gól. V strednom pásme sa zrazili dvaja hráči, Erving získal puk, posunul ho na modrú čiaru MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý mal spoluhráča na pomoc, no rozhodol sa z ľavého kruhu zakončiť sám a trafil to parádne ponad rameno Vaya.
    Asistencia: Joona Erving.
     
    34:22
    Na brankárskom poste Bystrice nastala po štvrtom inkasovanom góle zmena. Matej Gajan odchádza z brány, na jeho miesto prichádza Adam Vay.
     
    34:22
    Poprad dal gól!
    Popradčania si prinavrátili trojgólové vedenie. Vynikajúco rozohral z obranného pásma brankár Vošvrda, ktorý na útočnej modrej dlhou prihrávkou našiel Svitanu. Ten posunul do krídla MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý švihom prestrelil Gajana, ktorému prepadol puk popod lapačku.
    Asistencie: Patrik Svitana, Tomáš Vošvrda.
     
    33:22
    Na chvíľu vznikol zmätok pri bystrickej striedačke počas striedania. Hostia to však zvládli a hneď si dobrú šancu vypracoval Joshua Winquist. Pálil švihom z ľavého kruhu, mieril to na bližšiu žrď.
     
    31:46
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia znižujú vedenie Popradu a po prvýkrát v zápase sa radujú. Ďatelinka si spracoval prihrávku na modrej a vypálil. Vošvrda vyrážal, nemal puk pod kontrolou, ujal sa ho HAYDEN VERBEEK a zblízka po ľade zakončil.
    Asistencie: Ivan Ďatelinka, Vladimír Vybíral.
     
    29:41
    Banská Bystrica si zahrá presilovku. Mešár si odsedí trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    26:41
    Zaujímavo to urobil Vošvrda, ktorý zachytil nahodený puk a ihneď ho "centrom" posielal na útočnú modrú Skokanovi. Bol by z toho dokonalý únik, no Skokan bol v ofsajde.
     
    23:50
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči strieľajú gól vo vlastnom oslabení. Popradčania využili situáciu na prienik, Skokan si vzal prehodený puk na pravé krídlo, naviazal na seba hráčov, prešiel medzi kruhy a do dobrej pozície dal na ľavý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten z prvej prekonal Gajana.
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    22:36
    Na kontakt sa môžu dostať hostia. Lukáš Handlovský si sadá na trestnú lavicu za seknutie.
     
    21:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti ihneď využívajú presilovku a idú do dvojgólového vedenia. Puk na modrej čiare po vyhratom buly zachytil Dalhuisen, posielal ho švihom na bránku a PATRIK LUŠŇÁK úspešne tečoval.
    Asistencia: Mike Dalhuisen.
     
    20:58
    Po strelenom góle majú domáci ďalšiu dobrú možnosť. Marek Sloboda je na dve minúty vylúčený za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    20:52
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú prostredníctvom prekvapivého gólu do vedenia. Po vyhratom buly Preisingera sa puk dostal na hokejku LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý strieľal z hranice ľavého kruhu a zrejme hosťujúci Biro si to nechtiac zrazil do brány.
    Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    16:53
    Prvá presilovke v zápase a má ju Poprad. Joshua Winquist si na trestnú lavicu sadá za seknutie.
     
    11:28
    Teraz boli ku gólu pomerne blízko aj kamzíci. Petr Ulrych zachytil puk na modrej čiare a nahadzoval. Jeho strela zazvonila na pravej žŕdke.
     
    10:52
    Zajímavo sa pretlačil od zadného mantinelu Sojka. Potom bol natlačený do bránky Mešárom. Bránka sa posunula, gólovo zakončil Lukáš Lunter, ale hra už bola kvôli posunutiu brány prerušená.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 21. Handlovský (Preisinger), 22. Lušňák (Dalhuisen), 24. Svitana (Skokan), 35. Haščák (Svitana, Vošvrda), 38. Haščák (Erving), 48. Skokan (Svitana, Haščák), 55. Svitana (Skokan, Brejčák) – 32. Verbeek (Ďatelinka, Vybíral)


    HK Poprad: Vošvrda (Valluš) – Drgoň, Hudec, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Matúš Paločko, Zagrapan, Bjalončík – Mešár, Lušňák, Matej Paločko – Jevoš
    HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (35. Vay) – Biro, Drew, Ďatelinka, Welsh, Demo, Petrinec, Roman, Faško-Rudáš – Mistele, Winquist, Lamper – Sloboda, Verbeek, Vašaš – Kabáč, Tamáši, Fafrák – Vybíral, Sojka, Lunter

    Rozhodčí: Hronský, Baluška – Synek, Kacej
    bahis siteleri