Chabarovsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Barys – Jokerit 4:5 (po pr.)
Čerepovec – Soči 2:0 (kon.) | Kunlun – Magnitogorsk 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 2:3 (po pr.)
Dynamo Moskva – Minsk 5:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 4:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:3 (0:1, 2:0, 2:2)
Salavat Julajev Ufa
Středa 21.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Alexandr SJOMIN - 4:3
     
    58:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Střelecký pokus, který vyslal ALEXANDR SJOMIN, se odrazil od tyče do rukavice brankáře, a pak za brankovou čáru. Šťastný odraz nyní pomohl domácím hokejistům. Asistence: Jurij Pautov.
    49:55 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 3:3
     
    49:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Bleskově je vyrovnáno, 3:3. Po vhazování se k puku dostal domácí SVJATOSLAV GREBENŠČIKOV. Jeho rychlá střela propadla za brankovou čáru. Asistence: Vitalij Popov.
    49:07 Philip LARSEN - 2:3
     
    49:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa se dostává do vedení, prosazuje se po dobré přihrávce spoluhráče před branku najíždějící PHILIP LARSEN. Ztečoval puk do branky. Asistence: Teemu Hartikainen.
    41:44 Vladislav KARTAJEV - 2:2
     
    41:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ilja Ježov (Viťaz) vyjel za branku, kotouč se ale odrazil o jeho branku, což nepočítal. Následně Jevgenij Katičev natlačil útočníka na svého brankáře, nakonec se puk dostal za brankovou čáru, autorem branky je VLADISLAV KARTAJEV.
    35:25 Alexandr DĚRGAČOV - 2:1
     
    35:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí celek otáčí vývoj zápasu a poprvé se dostává do vedení, po první střele brankáři kotouč vypadl, získal ho ALEXANDR DĚRGAČOV Ten udělal kličku, dostal se před odkrytou branku, a pak zakončoval. Asistence: Danila Mojsejev a Ivan Laričev
    30:06 Alexandr SJOMIN - 1:1
     
    30:06
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, tentokrát to domácím vyšlo. K odraženému puku se dostal ALEXANDR SJOMIN, který poměrně snadno dokázal prostřelit brankáře Metsolu. Asistence: Justin Danforth.
    17:22 Alexandr KADĚJKIN - 0:1
     
    17:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek v oslabení inkasuje branku, díky čemuž se hosté dostávají do vedení. V přesilovce uspěl ALEXANDR KADĚJKIN. Odražený kotouč poslal do branky. Asistence: Dmitrij Kugryšev.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 31. A. Sjomin (Danforth), 36. Děrgačov (Mojsejev, Laričev), 50. Grebenščikov (V. Popov), 59. A. Sjomin (Pautov) – 18. Kadějkin (Kugryšev), 42. Kartajev, 50. Larsen (Hartikainen)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Hultström, Voronkov, Golovkov, Borodkin, Katičev, Pautov, Sarajev – A. Sjomin, Daugavinš, Danforth – Bardakov, Děrgačov, Tedenby – Grebenščikov, V. Popov, Laričev – Mojsejev, Ivanjuženkov, Arťuchin – Malychin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Skrynnik) – Alexejev, Larsen, Muchamadullin, Koledov, J. Birjukov, Panin, Korobov, A. Semjonov – Manninen, M. Granlund, Hartikainen – Kadějkin, Kugryšev, Sošnikov – Chochrjakov, V. Žarkov, Kartajev – Amirov, Baškirov, Pimenov.

    Rozhodčí: Gašilov, Oskirko – Bersenjov, Kučava
    bahis siteleri