Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 23.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:52:00)
     
    Statistiky
    Střely na branku: 36 – 25
    Zblokované střely: 12 – 8
    Tresné minuty: 12 – 16
    Využití: 1/3 – 0/6
    V oslabení: 0 – 1
    Vyhrané buly: 38 – 24
    Hity: 9 – 6
    Čas v útočném pásmu: 13:51 – 10:30
     
    Československá stopa v utkání
    Dominik Furch (MIN) do utkání nenastoupil kvůli zranění
     
    Dnešní zápas nám tedy žádné překvapení nepřinesl. CSKA absolutně bez problémů potvrdilo roli favorita, čímž napravila předchozí domácí porážku s Nižnij Novgorodem. Domácí přehrávali soupeře ve všech aspektech, směrem dopředu byli mnohem nebezpečnější a tím pádem i gólovější. Minsk se k nějakému soustavnému náporu zmohl až v závěrečných minutách, kdy už se ale neprosadil. Prohrává tak potřetí za sebou.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Mario KEMPE - 5:1
     
    59:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí si v poslední sekundě ještě připisují pátou brankou! Sergej Andronov se společně s MARIEM KEMPEM dostal do přečíslení, které proměnil druhý jmenovaný po přihrávce, kdy nedal Nikitu Tolopilo šanci k přesunu. Asistence: Sergej Andronov.
     
    59:23
    Alexandr Šaryčenkov i přesto musí ještě zasahovat, ale za to je spíš rád, protože to nebylo nic složitého. Ještě jednou se však před ním bude vhazovat.
     
    59:04
    Alexandr Popov při napadání málem vybojoval kotouč v útočném pásmu, nakonec však musí být spokojený s tím, že získal nějaký čas.
     
    58:33
    Další hostující tlak končí jen střelou do gólmana, který má velmi dobrý výhled. Jeho obránci před bránou odvádí velmi dobrou práci.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., hákování).
     
    57:45
    Hosté to nyní výborně vykombinovali, na konci akce se před bránou zjevil Igor Revenko, ale ten pod tlakem pálil jen do výstroje gólmana. Vynutil si alespoň faul.
     
    57:07
    Mario Kempe už zase ztratil lacině kotouč, čímž umožnil protihráčům protiútok, který však z toho opět nic nevytěžili.
     
    56:23
    Pavel Denisov dost snadno projel středním pásmem, ale neměl komu přihrávat, takže jenom vystřelil, což ale bylo k ničemu. Trefil se jenom do protihráče.
     
    55:49
    Vladislav Jerjomenko zkusil štěstí od modré čáry. Jeho rána nevypadala vůbec špatně, ale Alexandr Šaryčenkov dokázal zasáhnout vyrážečkou.
     
    55:11
    Andrej Světlakov v oslabení vystrašil soupeřící brankáře, protože při napadání vybojoval puk, ale zakončení už mu nebylo dovoleno.
     
    54:44
    Nikita Tolopilo chytá soupeřící nahození a rychle rozehrává. Rozhodně by si přál, aby se jeho spoluhráči ještě alespoň jednou prosadili.
     
    54:13
    Dinamo prohrává úvodní vhazování přesilovky, takže se stahuje až za svou branku, odkud zkusí založit další útočnou akci, avšak dopouští se jenom icingu.
     
    53:59
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min., podrážení).
     
    53:34
    Nikita Tolopilo raději přerušuje hru, nechce si pokazit statistika další inkasovanou brankou. Bude se však před ním vhazovat.
     
    53:03
    Vladislav Koljačonok sice dobře vystihl soupeřící rozehrávku, ale s pukem nemohl vůbec nic podniknout, protože byl okamžitě sestřelen protihráčem. Byl to čistý zákrok.
     
    52:18
    Moskva se už však osvobodila a nyní hledá cestu k zakončení ona, což ji sice trvá o něco déle, ale jde jí hlavě o to, aby hrála daleko od své brány, což se daří.
     
    51:28
    Minsk se v posledních minutách ještě trochu sebral a soupeře zatlačil. Gólmana tak několikrát nebezpečně prověřil, ale ten podruhé neinkasuje.
     
    50:37
    Ivan Drozdov dobře vystihl směr rozehrávky Alexandra Šaryčenkova, ale puk srazil jen k hrazení, kde o něj následně musí bojovat.
     
    50:13
    Zápas už se vyloženě dohrává. Ani jeden tým už nikam nespěchá, aktivnější je však pořád CSKA.
     
    48:52
    Hosté mohli ještě zdramatizovat zápas, protože mířil do přečíslení dva na jednoho, při kterém byl Ilja Usov sám před gólmanem. Místo zakončení však volil přihrávku, kterou už spoluhráč nečekal!
     
    48:32
    Nikolaj Goldobin pálil z úplně totožné pozice jako před chvílí, ale střela mu tentokrát nesedla, protože mířil jen do mantinelu, od kterého se kus gumy odrazil mimo pásmo.
     
    47:35
    Nikita Tolopilo si hned na začátku oslabení připisuje dobrý zákrok po rychlém přesunu, ale k výhře už asi moc nepomůže.
     
    47:27
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Vladislav Jerjomenko – 2 min., sekání).
     
    46:53
    Hosté útočí i po konci početní výhody, ale vzápětí přece jen nepřesně přihrávají a musí se zase bránit.
     
    46:03
    Igor Martynov si od levého hrazení sjel do levého kruhu, odtud pak zkusil štěstí, ale mezeru ve výstroji gólmana nenašel.
     
    45:25
    Minsk se v přesilovce samozřejmě pokouší o skórování. Vyrovnání ještě není zcela nerealné, ale bude to každopádně hodně těžké.
     
    44:46
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Blažijevskij – 2 min., vražení na hrazení).
    44:32 Nikolaj GOLDOBIN - 4:1
     
    44:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je určitě hotovo, toto už hosté nemohou dohnat! Anton Slepyšev tvrdě pálil po přechodu modré čáry, ale soupeřící gólman si proti němu dobře vyjel a dokázal zasáhnout. Puk však srazil jen k NIKOLAJI GOLDOBINOVI, který už to pak měl jednoduché. Asistence: Anton Slepyšev.
     
    43:59
    Dinamo nějakou dobu drželo kotouč ve svém pásmu, ale následně zase rozehrává tragicky, puk končí až na zakázaném uvolnění.
     
    43:17
    Kirill Gološčapov dojel z druhé vlny a našel si odražený kotouč, ale jeho střela švihem neměla dostatečnou razanci, takže Nikita Tolopilo v klidu zasáhl.
     
    42:30
    O kotouč se nyní bojuje za hostující klecí, kde si to rozdávají dva hráči z obou týmů. Lépe to zvládli hosté.
     
    41:37
    Nikita Tolopilo vůbec nic neviděl, čehož zkusil využít Pavel Karnauchov, ale trestuhodně se trefil přímo do jeho betonu.
     
    41:07
    V útočném pásmu nakonec přišlo další nahození od modré čáry, ale do něho se vložil jeden z obránců, který tak získal kotouč pro Minsk.
     
    40:25
    CSKA nehodlá ponechávat nic náhodě a pořád pokračuje v aktivitě. Soupeři nechce dát žádnou příležitost ke skórování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    CSKA pokračovalo v sebejistém výkonu i ve druhém dějství. Dokázalo se prosadit podruhé a soupeři skoro vůbec nic nedovolovalo. Minsk však zničehonic našel cestu ke gólu, ale momentum mu dlouho nevydrželo. Moskva si totiž ještě v tentýž minutě vrátila do dvoubrankového vedení a i nadále kontroluje vývoj utkání.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:12.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Nikolaj Goldobin si po levé straně obhodil dva protihráče, díky čemuž dostal puk do pásma, kde společně se spoluhráči může zase kombinovat.
     
    38:48
    Domácí mají další velkou příležitost ke skórování. Ihned se tak usadili v útočném pásmu, ale odtud jsou po chvíli vytlačeni.
     
    38:08
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Solovjov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    37:55
    Mohlo být už nejspíš definitivně hotovo, protože Moskvu dělily od čtvrtého gólu centimetry! Po nejistém zákroku brankář totiž puk vypadl do brankoviště, kde se o zakončení pokusil Nikolaj Goldobin, ale Nikita Tolopilo svou chybu okamžitě výtečně napravil!
     
    37:08
    Domácí už zase kombinují v útočném pásmu, kde kotouč drží docela bez problémů. Minsku už začínají docházet síly.
     
    36:43
    Moskva stále nemá dost. O další tvrdou střelu se postaral Arťom Blažijevskij, tentokrát Nikita Tolopilo uspěl.
    35:41 Maxim ŠALUNOV - 3:1
     
    35:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA se nenechalo rozhodit inkasovanou brankou a přesilovku stejně využívá! Opět za to může tvrdá rána příklepem, kterou má na svědomí MAXIM ŠALUNOV. Ten po přihrávce pálil z pravého kruhu a překonal brankáře střelou k bližší tyči. Asistence: Konstantin Okulov, Jegor Rykov.
    35:14 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:1
     
    35:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují v oslabení a jsou zpět ve hře! JEGOR ŠARANGOVIČ podnikl opravdu výborný průnik do útočného pásma, který zakončil luxusní bekhendovou střelou, která zapadla přesně pod horní tyč. Alexandr Šaryčenkov se jen ohlížel. Bez asistence.
     
    34:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Usov – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:20
    Další domácí rychlý útok přinesl před bránu pořádný zmatek, ale přihrávku Maxima Šalunova nikdo nenašel. Vzápětí se navíc musí přerušovat, protože byla posunutá branka.
     
    33:04
    Domácí jsou i po brance stále při chuti, ale k další střele se zatím nemůžou dostat. Dinamo všechny puky uklízí z pásma.
    31:14 Michail NAUMENKOV - 2:0
     
    31:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva uniká do dvoubrankového vedení! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se od modré čáry napřáhl MICHAIL NAUMENKOV, který to trefil náramně, protože kotouč poslal přesně mezi ruku a tělo gólmana. Asistence: Anton Slepyšev, Nikolaj Goldobin.
     
    29:58
    Maxim Mamin výborně zapracoval v rohu kluziště, díky čemuž uvolnil Klase Dahlbecka mezi kruhy, ale ten nepřekonal skvěle chytajícího Nikitu Tolopila.
     
    29:17
    Ivan Tělegin okamžitě pálí okamžitě po přechodu modré čáry. Jeho projektil byl opravdu hodně rychlý, ale skončil jen v ochranné síti.
     
    28:33
    Hraje se dlouho bez přerušení, díky čemuž si Dinamo pořád drží mírnou převahu. Nyní však nepřesně rozehrává a dopouští se zakázaného uvolnění.
     
    27:06
    Minsk marně hledá cestu ze svého pásma, takže se asi zase neprosadí v přesilovce. Sehrál ji však nejlépe v dnešním duelu a pokud to příště bude ještě lepší, určitě to bude gól.
     
    26:25
    Pavel Karnauchov zblokoval kotouč a následně ho dostal až do útočného pásma, čímž získal svým spoluhráčům čas na vystřídání.
     
    25:40
    Hosté jsou každým okamžikem nebezpečnější a nebezpečnější! Ilja Usov před bránou výborně uvolnil Jegora Šarangoviče, který před sebou sice měl prázdnou branku, ale v těžké pozici se do ní netrefil!
     
    25:16
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Klas Dahlbeck – 2 min., držení).
     
    25:09
    O nebezpečnou střelu švihem se na druhé straně pokoušel také Stěpan Falkovskij, ale tomu se do cesty postavili dva protihráči, který už nepropálil.
     
    24:38
    Díky dobrému přechodu středního pásma měl netradičně moc prostoru Nikita Korosteljov, který samozřejmě bez váhání pálil, ale Nikita Tolopilo drží svůj tým dalším dobrým zásahem, tentokrát použil vyrážečku.
     
    24:04
    Další pas mezi kruhy už dobře vystihl Ilja Solovjov, z pásma pak dostali kotouč jeho spoluhráči. Ti se dokonce dostali až do útoku.
     
    23:28
    Moskva si uvědomila, jak je vlastně jednobrankové vedení nejisté, takže nyní se ho snaží navýšit ještě víc. Přihrávka před bránu však nikoho nenašla.
     
    22:41
    Pozor, Dinamo bylo opravdu blízko vyrovnání! Lehké bekhendové zakončení Pavla Denisova totiž propadlo Alexandru Šaryčenkovi mezi betony a zastavilo se těsně před brankovou čárou. Obránci si toho včas všimli a kotouč odpálili pryč!
     
    22:08
    Minsk se ve druhé třetině zatím marně hledá. Nyní se konečně osvobodilo, ale pokus o založení akce selhal v samotném zárodku.
     
    21:28
    Další nahození se od zadního mantinelu odráží zpět před bránu, tam už zasáhne Nikita Tolopilo, který na chvíli zastaví tlak soupeře.
     
    20:55
    CSKA vyhrává vhazování v útočném pásmu a může tak pokračovat v náporu. Z toho vzešlo nahození, které brankář Minsku vyrazil před odkrytou klec, ale tam už dokázali zasáhnout obránci!
     
    20:25
    Mario Kempe mohl skórovat hned v úvodu druhé části, protože překvapivá přihrávka ho uvolnila přesně mezi kruhy, ale Nikita Tolopilo se proti němu vytáhl fantastickým zákrokem lapačkou!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zápas se zatím vyvíjí podle očekávání, jelikož CSKA se v první třetině vytvořilo jednobrankové vedení. Minsk však zvládá s věhlasnějším soupeřem držet krok, avšak k vyrovnání mu nepomohli ani dvě přesilovky. Pokud chce myslet na body, bude muset začít dávat góly.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Minsk se tlačí dopředu, i když nemá moc času, ale soupeřící hráči ho velmi rychle dostupují, čímž muž nedávají žádný prostor na kombinaci.
     
    19:00
    Alexandr Šaryčenkov ještě musel jednou zasahovat, což zvládl na jedničku a jeho spoluhráči už následně uklidňují hru. Rozhodně nechtějí inkasovat těsně před odchodem do šaten.
     
    18:09
    Igor Martynov nahodil kotouč a sám se ho snažil dojet. Samozřejmě byl u něj až jako druhý, ale protihráči alespoň dal pěkný hit.
     
    17:27
    Dinamo má pořád navrch, i když hraje proti pěti protihráčům, avšak jako bych to zakřikl, protože se domácí po delší době usazují v útočném pásmu.
     
    16:43
    Běloruský celek už marně hledá cestu zpět do útočného pásma. CSKA tak o vedení rozhodně nechce přijít a brání velmi důsledně.
     
    15:40
    Andrej Světlakov ve vlastním oslabení unikl do samostatného úniku, ale s Nikitou Tolopilem se neporadil, protože dobře odhadl směr jeho blafáku!
     
    15:16
    Jako první v další přesilovce lehce nahodil na bránu Igor Martynov, ale ten se trefil jenom do betonu soupeřícího gólmana, který puk dokonce vyrazil mimo pásmo.
     
    15:04
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Blažijevskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:26
    Minsk pokračuje v náporu i po konci početní výhody, z mezikruží tak nebezpečně pálil jeden z hostů, ale ten jenom přestřelil.
     
    13:58
    Hosté mají puk za vlastní klecí a založit další útok už nestíhají. Svou první přesilovku tak nevyužijí.
     
    13:25
    CSKA je sice v oslabení pod tlakem, ale zatím to zvládá a již poněkolikáté se osvobozuje.
     
    12:11
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nikita Korosteljov.
     
    12:07
    Alexandr Šaryčenkov působí velmi jistým dojmem a po docela náročném zákroku zvládá ještě rychle rozehrávat.
     
    11:42
    Andrej Světlakov si nějakou dobu podržel kotouč ve středním pásmu, následně se sice dostal přes modrou čáru, ale pak o kus gumy okamžitě přišel.
     
    10:55
    Alexandr Šaryčenkov dobře pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, čímž je poslal do protiútoku, který však zakončili jen zblokovanou střelou.
     
    10:18
    Dinamo už se z inkasovaného gólu oklepalo a také se chce prosadit. Útočné nájezdy jsou tak stále nebezpečnější, ale stále neznamenají přesnou střelu.
     
    09:09
    Mario Kempe sice vybojoval v rohu kluziště kotouč, ale následně ho trestuhodně ztratil, čímž umožnil soupeři protiútok, ze kterého však díky jeho rychlému návratu nic nebylo.
     
    08:37
    Díky tomu mohli hosté rozehrávat, ale zase se jim to vůbec nepovedlo, protože se provinili zakázaným uvolněním.
     
    08:02
    Moskva po úvodní brance hraje ve velkém klidu a pohodě a už se tlačí za dalšími góly. Minsk však předvádí svou bojovnost a soupeři nedává zdarma ani centimetr ledu.
     
    07:24
    Nikita Tolopilo má pořád napilno, po jistém zákroku lapačkou se se spoluhráč bude muset připravovat na vhazování.
    06:41 Sergej ANDRONOV - 1:0
     
    06:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec prosazují docela brzo a začínají cestu za vítězstvím! Krátce po přechodu modré čáry se od ní opřel do kotouče Michail Naumenkov. Jeho pokus by Nikita Tolopilo nejspíš měl, ale střelu dokonale tečoval SERGEJ ANDRONOV, takže brankář už nemohl zasáhnout. Asistence: Pavel Karnauchov, Michail Naumenkov.
     
    06:15
    Hraje se dlouho bez přerušení, z čehož netěží ani jeden tým, protože oba docela marně hledají cestu do útočného pásma.
     
    05:40
    Hosté se snaží vymanit z náporu, což se jim daří, protože získali kotouč a nyní se pokouší o rozehrávku. To už je mnohem složitější.
     
    04:53
    Moskva už začíná soupeře pomalu svírat, díky čemuž po vyhraném vhazování vymyslela docela nebezpečné zakončení, které soupeřící gólman jen tak tak zlikvidoval.
     
    04:19
    Nikita Tolopilo musel jít zase do rozkleku, ale tentokrát jeho zákrok nebyl třeba, protože protihráč mířil jen na zadní hrazení.
     
    03:49
    Dinamo nahazuje čistě, takže o puk bojuje za bránou, kde to následně zvládlo. Přihrávka do mezikruží však už neprošla.
     
    03:22
    CSKA už začíná potvrzovat roli favorita a ve většině soubojích začíná být lepší, ale tentokrát z toho vzešlo jen nahození na zakázané uvolnění.
     
    02:34
    Nikita Korosteljov sice dostal puk za bránu, ale odtud jen nepřesně přihrával. Kus gumy se následně odrazil na hostující střídačku.
     
    02:02
    Do hry se poprvé zapojuje také Nikita Tolopilo, který raději slabé nahození přes celé hřiště schová do své rukavice.
     
    01:42
    Vitalij Pinčuk se z levé strany přes dva protihráče protlačil až před bránu, kde už ale nedokázal efektivně zakončit, takže Alexandr Šaryčenkov stihl přerušit hru.
     
    01:07
    S pukem už hraje také Minsk, který dopředu také nějak moc nespěchá. Spíše si užívá první chvíli s kotoučem a mezitím monitoruje, jak by to dopředu mohlo efektivně jít.
     
    00:24
    Úvodní vhazování je ve prospěch domácích hokejisté, kteří se napoprvé nedostávají do pásma, takže se raději stahují dozadu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Naumenkov, Blažijevskij, Gološčapov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Tělegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Alexandr Popov, Korosteljov, Mingačjov – Světlakov.

    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Jerjomenko, Nogačjov, Falkovskij, Denisov – Martynov, Šarangovič (C), Kogaljov – Usov, Anosov, Bujnickij – Revenko, Pinčuk, Litvinov – Drozdov, Protas.

    Rozhodčí: Olenin, Hribik – Kučava, Střelcov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání
    Dominik Furch (MIN)
     
    HC Dinamo Minsk
    Minsk je milým překvapením nové sezony KHL, ale v posledních zápasech se mu už přestává dařit. Z úvodních deseti duelů jich totiž vyhrál rovnou osm, díky čemuž byl chvíli i na prvním místě tabulky, ale v poslední době už mu začíná docházet šťáva. Nyní má totiž tři porážky za sebou, a to když postupně nestačil na Jaroslavl, Spartak a Dynamo Moskva. Dinamo tak chce tuto nepříjemnou šňůru konečně prolomit a i nadále směřovat k vytoužené účasti v play off.

    Poslední tři utkání
    Dyn. Moskva vs. Minsk – 5:2
    Minsk vs. Spartak – 0:3
    Minsk vs. Jaroslavl – 0:1

    Nejproduktivnější hráči
    Rob Klinhammer 13 bodů (7+6)
    Ryan Spooner 12 bodů (1+11)
    Shane Prince 11 bodů (6+5)
     
    CSKA Moskva
    CSKA se jako každý rok drží na špici tabulky, ale v posledních pěti zápasech pomalu ztrácí formu, protože prohrálo rovnou tři duely. I přesto je pořád na celkovém prvním místě, ale pokud si ho chce udržet, bude muset hodně zabrat. Nedávno totiž docela jednoznačně nestačilo na Magnitogorsk a Jokerit. Záhy tyto porážky odpracovalo výhrami proti Petrohradu a moskevskému Dynamu, ale naposledy zase padlo, tentokrát s Nižnij Novgorodem. Dnešní domácí chtějí tuto porážku okamžitě napravit a zase se chytit na delší vítěznou vlnu.

    Poslední tři utkání
    CSKA vs. Nižnij Novgorod – 2:3pp
    CSKA vs. Dyn. Moskva – 2:1
    CSKA vs. Petrohrad – 3:1

    Nejproduktivnější hráči
    Maxim Mamin 13 bodů (6+7)
    Konstantin Okulov 13 bodů (6+7)
    Anton Slepyšev 11 bodů (5+6)
     
    Dobrý páteční podvečer! KHL na dnes na programu dalších pět duelů, společně se mnou se pak zaměříme na souboj CSKA a Minsku. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Andronov (P. Karnauchov, Naumenkov), 32. Naumenkov (Slepyšev, Goldobin), 36. Šalunov (Okulov, Rykov), 45. Goldobin (Slepyšev), 60. M. Kempe (Andronov) – 36. Šarangovič


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Naumenkov, Blažijevskij, Gološčapov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Tělegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Alexandr Popov, Korosteljov, Mingačjov – Světlakov.
    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Jerjomenko, Nogačjov, Falkovskij, Denisov – Martynov, Šarangovič (C), Kogaljov – Usov, Anosov, Bujnickij – Revenko, Pinčuk, Litvinov – Drozdov, Protas.

    Rozhodčí: Olenin, Hribik – Kučava, Střelcov
    bahis siteleri