Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 23.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Mario KEMPE - 5:1
     
    59:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí si v poslední sekundě ještě připisují pátou brankou! Sergej Andronov se společně s MARIEM KEMPEM dostal do přečíslení, které proměnil druhý jmenovaný po přihrávce, kdy nedal Nikitu Tolopilo šanci k přesunu. Asistence: Sergej Andronov.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., hákování).
     
    57:45
    Hosté to nyní výborně vykombinovali, na konci akce se před bránou zjevil Igor Revenko, ale ten pod tlakem pálil jen do výstroje gólmana. Vynutil si alespoň faul.
     
    53:59
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min., podrážení).
     
    48:52
    Hosté mohli ještě zdramatizovat zápas, protože mířil do přečíslení dva na jednoho, při kterém byl Ilja Usov sám před gólmanem. Místo zakončení však volil přihrávku, kterou už spoluhráč nečekal!
     
    47:27
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Vladislav Jerjomenko – 2 min., sekání).
     
    44:46
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Blažijevskij – 2 min., vražení na hrazení).
    44:32 Nikolaj GOLDOBIN - 4:1
     
    44:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je určitě hotovo, toto už hosté nemohou dohnat! Anton Slepyšev tvrdě pálil po přechodu modré čáry, ale soupeřící gólman si proti němu dobře vyjel a dokázal zasáhnout. Puk však srazil jen k NIKOLAJI GOLDOBINOVI, který už to pak měl jednoduché. Asistence: Anton Slepyšev.
     
    38:08
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Solovjov – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    37:55
    Mohlo být už nejspíš definitivně hotovo, protože Moskvu dělily od čtvrtého gólu centimetry! Po nejistém zákroku brankář totiž puk vypadl do brankoviště, kde se o zakončení pokusil Nikolaj Goldobin, ale Nikita Tolopilo svou chybu okamžitě výtečně napravil!
    35:41 Maxim ŠALUNOV - 3:1
     
    35:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA se nenechalo rozhodit inkasovanou brankou a přesilovku stejně využívá! Opět za to může tvrdá rána příklepem, kterou má na svědomí MAXIM ŠALUNOV. Ten po přihrávce pálil z pravého kruhu a překonal brankáře střelou k bližší tyči. Asistence: Konstantin Okulov, Jegor Rykov.
    35:14 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:1
     
    35:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují v oslabení a jsou zpět ve hře! JEGOR ŠARANGOVIČ podnikl opravdu výborný průnik do útočného pásma, který zakončil luxusní bekhendovou střelou, která zapadla přesně pod horní tyč. Alexandr Šaryčenkov se jen ohlížel. Bez asistence.
     
    34:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Usov – 2 min., vysoká hůl).
    31:14 Michail NAUMENKOV - 2:0
     
    31:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva uniká do dvoubrankového vedení! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se od modré čáry napřáhl MICHAIL NAUMENKOV, který to trefil náramně, protože kotouč poslal přesně mezi ruku a tělo gólmana. Asistence: Anton Slepyšev, Nikolaj Goldobin.
     
    25:40
    Hosté jsou každým okamžikem nebezpečnější a nebezpečnější! Ilja Usov před bránou výborně uvolnil Jegora Šarangoviče, který před sebou sice měl prázdnou branku, ale v těžké pozici se do ní netrefil!
     
    25:16
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Klas Dahlbeck – 2 min., držení).
     
    22:41
    Pozor, Dinamo bylo opravdu blízko vyrovnání! Lehké bekhendové zakončení Pavla Denisova totiž propadlo Alexandru Šaryčenkovi mezi betony a zastavilo se těsně před brankovou čárou. Obránci si toho včas všimli a kotouč odpálili pryč!
     
    20:55
    CSKA vyhrává vhazování v útočném pásmu a může tak pokračovat v náporu. Z toho vzešlo nahození, které brankář Minsku vyrazil před odkrytou klec, ale tam už dokázali zasáhnout obránci!
     
    20:25
    Mario Kempe mohl skórovat hned v úvodu druhé části, protože překvapivá přihrávka ho uvolnila přesně mezi kruhy, ale Nikita Tolopilo se proti němu vytáhl fantastickým zákrokem lapačkou!
     
    15:40
    Andrej Světlakov ve vlastním oslabení unikl do samostatného úniku, ale s Nikitou Tolopilem se neporadil, protože dobře odhadl směr jeho blafáku!
     
    15:04
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Blažijevskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:11
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nikita Korosteljov.
    06:41 Sergej ANDRONOV - 1:0
     
    06:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec prosazují docela brzo a začínají cestu za vítězstvím! Krátce po přechodu modré čáry se od ní opřel do kotouče Michail Naumenkov. Jeho pokus by Nikita Tolopilo nejspíš měl, ale střelu dokonale tečoval SERGEJ ANDRONOV, takže brankář už nemohl zasáhnout. Asistence: Pavel Karnauchov, Michail Naumenkov.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Andronov (P. Karnauchov, Naumenkov), 32. Naumenkov (Slepyšev, Goldobin), 36. Šalunov (Okulov, Rykov), 45. Goldobin (Slepyšev), 60. M. Kempe (Andronov) – 36. Šarangovič


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Naumenkov, Blažijevskij, Gološčapov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Tělegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Alexandr Popov, Korosteljov, Mingačjov – Světlakov.
    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Jerjomenko, Nogačjov, Falkovskij, Denisov – Martynov, Šarangovič (C), Kogaljov – Usov, Anosov, Bujnickij – Revenko, Pinčuk, Litvinov – Drozdov, Protas.

    Rozhodčí: Olenin, Hribik – Kučava, Střelcov
    bahis siteleri