Nové Zámky – HC Slovan 0:3 (kon.) | Miskolc – Michalovce 2:3 (po pr.) | Detva – Košice 3:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
po prodl.
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 01.11.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi Miškovcom a Michalovcami sa práve skončil. Viac sa v ňom darilo hosťom, ktorí súpera zdolali pomerom 3:2 po predĺžení a do tabuľky si tak pripísali dva body.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. (19:33:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:31
    Dukla Michalovce dala gól!
    Je rozhodnuté. Do samostatného úniku sa dostal SAMUEL TAKÁČ, ktorý si puk prehodil na forhend a strelou ponad lapačku prepálil Kissa.
     
    62:18
    Hra sa mierne upokojila, oba celky striedali počas hry.
     
    61:20
    Na opačnej strane sa dostal do samostatného úniku stelec prvého gólu Osterberg. Ten nepremýšľal a vystrelil, ale Tomeka neprepálil.
     
    61:05
    V prečíslení dvoch proti jednému bol Takáč s Bartánusom. Zakončoval prvý menovaný, na Kissa to neplatilo.
     
    60:16
    Pri puku je Flick, ktorý zacúval za Tomeka. Miškovec je v úvodných sekundách aktívny, ale zatiaľ je to bez streleckého pokusu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Riadna hracia doba o víťazovi nerozhodla, nasledovať bude päťminútové predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:20
    Egle to urobil dobre, Tomáš Tomek prišiel o svoju hokejku. Veľký tlak Miškovca v záverečných sekundách ale o víťazovi nerozhodne.
     
    57:53
    Češík prekorčuľoval po modrej čiare, pozor si na neho dal Magosi. Osterberg sa ešte snažil zakončiť, ale to sa mu už nepodarilo.
     
    56:57
    Medzičasom uplynula ďalšia minúta hry. Ostávajú už len posledné tri. Pri puku sú v tejto chvíli Michalovčania, ktorí premýšľajú, ako by mohli preniknúť pred Kissovu bránku.
     
    55:13
    Regenda si vymenil puk s Lalancettom, ktorý mu chcel prihrávku vrátiť. Miškolc to ale pred vlastnou bránkou výborne prehustil a hru dostal do bezpečnej zóny.
     
    54:18
    Sekundy plynú pomerne rýchlo. Zdá sa, že ak ešte v riadnej hracej dobe niekto inkasuje, body si z dnešného zápasu neodnesie.
     
    53:54
    Ťavoda nahodil puk k zadnému mantinelu, tam pristúpil Wehrs. Michalovce sa ešte na malý moment usadili v pásme, ale napokon to bolo bez zakončenia.
     
    52:30
    Vas prihral ku Kissovi, Miškovec bude akciu zakladať od vlastnej bránky.
     
    51:48
    Regenda chcel páliť od modrej, puk sa ale zamotal medzi korčule Ventelämu. Viac priestoru na ľadovej ploche zatiaľ vyhovuje hosťujúcim Michalovciam.
     
    51:05
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bence Szirányi – 2 min., sekanie).

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Osterberg (Galanisz), 38. Csányi (Vas, Szirányi) – 28. Ventelä (Lalancette, Takáč), 48. Ragan (Southorn), 63. Takáč


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: B. Kiss — Szirányi, Wehrs, D. Kiss, Wolff, Vojtkó, Göz, Láda — Egle, Vas, Flick — Magosi, Galanisz, Osterberg — Csányi, Miskolczi, Rokaly — Révész, Lövei
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Tomek (Škorvánek) — Louis, Southorn, Mihalik, Ventelä, Ťavoda, Zeleňák, Zekucia, Bdžoch — Regenda, Lalancette, Takáč — Bartánus, Hickmott, Korhonen — Török, Galamboš, Mašlonka — Ragan, Češík, Chalupa

    Rozhodčí: Goga, Fridrich — Bogdaň, Vyšný
    bahis siteleri