Everton – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Crystal Palace – Leeds 4:1 (kon.) | Chelsea – Sheffield Utd. 4:1 (kon.)
West Ham – Fulham 1:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
4:1 (2:1)
Sheffield United
Sobota 07.11.2020, 18:30 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:52:29)
     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 5:14.
     
    Chelsea splnila povinnost, i když proti poslednímu týmu Premier League do třiadvacáté minuty prohrávala. Na gólovou teč McGoldricka však zareagoval Abraham a od té doby už se hrálo jen na Ramsdaleovu branku, do které se postupně trefili i Chilwell, Silva a Werner. United tak jsou po osmi kolech na jediném bodu, zatímco londýnský tým alespoň dočasně poskočil na třetí příčku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Abraham vypustil náběh za obloučkem Zijacha, jenž se ukázal být o chloupek delší. Marocký šikula třetí asistenci dne už nepřidá.
     
    90+2
    McGoldrick z posledních sil nezískal přímý kop. McBurnieho následnou přihrávku na Osborna jednoduše překazil James.
     
    90+1
    V první ze tří nastavených minut vypálil z dálky Mount. Ramsdale měl trochu štěstí, že míč plachtil po ose hřiště, takže ho mohl vyškrábnout nad břevno.
     
    90
    Baldock dostal míč od Osborna, ale těžká střela ze sedmnácti metrů skončila jen dalším rohem, jež po rozehrávce na krátko přinesla jen nákop do Mendyho rukavic.
     
    89
    David McGoldrick byl vlastním spoluhráčem zahnán mimo hrací plochu, kam rukama vrátí míč James. Od Sheffieldu je to opravdu velká křeč.
     
    88
    První roh zneškodnil Abraham a ten druhý z pravé strany zase Zouma. V pokračující akci pomohl obraně také Olivier Giroud.
     
    87
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Olivier Giroud.
     
    86
    Neúnavný James srazil McBurnieho přihrávku z levého okraje pokutového území na rohový kop. Snad poprvé jsou Blades ve druhé půli delší dobu na útočné polovině.
     
    85
    James ukázal skvělé zpracování dlouhého pasu Zoumy. Lowe mu balon sebral, nicméně protiakce hráčů v červenobílém skončila záhy.
     
    83
    V těchto okamžicích se zápas víceméně jen dohrává. Chelsea má jistotu posunu na třetí místo, zatímco Sheffield určitě zůstane na dně i po osmém kole.
     
    82
    Po faulu na Bergeho se United na míči dlouho neudrželo, hned po prvním pasu na útočnou polovinu se totiž provinil Oliver McBurnie.
    80. Timo WERNER - 4:1
     
    80
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Další loženka bývalého hráče Lipska už končí gólem! Max Lowe v souboji s Kantém nešikovně vyslal do brejku TIMA WERNERA. Ramsdale proti němu zaklekl dost předčasně a muž s jedenáctkou na zádech to tak měl velmi jednoduché.
     
    79
    Další paráda od Zijacha gólovou nahrávkou neskončila! Na vině je německý útočník Timo Werner, který v úniku přeloboval kromě Ramsdalea i horní tyč.
    77. Thiago SILVA - 3:1

    Michal Břuchanský

    Branky: 23. T. Abraham (Kovačić), 35. Chilwell (Zijach), 77. Silva (Zijach), 80. Werner (Kanté) – 9. McGoldrick (S. Berge)

    Karty:   37. Egan (SHU), 75. S. Berge (SHU)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 5:14.
    Chelsea FC: Mendy – R. James, K. Zouma, Silva (C), Chilwell – Kovačić (71. Jorginho), Kanté, Mount – Zijach, T. Abraham, Werner (87. Giroud).
    Náhradníci: Caballero – Azpilicueta, Jorginho, Giroud, Hudson-Odoi, Emerson, Rüdiger.

    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Egan (C), E. Stevens – Baldock, S. Berge, Norwood (62. Osborn), Lundstram, Lowe – Brewster (63. McBurnie), McGoldrick.
    Náhradníci: Verrips – Burke, Jagielka, McBurnie, Osborn, Robinson, Sharp.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Long
    thejrc.org