Čerepovec – Barys 1:3 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Neděle 08.11.2020, 15:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:50 Darren DIETZ - 1:3
     
    47:50
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a výrazně se přibližují vítězství! Podjapolskij nestačil zareagovat na rychlou střelu švihem DARRENA DIETZE, kterému z pravého mantinelu připravil kotouč Frattin. Pro obránce Barysu je to už desátý gól v ročníku! Asistence: Matt Frattin, Roman Starčenko.
    29:15 Vladislav PROVOLNĚV - 1:2
     
    29:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Dietz si na trestné lavici moc dlouho neposeděl, protože domácí další přesilovku bleskurychle využili! Geraskin vyhrál vhazování a po několika přesných přihrávkách našel z levé strany v prostoru mezi kruhy VLADISLAVA PROVOLNĚVA, který s přispěním Svedbergovy teče ukončil dlouhou neprůstřelnost Ortia. Asistence: Igor Geraskin.
    09:03 Linus VIDELL - 0:2
     
    09:03
    Barys právě vstřelil branku!
    Kazašské mužstvo zkraje desáté minuty odskakuje již na 2:0! Matt Frattin na modré čáře udržel vyhozený puk v útočném pásmu. Podjapolskij jeho střelu i dorážku Varoneho z nulového úhlu vyrazil, ale na další ránu z hokejky LINUSE VIDELLA už byl krátký. Asistence: Phil Varone, Matt Frattin.
    07:05 Darren DIETZ - 0:1
     
    07:05
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté korunují lepší začátek vedoucím zásahem! Nikita Michajlis udělal obrat na levém křídle a přihrávkou do druhé vlny dostal do hry DARRENA DIETZE, jenž asi využil toho, že Podjaposkij neměl na jeho střelu z pravé strany dobrý výhled. Asistence: Nikita Michajlis, Dillon Heatherington.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 30. Provolněv (Geraskin) – 8. Dietz (Michajlis, Heatherington), 10. Videll (Varone, Frattin), 48. Dietz (Frattin, R. Starčenko)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Afanasjev, Provolněv, Sizov, Kudako, M. Chabarov, Adamčuk, Karimov – Geraskin (A), J. Jakovlev, Kapustin – J. Morozov, Vicharev (C), A. Garejev – Petunin, Jo. Nättinen, Vovčenko (A) – Dumbadze, A. Alexejev, Kara – Kazakov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Heatherington, Blacker, Svedberg, Šalapov, Makljukov, Gajtamirov (A) – Videll, Varone, Frattin – Lilja, Valk, Michajlis – Ševčenko, Sagadejev (A), R. Starčenko – Petuchov, Gurkov, Akolzin – Musorov.

    Rozhodčí: Bělov, Gofman – Bersenjov, Novikov

    Diváci: 1 516
    bahis siteleri