Banská Bystrica – Nové Zámky 3:5 (kon.) | Košice – HC Slovan 0:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:5 (kon.)
Poprad – Detva 2:3 (po pr.)
konec
HC Košice
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 08.11.2020, 16:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Koniec zápasu. (18:41:38)
     
    Skončil sa súboj dvoch nečných rivalov — HC Košice a HC Slovan Bratislava. V zápase sa viac darilo hosťom, ktorí súpera zdolali pomerom 2:0 a do tabuľky si tak pripísali tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 25:25

    S týmto konštatovaním sa už v vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok víkendu.
     
    59:50
    Už sa nič neudeje, puk je v strednom pásme.
     
    59:01
    Slovanisti sa snažia aj o tretí gól, keď sa držia v pásme a posielajú si tam pekné prihrávky. Strely sú ale čitateľné, Riečický s nimi preblém nemá.
     
    58:14
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Baránek – 2 min., hrubosť).
     
    57:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    A v tejto chvíli je už, dovolím si povedať, definitívne rozhodnuté. Slovan sa usadil v pásme, čo využil v najideálnejšom možnom momente teraz už dvojgólový BRENDAN O'DONNELL.
     
    57:28
    Petráš sa ponáhľal smerom dopredu, súpera ale neprekorčuľoval. Pre Bratislavčanov však vybojoval cenné sekundy v útočnom pásme.
     
    57:13
    Valach zachytil vysoké košické nahodenie a poslal ho späť do stredného pásma. Toto môže byť pre Slovan recept na úspech pri prípadnom košickom záverečnom tlaku.
     
    56:30
    Riečického bránka opustila svoje miesto, technici ju tam musia späť navŕtať. Oba celky využijú krátku pauzu na oddych a rozdanie si pokynov.
     
    56:05
    Toto môže byť jeden z rozhodujúcich momentov. Košice spôsobili pred Makarovom zmätok, čo chcel využiť na gólovú dorážku Baránek. Gólman Slovana včas preskočil k opačnej žrdi a úmysel mu zmaril.
     
    55:01
    Puk bol na dlhší čas zašliapnutý pri mantineli, ale hlavný arbiter naň dobre videl. Aj preto sa hra neprerušovala, čo rozhodne nehrá s domácimi Košicami.
     
    54:16
    Od mantinelu rozohrával Bačík, Slovanisti puk napokon prenechali súperovi. Na ľad totiž potrebovali poslať oddýchnutých hokejistov.
     
    53:10
    Meszároš mal dostatok času i priestoru na to, aby využil svoje skúsenosti a v pokoji rozohral. Napriek tomu sa mu to nepodarilo, puk letí cez všetky čiary. To znamená jediné — zakázané uvoľnenie.
     
    52:57
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    52:53
    Podarilo sa im to, ale bolo to bez strely. Hra v ostatných minútach mierne stráca na svojom tempe, čo môže vyhovovať hosťujúcim Bratislavčanom.
     
    52:04
    Jendek nemohol zakončiť cez padajúceho súpera, puk preto aspoň nahodil na zadný mantinel. Tam sa ho zmocnili Košičania, ktorí sa pokúsia dostať pred Makarova.
     
    50:53
    A znova tam puk Slovanisti dokázali poslať. Medzičasom sa už vylúčený Bačík vrátil na ľadovú plochu, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    50:10
    Slovan sa oslobodzuje, puk letí až za bránku Dominika Riečického.
     
    49:49
    Klhůfkovo zakončenie Makarov len vyrazil, Růžička nemal následne dostatok priestoru na to, aby puk doklepol za jeho chrbát.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. O'Donnell (Urbánek, Štajnoch), 58. O'Donnell


    HC Košice: Riečický (Sedláček) — Baránek, Pavlin, Růžička, Michalčin, Deyl (A), Slovák (A), Cibák — Chovan (C), Pospíšil, Réway — Klhůfek, Mráz, Belluš — Jokeľ, Eliaš, Milý — Jenyš, Frič, Krasničan — Havrila
    HC Slovan Bratislava: Makarov (Durný) — Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A) — Valach, Lee, Beňo, Ališauskas — Harris, Zigo, Buček — Studenič, Kytnár (A), Ranford — O'donnell, Urbánek, Gašpar — Jendek, Petráš, Rapáč

    Rozhodčí: Snášel, Orolin — Šoltés, Kacej
    bahis siteleri