Česko – Rusko cz 0:3 (kon.) | Finsko – Švédsko 3:2 (kon.)
konec
Česko
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Rusko
Neděle 08.11.2020, 12:40 • Hartwall-Areena, Helsinky • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:55 Jegor AFANASJEV - 0:3
     
    28:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi sice svou početní nevýhodu ubránili, ale chvilku poté inkasují už potřetí. Podkolzin vybojoval puk u hrazení, odkud ho pak spíše na bránu Česka nahodil JEGOR AFANASJEV. Ten pak Paříka dokonale zaskočil, když kotouč končí v jeho síti – 0:3. Asistence: Vasilij Podkolzin a Šakir Muchamadullin.
    20:27 Jegor ČINACHOV - 0:2
     
    20:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi přišli o puk v útočném pásmu, poté se na druhou stranu dostali Rusové a zakombinovali. Safonov poslal kotouč na pravou stranu pro JEGORA ČINACHOVA, který si srovnal touš a poté napřáhl ke střele, která končí až za zády Jakuba Paříka – 0:2. Rusové tak v úvodu druhé třetiny jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Ilja Safonov.
    18:04 Rodion AMIROV - 0:1
     
    18:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové nakonec přesilovou hru umocněnou tím, že neměl Pařík svoji hůl, využívají a jdou v závěru první třetiny do vedení. Na pravé straně střílel Činachov, puk se poté odrazil na levý kruh, odkud ho střelou do částečně odkryté klece poslal RODION AMIROV – 0:1. Asistence: Jegor Činachov a Daniil Čajka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Amirov (Činachov, Čajka), 21. Činachov (Safonov), 29. Afanasjev (Podkolzin, Muchamadullin)


    Česko: Pařík (Hrachovina) – Kubíček, J. Galvas, Jiříček, Moravčík (A), Hronek (C), Svozil – Koblížek, Špaček, Smejkal (A) – Ordoš, Červený, Š. Stránský – P. Novák, Myšák, Raška – Teplý, Pytlík, Koffer.
    Rusko: Askarov (Achťamov) – Muchamadullin (A), Čisťakov, Čajka, Sedov, Kirsanov, Šechovcov, Byčkov – Grošev, Safonov, Činachov (A) – Afanasjev, Chusnutdinov, Podkolzin (C) – Gricjuk, Baškirov, Amirov – Spiridonov, Zlodějev, Mingačjov – Bardakov.

    Rozhodčí: Vikman, Kova – Sormunen, Niittylä
    bahis siteleri