Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 7:5 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Minsk – Soči 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Riga 6:1 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
HK Soči
Čtvrtek 19.11.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:22 Brandon KOZUN - 3:2
     
    62:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    V Minsku je hotovo, domácí využívají i další přesilovku, a bod navíc tedy zaslouženě poputuje na jejich konto! I tentokrát k brance vedla souhra zámořských posil Dinama – Spooner nahrál připravenému BRANDONU KOZUNOVI, a ten o vítězi utkání rozhodl rychlou střelou z voleje! Asistence: Ryan Spooner, Shane Prince.
    59:49 Shane PRINCE - 2:2
     
    59:49
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ne ne, ještě není konec, Minsk Arena dnes prostě prodloužení uvidí! Dinamo v samotném závěru ostřelovalo soupeřovu svatyni, rána z levého kruhu se odrazila k pravé tyči přímo a hůl připraveného SHANEA PRINCE, a ten pak měl opravdu jednoduchou práci – 2:2! Asistence: Ryan Spooner, Brennan Menell.
    56:51 Igor RUDĚNKOV - 1:2
     
    56:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností – nejen, že o výsledku utkání se dost možná rozhodne ještě v základní hrací době, ale třem bodům má dokonce těsně před koncem blíže jednoznačně slabší tým! Furcha nyní střelou z mezikruží zaskočil IGOR RUDĚNKOV, který Soči podruhé v zápase posílá do vedení – 1:2! Asistence: David Rundblad.
    10:54 Alexej PROTAS - 1:1
     
    10:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Gradující tlak Minsku nakonec nese ovoce, v polovině první části je v běloruské metropoli opět vyrovnáno! Voronin zpoza klece našel před brankovištěm nikým nehlídaného ALEXEJE PROTASE, který následně chladnokrevně vymetl pravý horní roh svatyně hostujícího celku – 1:1! Asistence: Kirill Voronin.
    05:06 Sergej ŠMELJOV - 0:1
     
    05:06
    Soči právě vstřelilo branku!
    Minsk byl sice v úvodu utkání zatím jednoznačně lepším celkem na ledě, do vedení se ale po velkém kiksu domácí obrany jdou hosté! Hned tři hráči Soči vyrazili sami na Furcha, přičemž na hrotu trojúhelníku jel SERGEJ ŠMELJOV. Ten českého gólmana překvapil přesnou střelou mezi betony – 0:1! Asistence: Malte Strömwall.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Protas (K. Voronin), 60. Prince (Spooner, Menell), 63. Kozun (Spooner, Prince) – 6. Šmeljov (Strömwall), 57. Ruděnkov (Rundblad)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Solovjov, R. Murphy, Znacharenko (A), Jerjomenko, Šinkevič – Drozdov, Kozun, Spooner (C) – Šarangovič, Suško, Prince – Lodnia, Protas, K. Voronin – Děmkov, Usov, Alistrov – Martynov (A).
    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (C), Soljannikov, Rundblad, Batyršin, Naumov (A) – Točickij, Strömwall, Šmeljov – Rubcov, Karjalainen (A), Ruděnkov – Apalkov, Ogirčuk, Kazakov – A. Galimov, Garajev, N. Kvartalnov – Kolgotin.

    Rozhodčí: Belov, Olenin – Kučava, Sadovnikov.
    bahis siteleri