Čerepovec – Viťaz 2:1 (kon.) | Kunlun – Chabarovsk 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Minsk – Jaroslavl 2:1 (po pr.) | Jokerit – Dynamo Moskva 6:1 (kon.) | Petrohrad – Barys 4:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 3:5 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:3 (2:2, 1:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 24.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Ketov – 2 min., držení).
     
    58:37
    Vladimir E. Tkačjov se po vyhraném vhazování bleskově dostal do střelecké pozice a okamžitě pálil, Joni Ortio však i nadále drží šance pro svůj tým!
     
    57:22
    Barys si vrátil gólmana do branky, což se neskutečně vyplatilo, protože se Jevgenij Ketov dostal do úniku, který Joni Ortio bravurně zlikvidoval!
     
    55:12
    Oddechový čas pro hosty, který slouží k tomu, aby si Barys udělil pokyny do hry šestí proti čtyřem!
     
    54:04
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Ketov – 2 min., krosček).
     
    51:13
    Linus Videll od zadního mantinelu pěkně dostal kotouč před bránu na spoluhráče, ale ten míří jen do betonu připraveného Alexandra Samonova!
     
    47:47
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vasilij Podkolzin – 2 min., podrážení).
    45:57 Vladimir E. Tkačjov - 4:3
     
    45:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se urychleně vrací zpátky do vedení! VLADIMIR E. TKAČJOV nabral rychlost ve střední pásmu, do jízdy mu následně posunul kotouč Arťom Švec-Rogovoj. Domácí útočník se pak protlačil až před bránu, kde dostal kotouč za brankovou čáru pod betonem brankáře. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    42:51 Linus VIDELL - 3:3
     
    42:51
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou druhou přesilovku v zápase a zase srovnávají krok! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu nakonec pálil z pozice mezi kruhy LINUS VIDELL, který mířil neuvěřitelně přesně přímo do pravého horního rohu domácí klece. Asistence: Darren Dietz, Curtis Valk.
     
    42:01
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vladimir E. Tkačjov – 2 min., hákování).
     
    36:59
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Arťom Švec-Rogovoj – 5 min., bitka).
     
    36:59
    I nadále se hraje tvrdě, Alexej Makljukov se nyní prezentoval ukázkovým bodyček, kterým čistým způsobem složil jednoho z protihráčů k zemi.
     
    36:08
    Mezi Dillonem Heatheringtonem a Arťomem Švec-Rogovojem byla na vidění pěkná bitka, kterou ovládl kazašský hokejista. Oba samozřejmě následně vyfasovali tresty.
    35:13 Kirill MARČENKO - 3:2
     
    35:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad tuto přesilovku už využívá a vrací se do vedení! Joonas Kemppainen dostal moc prostoru na levé straně kluziště, který využil k přihrávce do mezikruží na KIRILLA MARČENKA, který odtud z první pálí přesně do pravé šibenice. Asistence: Joonas Kemppainen.
     
    34:52
    Miro Aaltonen dostal luxusní pas před bránu, kde mu stačila trefa do míst, kde se nenacházel, ale branku pro jistotu přestřelil!
     
    33:24
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., krosček).
     
    33:24
    Za hostujícím gólmanem tentokrát zvoní tyč, kterou rozezněl Andrej Kuzmenko. Ten si při snaze o dorážku navíc došel pro faul.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Lukas Bengtsson – 2 min., hákování).
     
    27:34
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., podrážení).
     
    26:32
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dillon Heatherington – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:47
    Před bránou kazašského celku byl obrovský zmatek, nakonec to ale Joni Ortio dokázal vyřešit a srazil kotouč mimo nebezpečnou zónu!
    19:10 Jakob LILJA - 2:2
     
    19:10
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se bleskově vrací do zápasu a je zase srovnáno! Linus Videll aktivně založil útok ve středním pásmu, v mezikruží následně uvolnil JAKOBA LILJU, který zakončil nechytatelně k levé tyči. Asistence: Linus Videll.
     
    18:26
    O vyrovnání se mohl postarat Jakob Lilja, který se s pukem protlačil až před bránu, ale tam v těžké pozici pálil jen do betonu gólmana!
    16:39 Viktor SVEDBERG - 2:1
     
    16:39
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan skóruje ve stejné přesilovce, ve které inkasoval a ihned je to zase jen o jeden gól! Dlouhý nápor zakončil střelou z dálky VIKTOR SVEDBERG, který mířil do pravé části brány. Matt Frattin navíc výborně stínil, takže Alexandr Samonov nemohl reagovat. Asistence: Roman Starčenko, Nikita Michajlis.
    15:33 Jevgenij KETOV - 2:0
     
    15:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA navyšuje své vedení v oslabení! JEVGENIJ KETOV výborně dobruslil nahozený puk po levém hrazení, následně se s ním protlačil až před bránu a brankáře překonal přesnou střelou nad jeho rameno. Asistence: Oscar Fantenberg.
     
    15:08
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Anton Bělov – 2 min., podrážení).
     
    15:03
    Andrej Kuzmenko si našel odražený kotouč a mířil sám na brankáře, kterého se pokusil překonat střelou ke vzdálenější tyči, ale ten jeho úmysl přečetl a jistě zasáhl!
     
    09:45
    Tak vyrovnáno není, domácím trenérům vyšla trenérská výzva! Anton Sagadejev si našel odražený puk v brankovišti a prosadil se přesnou střelou k tyči, avšak jeden z jeho spoluhráčů překážel brankáři v brankovišti!
    09:10 Ivan MOROZOV - 1:0
     
    09:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení díky povedenému protiútoku! Jeden z hráčů Barysu totiž trestuhodně ztratil kotouč na útočné modré, což zapříčinilo přečíslení tři na jednoho pro Petrohrad. Po přihrávce nejprve Kirill Marčenko pálil jen do tyče, ale kotouč se od ní odrazil před odkrytou klec, kde už to tedy IVAN MOROZOV měl snadné. Asistence: Kirill Marčenko.
     
    07:52
    Joonas Kemppainen se zničehonic zjevil před bránou, ale v dobré pozici selhal, protože se ani netrefil mezi tři tyče!
     
    07:20
    Domácí se po delší době dostali do útočného pásma, kde nejprve pálil Vladimir E. Tkačjov a pak Danila Galeňuk, ale Joni Ortio v obou případech obstál!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 10. Ivan Morozov (K. Marčenko), 16. Ketov (Fantenberg), 36. K. Marčenko (Kemppainen), 46. Tkačjov (Švec-Rogovoj) – 17. Svedberg (R. Starčenko, Michajlis), 20. Lilja (Videll), 43. Videll (Dietz, Valk)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Bengtsson, Galeňuk, Fantenberg, Ožiganov, Antipin, Kirsanov, A. Bělov (A) – Ivan Morozov, K. Marčenko, Podkolzin – M. Aaltonen, Burdasov (A), Kuzmenko – Kemppainen, Grošev, Ketov (C) – Tkačjov, Chusnutdinov, Švec-Rogovoj – Kameněv.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Makljukov, Heatherington, Svedberg, Šalapov, Metalnikov (A), Gajtamirov – Valk, Lilja, Videll – Petuchov, Varone, Frattin – Michajlis, R. Starčenko (A), Sagadejev – Akolzin, Musorov, Grenc – Asetov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Gašilov – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri