Wolfsburg – W. Brémy 5:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
5:3 (3:2)
Werder Brémy
Pátek 27.11.2020, 20:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Je hotovo, jelikož vlci dávají na samém konci utkání gól na 5:3! Wout Weghorst dokázal podržet míč ve středovém kruhu a poslal jej na BARTOSZE BIAŁKA, který si balón následně vyměnil s Joao Victorem a posléze prostřelil Pavlenku. Asistence: Joao Victor.
     
    76
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo jde zpět do vedení a tentokrát je to už 4:3! Jérôme Roussillon svým centrem z levé strany našel hlavu WOUTA WEGHORSTA, který precizně a nechytatelně zakončil do levé části svatyně Pavlenky. Asistence: Jérôme Roussillon.
     
    47
    Werder právě vstřelil branku!
    Velice nešťastně vstupuje domácí mužstvo do druhé půle, jelikož je po vlastní brance srovnáno na 3:3! Milot Rašica se dostal po levé straně k centru, který si ale srazil do vlastní brány JOHN ANTHONY BROOKS. Posléze bylo vše přezkoumána kvůli možnému ofsajdu, ale sudí jen potvrdil gól.
     
    37
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Odpověď domácího celku je naprosto blesková a znovu vedou, tentokrát 3:2! Akce z pravé strany skončila u Admira Mehmediho, který ještě dokázal posunout balón na lépe postaveného WOUTA WEGHORSTA a jeho zakončení v pádu skončilo za zády Jiřího Pavlenky. Asistence: Admir Mehmedi.
     
    36
    Werder právě vstřelil branku!
    Krása střídá nádheru i tentokrát a hostující mužstvo srovnává na 2:2! Ludwig Augustinsson poslal rohový kop do vápna, kde fantasticky zakončil hlavou na zadní tyč KEVIN MÖHWALD. Asistence: Ludwig Augustinsson.
     
    25
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká nádhera a vlci jdou do vedení poměrem 2:1! Domácí celek rozehrál standardní situaci krátce a Josip Brekalo si poradil se dvěma obránci a následně skvělým lobem našel před bránou JOHNA ANTHONYHO BROOKSE, který poslal důraznou a přesnou hlavičku k levé tyči. Asistence: Josip Brekalo.
     
    22
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tak na tohle byl i český brankář Jiří Pavlenka krátký! BOTE BAKU si navedl míč na levou nohu a z nějakých osmnácti metrů vyslal fantastickou přízemní střelu k pravé tyči hostující svatyně! Wolfsburg tak po velkém tlaku zaslouženě srovnává na 1:1! Asistence: Maxence Lacroix.
     
    13
    Werder právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo překvapivě otevírá brankový účet tohoto utkání! Maxence Lacroix udělal velkou chybu, když přišel na pravé straně o míč, který mu ukradl Juja Osako, jenž našel před bránou LEONARDA BITTENCOURTA a ten z bezprostřední blízkosti zakončil. Asistence: Juja Osako.

    Michal Raška

    Branky: 22. Baku (Lacroix), 25. Brooks (Brekalo), 37. Weghorst (Mehmedi), 76. Weghorst (Roussillon), 90+5. Białek (Joao Victor) – 13. Bittencourt (Osako), 36. Möhwald (Augustinsson), 47. Brooks (vla.)

    Karty:   73. Lacroix (WOF), 81. Arnold (WOF) – 24. Mbom (BRM), 58. Möhwald (BRM)   80. Möhwald (BRM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:12.
    VfL Wolfsburg: Casteels (C) – Baku, Lacroix, Brooks, Roussillon (81. Otávio) – X. Schlager, Arnold – Brekalo (90. Joao Victor), Mehmedi (81. Białek), Steffen (65. Philipp) – Weghorst.
    Náhradníci: Pervan – Gerhardt, Białek, Klaus, Mbabu, Otávio, Philipp, Joao Victor, Siersleben.

    Werder Brémy: Pavlenka – Groß (85. Selke), Toprak, Friedl – Gebre Selassie (C), M. Eggestein, Mbom (32. Möhwald), Augustinsson – Bittencourt (71. Agu), Osako (85. Woltemade) – Rašica (72. Chong).
    Náhradníci: Kapino – Agu, Erras, Chong, N. Moisander, Möhwald, Schmid, Selke, Woltemade.

    Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Gerach
    bahis siteleri