Brighton – Liverpool 1:1 (kon.) | Manchester City – Burnley 5:0 (kon.) | Everton – Leeds 0:1 (kon.)
West Brom – Sheffield Utd. 1:0 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
1:0 (1:0)
Sheffield United
Sobota 28.11.2020, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:02:59)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:10. Rohy: 14:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:9.
     
    A je konec! West Bromwich Albion nakonec udržel svůj náskok z prvního poločasu a vítězí v tomto zápase o jednu branku! Domácí měli lepší i první polovinu druhého poločasu, ale navýšení vedení se nedočkali. Sheffield naprosto diktoval tempo hry na konci utkání. Několikrát mohl srovnat, jenže se jim to nepovedlo. Sam Johnstone bud předvedl skvělý zákrok, anebo šla střela z vyložené pozice mimo tři tyče.
     
    90+8
    Konec zápasu.
    90+6. Velké šance v závěru utkání gólem hostů neskončily
     
    90+6
    To jsou ale neskutečné šance na straně hostů, jenže brána jim je dnes nejspíše zakletá! George Baldock dostal míč před bránu, ale Branislav Ivanović zastavil nejspíše střelu do prázdné brány. Míč se ještě odrazil k hostům, ale ti trestuhodně přestřelili z nějakých pěti metrů!
    90+5. Johnstone s problémy vyrazil ránu Brewstera
     
    90+5
    Tentokrát jsme viděli dobrou střelu hostů! Rhian Brewster vyslal dělovku z hranice šestnáctky, kterou Sam Johnstone s problémy vyrazil. Nikdo z Sheffieldu ale nedokázal odražený míč dostat do sítě! Velká škoda pro hosty...
     
    90+4
    To samé se navíc opakovalo o pár desítek sekund později. Sam Johnstone se dostal k nepřesnému pasu hostí a poslal míč daleko do bezpečí...
     
    90+3
    Netrvalo to sice dlouho a hosté se k balónu dostali. Jejich útočná akce ale skončila ještě před vápnem a hráči v pruhovaném míč dostali na útočnou půlku.
     
    90+2
    Sheffield tak má ještě několik posledních minutek na to, aby alespoň srovnal stan dnešního duelu. Nyní ale Sander Berge byl napálen, aut pro domácí.
     
    90+1
    Dlouhé nastavení se v tomto utkání dalo rozhodně očekávat: Nejednou jsme viděli v druhé půli ošetřování, které navíc nebylo zrovna nijak krátké.
     
    90
    Nastavovat se bude sedm minut!
     
    89
    Darnell Furlong leží na hřišti a drží se za obličej. Nic z toho se však nemuselo stát, kdyby si sudí všiml jasného ofsajdové postavení hostujících hráčů.
     
    88
    West Bromwich nyní mohl rozhodnout! Viděli jsme načechraný centr na zadní tyč, na který si naskočil nejspíše Hal Robson-Kanu, jenž mířil těsně nad.
     
    87
    Hráči v pruhovaných dresech už několik desítek sekund drží balón na svých kopačkách, což jim nesmírně vyhovuje. Jsou totiž čím dále blíže výhře.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Matheus Pereira (West Bromwich Albion).
     
    85
    Hosté zbytečně ztratili balón na útočné polovině a domácí se dostali ke střele. Hal Robson-Kanu vyslal jedovatou ránu, ale Aaron Ramsdale ji vyrazil.
     
    84
    Hráči v pruhovaných dresech se ještě pustili do napadání na útočné polovině, ale hosté to zvládli. Nyní proto mohou kombinovat nedaleko šestnáctky.

    Denisa Józsová

    Branky: 13. Gallagher

    Karty:   2. Ivanović (WBA), 86. Matheus Pereira (WBA) – 10. Norwood (SHU), 20. S. Berge (SHU), 58. Egan (SHU)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:10. Rohy: 14:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:9.
    West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, Bartley (C), Ajayi, Ivanović, C. Townsend (75. Phillips) – Matheus Pereira, Sawyers, Gallagher, Robinson (65. Robson-Kanu) – Grant (75. Krovinović).
    Náhradníci: Button – O'Shea, Phillips, Diangana, R. Harper, Krovinović, Robson-Kanu.

    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Egan (C), Bryan (63. Lundstram) – Baldock, Fleck, S. Berge, Norwood (54. Brewster), Lowe – McBurnie, Burke (74. Mousset).
    Náhradníci: Verrips – Jagielka, Lundstram, Osborn, McGoldrick, Brewster, Mousset.

    Rozhodčí: Dean – Cann, Scholes
    ocianews.com