Barys – Soči 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 2:0 (kon.) | Omsk – Kazaň 3:0 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 5:1 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 1:5 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
CSKA Moskva – Kunlun 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 2:6 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
HK Soči
Úterý 01.12.2020, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Roman Starčenko a Jakob Lilja se jako jediné střelci dokázali v tomto zápase prosadit, a tak vyhrává domácí Barys nad Soči 2:0. Střelecky byli mírně aktivnější domácí, v tomto ohledu vyhráli 30:29 a neinkasovali. Henrik Karlsson (Barys) pochytal všech 29 střel soupeře a udržel čisté konto. (14:09:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Znovu se se Soči usadilo před brankou, Matt Frattin (Barys) se pokoušel něco vymyslet ve středním pásmu, ale vypálit nedokázal.
     
    58:50
    David Rundblad (Soči) rozehrává od své branky, sledujeme klidnější pasáž hry, hostující celek se ale nemůže stabilněji usadit v útočném pásmu.
     
    57:44
    Maxim Treťjak (Soči) míří na střídačku, hostující celek to zkouší se šesti hráči do pole, ale času už mnoho není.
     
    57:44
    Oddechový čas si vyžádal hostující celek, pravděpodobně bude hrát bez brankáře.
     
    57:09
    Vyloučený hráč se vrací do hry, sledovat nyní budeme hru pět na pět. Soči prohrává stále o dvě branky. Barys hraje aktivně a snaží se hrát důrazně, nevypustí ani jeden souboj.
     
    56:15
    Nikita Michajlis (Barys) se se svými spoluhráči dostal do útočného pásma, kde kombinuje. Mnoho šancí si domácí nevypracovali, Matt Frattin pálil mimo branku.
     
    55:40
    Přesilovku nyní hraje domácí celek, který tam může navýšit své vedení, ale obrana Soči rychle vyhodila kotouč, takže domácí musí rozehrávat od své branky.
     
    55:09
    Vyloučení v týmu HK Soči (Maxim Minejev – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:01
    Dostáváme se do finální fáze hry ve třetí třetině, domácí hokejisté stále drží dvoubrankové vedení, které si vypracovali v první třetině. Barys hraje zodpovědně.
     
    53:56
    Barys vyhazuje přes všechny čáry a toto oslabení byl měl zvládnout bez výraznějších problémů. Vyloučený hráč se následně vrátil do hry. Sledovat budeme hru pět na pět.
     
    53:20
    Obrana Nur-Sultanu pokračuje v zodpovědné hře, pokouší se držet hru daleko od své branky. Nakonec se ke střele dostal Nikita Točickij (Soči), ale minul.
     
    52:36
    Jurij Alexandrov (Soči) v přesilovce dostal přihrávku na modrou čáru, odkud rychle vypálil. S jeho pokusem si snadno dokázal poradit domácí Henrik Karlsson.
     
    52:11
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., hákování).
     
    51:56
    Linus Videll (Barys) se protlačil do zakončení. Byl sice tísněn, ale i tak dokázal vypálit. S jeho pokusem si snadno poradil brankář Maxim Treťjak, který kotouč vyrazil.
     
    51:08
    Rychle se do útočného pásma dostali hosté, Sergej Šmeljov (Soči) zkoušel něco vymyslet, ale ke střele se propracovat nedokázal. Obrana si počínala zodpovědně.
     
    50:27
    Sledujeme klidnější pasáž hry, ani jeden celek se nemůže propracovat stabilněji do útočného pásma, brankáři momentálně mnoho práce nemají.
     
    49:50
    Jakob Lilja (Barys) se probojoval po rychlé akci Barysu do střelecké pozice, jeho ránu z kruhu snadno dokázal zastavit Maxim Treťjak. Hra pokračuje dál.
     
    49:10
    27:24, tak vypadá aktuálně statistika střel na branku. V tomto ohledu jsou mírně aktivnější domácí hokejisté, kteří stále vedou o dvě branky. To se už pomalu dostáváme do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    48:16
    Leonid Metalnikov (Barys) to vzal na sebe, ale jeho rána od modré čáry neměla příliš velkou šanci na úspěch. Maxim Treťjak (Soči) přerušil hru, vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    47:23
    Barys pokračuje v aktivní hře, usadil se v útočném pásmu, ale do výraznější šance se domácí nedostali. Následně pak ani Linus Videll nedokázal proměnit svůj únik.
     
    46:54
    Vzájemně vyloučení hráči se vrací do hry, následovat bude klasická přesilovka Barysu. Sledujeme celkově klidnější pasáž hry. Mnoho šancí k vidění není.
     
    46:05
    Vyloučení v týmu HK Soči (Maxim Minejev – 2 min., podrážení). Domácí celek si vyzkouší hru čtyři na tři, nejprve ale uvidíme komerční přestávka, po které se bude pokračovat.
     
    46:00
    Jegor Šalapov (Barys) se probojoval do střelecké pozice, ale jeho tým vypálit nedokázal. Domácí hráč fauloval Matta Frattina. Přesilovka pro domácí celek.
     
    45:10
    Poprvé v tomto zápase sledujeme hru čtyři na čtyři. Na ledě je tedy více prostoru pro technicky zdatné hráče, kteří ke svým kličkám a akcím prostor potřebují.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Daniil Apalkov – 2 min., hrubost).
     
    44:40
    Ve třetí třetině hraje dobře hostující celek, z jeho pohledu se jedná o pravděpodobně nejlepší pasáž hry, ale problém má Soči stále v koncovce.
     
    44:07
    Jere Karjalainen (Soči) to zkoušel individuálně, propracoval se do dobré střelecké pozice, ale jeho pokus z otočky dokázal celkem snadno zastavit Henrik Karlsson.
     
    43:03
    Vhazovalo se ve středním pásmu, Amir Garajev (Soči) se dostal ke kotouči a rychle otočil hru do útočného pásma. Následná střela prolétla domácím brankovištěm, ale nikdo zakončovat nedokázal.
     
    41:45
    Hostující obránci museli za svou branku, odkud rozehrávali, následně se přesunuli do útočného pásma, ale prověřil brankáře Barysu nedokázali. Zasahovat musel o něco později, když pálil Vasilij Glotov (Soči).
     
    41:01
    Zajímavou šanci měli také hosté, German Rubcov (Soči) pálil z bezprostřední blízkosti, ale Henrik Karlsson (Barys) si snadno dokázal poradit.
     
    40:27
    Krátce po začátku třetiny se domácí dostali do útočného pásma, ale hokejisté v modrém se do zakončení nedostali. Následně se hra rychle přesunula.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí třetiny pro domácí hokejisty, kteří do této fáze zápasu vstupují s dvoubrankovým vedením. Soči na svou výraznější šanci zatím čeká.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme žádnou výraznější šanci neviděli. Po čtyřiceti minutách hry vede domácí Barys o dva góly. V první třetině se trefili Roman Starčenko a Jakob Lilja. Nikdo další se k nim zutím nepřipojil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Jedna z posledních akcí hostujícího celku. Puk se dostal za branku, ve které je Henrik Karlsson. Hosté ale vypálit nedokázali. Směr hry se tedy rychle otáčí.
     
    38:30
    Igor Ruděnkov (Soči) dobře posílal kotouč zpětně před branku, ale nikdo z jeho spoluhráčů tuto myšlenku vystihnout nedokázal, a proto nezakončil. Nebyla to špatná akce, jen ta koncovka.
     
    38:00
    Probíhají poslední dvě minuty hry ve druhé třetině. Ve třetině, v níž jsme žádnou výraznější šanci zatím neviděli. Stále tak vede domácí celek o dvě branky díky dobré první třetině.
     
    37:10
    Domácí hráči se už poněkolikáté v zápase dostali do situace dva na jednoho, ale vyřešili ji špatně. Ke střele se nikdo z Byrysu dostat nedokázal.
     
    36:09
    Pavel Kukštel (Soči) se z ničeho nic dostal v útočném pásmu k puku, možná svou příležitostí byl i on sám tak překvapený, že kotouč poslal jen do středu branky, kde byl Henrik Karlsson.
     
    35:21
    Sledujeme klidnější pasáž hry, která je plná nepřesností. Po jedné z nich se do brejku pokoušel dostat Roman Starčenko. Jeho rána z ostré pozice jen proletěla okolo branky.
     
    34:50
    Vyloučený Maxim Minejev (Soči) se vrací do hry, domácí hokejisté si v této přesilovce výraznější šanci vypracovat nedokázali. Tentokrát se Soči dokázalo ubránit.
     
    34:10
    Maxim Treťjak (Soči) kryje kotouč, od modré si na kruh sjel domácí Linus Videll (Barys). Jeho tvrdá rána mířila do středu branky, kde byl gólman připravený.
     
    33:40
    Přesilovku sice hraje domácí celek, vůbec první přesilovka ve druhé třetině, ale zatím se Barys marně pokouší vypracovat si nějakou výraznější střeleckou pozici.
     
    33:30
    Nikita Michajlis (Barys) stál dobře před brankou, jeho spoluhráči vypálili od modré čáry. Následně se pokoušel tečovat kotouč, ale nedokázal to, a tak puk má Maxim Treťjak (Soči) ve své výstroji.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu HK Soči (Maxim Minejev – 2 min., podrážení). Domácí celek pokračoval ve vytrvalé aktivní hře, a tak musel hostující celek faulovat. Dvě trestné minuty za podražení.
     
    32:20
    Jakob Lilja (Barys) to dobře zkoušel individuálně, dostal se do zajímavé střelecké pozice, ale na poslední chvíli jeho pokus o zakončení dokázala zblokovat obrana Soči.
     
    31:45
    Pavel Kukštel (Soči) postupoval do útočného pásma, na kruhu sice, upadl, ale dokázal i v pádu kotouč odehrát. Následovala hostující rána od modré čáry. Puk skončil mimo branku.
     
    31:12
    Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před domácí brankou. Nejprve ale uvidíme druhou komerční přestávku v této třetině. Aktuálně vede domácí Barys 2:0.
     
    30:44
    Henrik Karlsson (Barys) musel za svou branku, odkud rozehrává, následně se jeho spoluhráči pokoušeli dostat do útočného pásma, ale Jegor Petuchov (Barys) nedokázal obejít bránícího obránce.
     
    30:23
    Jakob Lilja (Barys) to vzal na sebe, autor dnešní druhé branky si vybruslil do dobré střelecké pozice, ale minul branku. Následně pálil Matt Frattin (Barys) a jeho ránu kryje Maxim Treťjak.
     
    30:01
    Dostáváme se do druhé poloviny hry ve druhé třetině i zápase, sledujeme rychlý hokej, který se zbytečně nepřerušuje. Domácí hokejisté stále vedou o dva góly díky dobré první třetině.
     
    29:06
    Další zajímavá hostující příležitost. Z mezikruží pálil Pavel Kukštel (Soči), ale jeho rána končí mimo branku, s dorážkou si poradil brankář. Hraje se ale dál.
     
    28:25
    Soči rozehrávalo od své branky, ale kotouč do útočného pásma protečovat nedokázalo, a proto se píská zakázané uvolnění, vhazovat se bude před brankou Soči. Maxim Treťjak musí být pozorný.
     
    27:40
    Aktivně nyní hrají hosté, dostali se asi ke čtyřem střelám, které byly nebezpečné, ale ani jedna neskončila v brance. Dobře si počínala domácí obrana a brankář Henrik Karlsson.
     
    27:26
    Komerční přestávka.
     
    27:00
    Pět minut se hraje bez přerušení, hostující celek rozehrává od své branky, následně se Dmitrij Kolgotin (Soči) dostal do střelecké pozice. Nakonec pálil ještě Oleg Pogorišnyj (Soči) a po pěti a půl minutých je přerušeno.
     
    26:14
    Přes čtyři minuty se hraje bez přerušení, domácí rozehrávali od své branky, ale ve středním pásmu o kotouč přišli, a proto se směr hry rychle otáčí. Soči nevystřelilo.
     
    25:10
    Henrik Karlsson (Barys) si snadno poradil s bekhendovou střelou soupeře. Jeden z hostujících hráčů pálil z dolní části kruhu a brankář ramenem vyrazil puk před sebe, pak hrála obrana.
     
    24:40
    Pavel Akolzin (Barys) se se svými kolegy pokoušel něco vymyslet v útočné třetině, ale přihrávka zpoza branky do lepší pozice byla zblokovaná. Dlouhou dobu se hraje bez přerušení.
     
    24:12
    Tři na dva postupovali domácí hokejisté, ale na útočné modré raději Linus Videll (Barys) jen nahodil kotouč na branku a šel střídat. Na ledě už byl dlouho.
     
    23:10
    Ivan Miščenko (Soči) se musel vracet s kotoučem až za svou branku, odkud rozehrál kotouč na spoluhráče. Následně ale domácí otočili směr hry, a tak se musí Soči bránit.
     
    22:20
    Hostující celek se nyní usadil v útočném pásmu, hraje aktivně, ale nemůže se propracovat do nějaké výraznější střelecké pozice. Henrik Karlsson (Barys) mnoho těžké práce neměl.
     
    21:54
    Henrik Karlsson (Barys) kryje kotouč po střele soupeře, Pavel Kukštel (Soči) pálil od modré čáry, s jeho pokusem si snadno poradil brankář Barysu.
     
    21:19
    German Rubcov (Soči) si dobře počínal v útočném pásmu, dostal se do dobré střelecké pozice, s jeho pokusem si poradil brankář Henrik Karlsson. Následný pokus o střelu byl nepřesný.
     
    20:50
    Hra byla přerušena, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu. Do druhé třetiny vstoupil domácí celek aktivně, rychle se dostává do zakončení. Soči se musí bránit.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny pro hosty, utkání pokračuje druhou třetinou. Jako první se ke střele dostali domácí, Viktor Svedberg pálil od modré čáry, ale Maxim Treťjak byl připravený.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Roman Starčenko a Jakob Lilja jsou dva úspěšní střelci z první třetiny. Prvně jmenovaný využil přesilovku pět na tři, druhý se trefil při pokračující klasické přesilovce. Barys byl v první třetině aktivnější, díky čemuž vede o dva góly.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Na druhé straně měli velkou příležitost domácí, ale Matt Frattin (Barys) vyřešil situaci dva na jednoho pokusem o přihrávku. Puk byl zblokovnaý, a tak může hrát obrana.
     
    19:00
    Oznámena byla poslední minuta hry v první třetině, Ivan Miščenko (Soči) se jako obrácen dostal do útoku a rychle vypálil. Jeho pokus v pohodě zastavil Henrik Karlsson (Barys).
     
    18:30
    V poklidném tempu se dohrává první třetina, Curtis Valk a Linus Videll vedli domácí útočnou akci, ale ani jeden z nich nedokázal přesně vypálit. Následně jeden z domácích minul volný kotouč.
     
    17:10
    Matt Frattin (Barys) se se svými spoluhráče pokoušel dostat do útočného pásma, což se mu podařilo, ale domácí hokejisté se ke střele na branku tentokrát nedostali.
     
    16:21
    12:8, tak aktuálně vypadá statistika střel na branku, aktivněji hrají domácí hokejisté, kteří díky úspěšné přesilovce vedou o dva góly. Hosté na nějakou výraznější příležitost čekají.
     
    15:47
    Dillon Heatherington (Barys) zakončoval domácí rychlou útočnou akci střelou z hodně ostré pozice. Maxim Treťjak (Soči) rozehrávat nechtěl, a tak kotouč podržel v rukavici. Buly před jeho brankou.
     
    14:46
    Dostáváme se do finální fáze hry v první první třetině, Jakob Lilja (Barys) vedl další domácí akci, kterou také dokázal zakončit, a tak musel Maxim Treťjak zasahovat. Buly před jeho brankou.
     
    14:13
    Pavel Akolzin (Barys) to vzal na sebe, vybruslil si do útočného pásma, přes obránce se dostal do střelecké pozice. Střelu schoval za obránce, brankář Maxim Treťjak (Soči) nic moc neviděl, ale i tak zasáhl.
     
    13:33
    Nyní se hra poněkud uklidnila, Střelecky je sice aktivnější hostující celek, v tomto ohledu vede 9:8, ale nedokázal se prosadit ani jednou. Naopak domácí skórovali dvakrát.
     
    12:46
    Hra je nyní přerušena, kotouč vypadl z hrací plochy. Po komerční přestávce se bude vhazovat před domácí brankou. Barysu vyšla přesilovka pět na tři i pět na čtyři. Dvakrát se dokázal prosadit.
    12:11 Jakob LILJA - 2:0
     
    12:11
    Barys právě vstřelil branku!
    Aktivní hra domácích pokračovala i v klasické přesilovce, kterou rovněž domácí dokázali proměnit. Varona přihrával na druhou stranu, kde byl u tyče zcela volný JAKOB LILJA. Ten neměl problém se zakončením. Asistence: Phil Varone a Alexej Makljukov.
    11:08 Roman STARČENKO - 1:0
     
    11:08
    Barys právě vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři dokázal domácí celek proměnit. Po šikovné spoluhráčově přihrávce poslal kotouč přesně pod horní tyč nad rameno brankáře ROMAN STARČENKO. Asistence: Viktor Svedberg a Anton Sagadejev.
     
    10:55
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ansel Galimov – 2 min., podrážení). Hostující hráč fauloval na modré čáře, a tak půjde na trestnou lavici. Domácí hrají přesilovku pět na tři.
     
    10:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Georgij Soljannikov – 2 min., podrážení). První oslabení v tomto zápase si zahraje hostující celek. Georgij Soljannikov faulvoal soupeře, který se dostával do dobré pozice pro zakončení.
     
    10:01
    Dostáváme se do druhé poloviny hry v první třetině, domácí se dostali do útočného pásma, Linus Videll pálil, ale byl faulovaný. Uvidíme první přesilovku v zápase.
     
    09:31
    Nepřehledná situace před domácí brankou, ale Henrik Karlsson (Barys) mnoho práce neměl, protože kotouč do bezpečí dokázali odehrát jeho spoluhráči.
     
    08:51
    Sergej Šmeljov (Soči) to ve středním pásmu zkoušel individuálně proti třem soupeřům. Vzal si až příliš velké sousto, se kterým si nedokázal poradit. O kotouč přišel, a tak mohou hrát domácí.
     
    08:03
    Hosté se sice propracovali do útočného pásma, ale vypálit nedokázali. Následně svou příležitost neproměnili ani domácí, protože bleskový kontr nezakončili.
     
    07:50
    Špatná rozehrávka domácích, Barys to zkoušel přímočaře středem hrací plochy, ale nakonec je z toho jen zakázané uvolnění, vhazovat se bude před brankou Soči.
     
    07:34
    Daniil Apalkov (Soči) vedl zajímavou akci hostujícího celku. Dostal se až do střelecké pozice. Jeho tvrdou ránu raději Henrik Karlsson (Barys) ukryl do své výstroje. Vhazovat se tak bude před jeho brankou. Komerční přesátvka.
     
    07:07
    Linus Videll (Barys), dnes aktivně hrající, vedl domácí akci. Propracoval se až do útočného pásma, ale jeho rána na bližší tyč nebyla přesná. Gólman Maxim Treťjak zasahovat nemusel.
     
    06:22
    Znovu se hraje rychlý hokej, vypadalo to na faul ve středním pásmu, ale sudí nechává hru plynout. vylučovat se zatím nebude. Hraje se ve středním pásmu.
     
    05:53
    Ivan Miščenko (Soči), hostující obránce, rozehrává od své branky, Soči se nyní podařilo rozmělnit tlak soupeře a jsou to právě hosté, kteří se také mohli dostat do útoku.
     
    05:24
    Pavel Akolzin (Barys) se propracoval sám před branku, neměl komu přihrávat, jeho spoluhráči byli obsazení, zkusil to sám, ale šanci si vypracovat nedokázal, špatně zakončil.
     
    04:47
    Alichan Asetov (Barys) dokázal šikovnou hrou na modré čáře udržet kotouč v útočném pásmu, následně ale jeho spoluhráči o třetinu přišli, ale i tak hraje Barys podstatně lépe.
     
    04:30
    Valerij Orechov (Barys) jako správný obránce pálil od modré čáry, jeho projektil byl před brankou zblokovaný, a pak vyhodil hostující celek přes všechny čáry, vhazovat se tak bude v domácím útočném pásmu.
     
    04:20
    Až nyní je hra přerušena, bezmála po čtyřech minutách. Vstup do zápasu se povedl domácím, kteří jsou aktivnější a mají převahu. Hosté na nějakou výraznější šanci čekají.
     
    03:35
    Dlouhou dobu se hraje nepřerušeně, domácí pokračují v aktivní hře, ale Jegor Šalapov (Barys) nedokázal přesnější přihrávkou najít spoluhráče před brankou. Jakob Lilja pokračoval v akci, ale puk získalo Soči.
     
    01:05
    Maxim Treťjak (Soči) musel zasahovat proti střele z velké vzdálenosti, ale nedokázal si poradit, hra tak pokračuje dál, aktivněji vstoupili do zápasu domácí hokejisté.
     
    00:24
    Domácí hrají v modrém, hosté v bílém. V poklidném tempu zápas začal. Nyní se bude vhazovat se ve středním pásmu. Následně se domácí rychle pokoušeli dostat do útoku, ale Linus Videll úspěšný nebyl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Heatherington, Svedberg, Šalapov, Metalnikov, Orechov, Makljukov, Gajtamirov – Frattin, Petuchov, Varone – Videll, Valk, Lilja – Sagadejev, Michajlis, R. Starčenko – Musorov, Akolzin, Šestakov – Asetov.

    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Pogorišnyj, Miromanov, Minejev, J. Alexandrov, Miščenko, Rundblad, Soljannikov – Kukštel, Točickij, Šmeljov – Karjalainen, Rubcov, Ruděnkov – A. Galimov, Kolgotin, Apalkov – Garajev, Glotov, Ogirčuk.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinikov – Viljugin, Černyšov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Do zápasu nenastoupí český ani slovenský hokejista.
     
    Tento zápas se bude hrát s omezeným počtem diváků v Barys Areně v Nur-Sultanu.
     
    Poslední vzájemný zápas se odehrál 28. října a domácí Soči vyhrálo 3:0.
     
    Barys Nur-Sultan odehrál 27 zápasů s bilancí 7-4-5-11 a získal 27 bodů. V tabulce Východní konference je na devátém, prvním nepostupovém místě. Tým z posledních pěti zápasů vyhrál jediný. Porazil Spartak Moskvu 2:1. Tým nestačil na Magnitogorsk 1:2 v nájezdech, Omsk 2:5, Ufu 1:4 a Petrohrad 3:4.
     
    HK Soči odehrálo 30 zápasů s bilancí 7-1-5-17 a získalo 21 bodů. V tabulce Západní konference je na předposledním místě. Horší je jen Riga. Soči z posledních pěti zápasů vyhrálo jediný. Poradilo si s Rigou 3:2. Nestačilo na Minsk 2:3 v prodloužení, Helsinky 0:3, Spartak Moskvu 3:5 a CSKA Moskvu 1:4.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky Kontinentální Hokejové Ligy. V tomto zápase proti sobě nastoupí Barys Nur-Sultan a HK Soči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 12. R. Starčenko (Svedberg, Sagadejev), 13. Lilja (Varone, Makljukov)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Heatherington, Svedberg, Šalapov, Metalnikov, Orechov, Makljukov, Gajtamirov – Frattin, Petuchov, Varone – Videll, Valk, Lilja – Sagadejev, Michajlis, R. Starčenko – Musorov, Akolzin, Šestakov – Asetov.
    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Pogorišnyj, Miromanov, Minejev, J. Alexandrov, Miščenko, Rundblad, Soljannikov – Kukštel, Točickij, Šmeljov – Karjalainen, Rubcov, Ruděnkov – A. Galimov, Kolgotin, Apalkov – Garajev, Glotov, Ogirčuk.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinikov – Viljugin, Černyšov
    bahis siteleri