Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:7 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 9:2 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 1:5 (kon.) | Miskolc – Košice 2:7 (kon.) | HC Slovan – Nitra 5:4 (kon.)
konec
HK Poprad
9:2 (2:1, 3:0, 4:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 06.12.2020, 16:45 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:45.
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 20. kola Tipos Extraligy, ktoré prinesie aj súboj tímov v tomto ročníku ligy doteraz nestretnutých. HK Poprad privíta na svojom štadióne HKM Zvolen. Stretnutie sa začína o 16:45.

    Keďže oba tímy majú výborne poskladané kádre, ktoré sa v tomto zápase určite navzájom predvedú, môžeme rozhodne čakať zaujímavý duel.

    Popradskí hokejisti uspeli víťazstvami trikrát za sebou, no prišla na nich nečakaná facka na domácom štadióne v utorkovom zápase proti Košiciam. Po prvej tretine oceliari nad kamzíkmi viedli už 0:5 a o víťazovi bolo rozhodnuté. Napokon zápas skončil 2:6 a v piatok si oba tímy dali odvetu. Padlo taktiež veľa gólov, tento raz aj na druhej strane. Napokon sa po triumfe 5:6 po predĺžení radovali Popradčania, získali dva body a upevnili si stále líderskú pozíciu v tabuľke, na ktorej majú 36 bodov a skóre 64:40.

    Rozhodne to bude pre Zvolen veľká výzva poraziť ambiciózny Poprad. Zvolenčania odohrali spomedzi všetkých tímov najmenej zápasov, dva majú voči Popradu k dobru. Hokejisti spod Pustého hradu sú v tabuľke na 3. mieste so ziskom 30 bodov a skóre 54:31. Rytieri ťahajú trojzápasovú výhernú sériu, ktorú začali 29. novembra v susednej Banskej Bystrici, kde triumfovali 1:6, následne po nájazdoch porazili doma Nitru 4:3 a v piatok zdolali aj Michalovce presvedčivým výsledkom 4:1.

    Poprad a Zvolen síce v tomto ročníku Tipos Extraligy ešte na seba nenarazili, no stretli sa počas prípravy 17. septembra. Vtedy sa na ľade pod Tatrami zrodilo víťazstvo domácich 2:1.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Repe, Hudec, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš

    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško – Bondra, Mikúš, Kelemen – McPherson, Helewka, Nuutinen – Stupka, Zuzin, Tibenský – Ďuriš, Chlepčok, Marcinek – Gubančok

    Rozhodca: Tvrdoň, Hronský – Kacej, Crman.
     
    Na ľadovej ploche máme oba celky. Zvolenčania odohrajú duel v tmavomodrých dresoch, Popradčania v bielych. Čaká nás štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:14
    Ulrych po vyhratom buly nahodil puk do útočného pásma, hráči oň bojovali pri zadnom mantineli, Zvolenčanom sa ho napokon podarilo získať.
     
    00:39
    Hostia vyrazili do prečíslenia, z pravej strany prihrával Kelemen, ktorý hľadal pred bránkoviskom Radovana Bondru. Ten bol dobre postavený, Vošvrda však stihol zasiahnuť.
     
    01:06
    Michael Vandas si prebral puk za ľavým kruhom, zakončoval švihom, mieril však mimo Rahmovej bránky.
     
    01:36
    Handlovský bojoval o puk v rohu klziska proti dvojici zvolenských hokejistov, Brejčák už puk na modrej čiare nezachytil.
     
    02:16
    Tibenský sa ukazoval Zuzinovi na prihrávku, Zvolenčania však neprenikli do útočnej tretiny v súlade s pravidlami. Pískal sa ofsajd.
     
    02:46
    Brejčák odobral puk za vlastnou bránkou Marcinekovi a snažil sa vykorčuľovať dopredu. Došiel však len do stredného pásma.
     
    03:14
    Kelemen si našliapol dopredu po pravom krídle. Medzitým pred bránu korčuľoval Mikúš, ktorý sa zakliesnil s Brejčákom. Skončilo sa to nárazom a posunutím bránky. Hra tak musela byť prerušená.
     
    03:34
    Helewka smeroval dopredu spoločne s McPhersonom, no na pravom krídle si obaja pohybovo nerozumeli a v rohu klziska v obrannom pásme Popradu už prišli o puk.
     
    04:05
    Hráči bojovali o puk v tlačenici pri mantineli. Napokon sa ho ujali Zvolenčania, oba tímy sa následne rozhodli strieľať.
     
    04:46
    Tibenský zabojoval v súboji s Dalhuisenom a podarilo sa mu uchmatnúť puk. Ponúkol ho Petrovi Zuzinovi, ktorý sa dostal k strele z kruhu, Vošvrda vyrážal na ochrannú sieť.
     
    05:24
    Chlepčok s Ďurišom napádali popradskú rozohrávku a trochu domácim dokázali znepríjemniť život. Tavi upokojil situáciu, poslal puk za bránku a oba tímy opäť striedali.
     
    05:56
    Miloš Kelemen ostal mierne zabudnutý pred popradskou bránkou. Letiaci puk si spracovať nedokázal, Vošvrda však musel urobiť menší zákrok.
     
    06:39
    Haščák nepotrestal zvolenskú rozohrávku, prihrával nepresne. Helewka potom naštartoval po krídle Mikka Nuutinena, ktorý vystrelil spoza Ulrycha z pravého kruhu. Mieril to však priamo do stredu tela Vošvrdu.
     
    07:06
    McPherson zabránil zakázanému uvoľneniu, v individuálnom súboji proti Ulrychovi však už ťahal za kratší koniec a kamzíci sa ujali puku.
     
    07:48
    Brejčák naštartoval po pravom krídle Michaela Vandasa, pred ktorým sa otvoril priestor. Vandas strieľal z pravého kruhu, priamo do lapačky Robina Rahma.
     
    08:08
    Preisinger sa po strate puku na modrej čiare ihneď zorientoval a zabránil rozvoju zvolenského protiútoku. Následne Vandas nedostihol jeho nahodený puk a je z toho icing.
     
    09:00
    Od modrej čiary prišla strela z hokejky Melancona, ktorý nastrelil iba do obetavého Taviho. Popradčania nestihli získať puk a nevyrazili do protiútoku.
     
    09:42
    McPherson na ľavom kruhu prenechával Nuutinenovi, ktorý to skúsil z uhla. Vošvrda prudko vyrážal, nevznikol priestor na dorážku.
     
    10:05
    Poprad dal gól!
    Kamzíci Drgoň v strednom pásme zastavil zvolenský protiútok. Domáci ihneď vyrazili dopredu, Matúš Paločko posunul krížom Bjalončíkovi na ľavý kruh, ktorý sa neulakomil a ponúkol spätnú prihrávku na pravý kruh práve MATÚŠOVI PALOČKOVI a ten prekonal roztiahnutého Rahma.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Matej Paločko.
     
    10:51
    Domáci mali ďalšiu dobrú príležitosť. Zvolenčania prišli o puk počas rozohrávky, ujal sa ho na pravom kruhu Patrik Svitana, ktorý ešte miešal puk, chcel si vytvoriť lepšiu pozíciu, no nastrelil to iba do Rahma.
     
    11:22
    Hostia vyrazili do útoku, Patrik Marcinek sa tlačil medzi dvojicu domácich hráčov medzi kruhmi, napokon o puk prišiel a narazil do Vošvrdovej brány, ktorá bola vzápätí posunutá.
     
    12:38
    Popradčania boli s pukom pri mantineli v útočnom pásme, neposunuli si to však do lepšej pozície, Zvolenčania ich ideálne vytláčali.
     
    13:32
    Tibenského prihrávka nebola presná, puk zachytil ešte v pásme Svitana, ktorý to nahadzoval priamo na Rahma. Zvolenský gólman jemne zasiahol.
     
    13:58
    Daniel Brejčák sa veľmi odvážne rozhodol natlačiť po pravom krídle, hodil si to na jednu ruku, prešiel pred bránku a Rahm musel použiť betón.
     
    14:26
    Mikúš s Kelemenom vybojovali puk pri zadnom mantineli, následne Kelemen skúsil z otočky, no mieril do Vošvrdu.
     
    14:35
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania vyrovnávajú stav stretnutia. Bondra nahadzoval puk z rohu klziska pred bránku. Od Vošvrdu sa to odrazilo do vzduchu a po dôraznej práci MILOŠA KELEMENA v trme-vrme spadol puk do bránky a aj po telefonáte je platný.
    Asistencie: Radovan Bondra, Juraj Mikúš.
     
    15:06
    Zvolenčania nakorčuľovali do útočného pásma a rozprúdili to tam. Spoza ľavého kruhu delovkou pálil Michal Ivan a preveril výstroj Tomáša Vošvrdu.
     
    16:00
    Paločkovci s Bjalončíkom manévrovali s pukom v útočnom pásme. Napokon prišla krížna prihrávka z pravého kruhu na ľavý Bjalončíkovi, ktorý príklepom pálil, ale Rahm predviedol stopercentný zákrok lapačkou.
     
    16:34
    Helewka prihrávkou spomedzi kruhov hľadal bližšie pred bránkou Nuutinena, tomu puk ušiel. Zvolenčania však pokračujú v práci s pukom v pásme.
     
    17:35
    Poprad dal gól!
    Rovnovážny stav dlho neplatil, domáci idú znovu do vedenia. Livingston na chvíľu stratil puk pri zadnom mantineli, ujal sa ho však Tavi, ktorý prišiel k bránke a prehodil to pekne bekhendom na hokejku MAREKA ZAGRAPANA a ten už z blízkosti s istotou prekonal Rahma.
    Asistencie: Janne Tavi, James Livingston.
     
    18:16
    Rahm teraz pre istotu pokryl a podržal puk po nahodení od modrej čiary z hokejky Dalhuisena. Vhadzuje sa po jeho pravici.
     
    18:53
    Stupka zachytil pri modrej čiare dlhú prihrávku, prenechával ihneď Tibenskému, ktorý to zakončoval z ľavého kruhu, mieril však nepresne.
     
    19:34
    Branislav Kubka veľmi nemal komu prihrávať, skúsil to sám, zaviezol puk však takmer do rohu klziska a odtiaľ strieľal na bránu. Pre Vošvrdu to bola ľahká práca.
     
    19:48
    V závere tretiny bude na pár sekúnd mať k dispozícii buly v pásme Poprad, Zvolenčania sa previnili zakázaným uvoľnením.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke sme sledovali bojovný hokej z oboch strán, spokojnejší môže byť domáci kouč Mikula. Popradčania po prvej tretine vďaka gólom Matúša Paločka a Zagrapana vedú 2:1, za Zvolen sa presadil Kelemen.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Skokan vnikol do útočnej tretiny, no prišiel o puk. Protiútok hostí sa nekonal, Ulrych zachytil puk a nahadzoval ho späť do pásma.
     
    20:42
    Poprad dal gól!
    Hneď v úvode trestajú Podtatranci chybu Zvolenčanov v rozohrávke. Vandasova hokejka zastavila prihrávku Hatalu, pri zadnom mantineli prebral puk práve Vandas, ktorý ho posunul medzi kruhy LUKÁŠOVI HANDLOVSKÉMU a ten z prvej prekonal Rahma.
    Asistencia: Michael Vandas.
     
    21:16
    TJ Melancon dvakrát pálil od modrej čiary, najprv jeho strela bola nepríjemne tečovaná a Vošvrda mal čo robiť. Následne strieľal znovu od modrej čiary, táto strela už bola nepresná.
     
    21:40
    Pred zvolenskou bránkou vznikol ďalší závar po chybe Ivana. Zagrapan získal puk medzi kruhmi, ihneď strieľal. Rahm vyrážal pred seba, puk skákal v bránkovisku, na dvakrát ho snažil udrieť Matúš Paločko, no gólovo sa už nepresadil.
     
    22:24
    Po prvýkrát v zápase sa bude vylučovať. Za seknutie je na dve minúty vylúčený Peter Hraško a Poprad bude hrať presilovku.
     
    23:00
    Po početných súbojoch o puk pri mantineli prišla strelecká možnosť pre Poprad, Drgoň získal puk na modrej a pálil. Rahm vyrážal pred seba, potom sa hostia oslobodili.
     
    23:41
    Popradčania sa po ďalšom založení útoku znovu rozostavili, Svitana to skúšal dvakrát prihrávkou na Haščáka, ktorý to však nemal na strelu z prvej.
     
    23:57
    Popradčania ostali naďalej v útočnom pásme, od modrej čiary to príklepom skúšal Drgoň. Rahm dobre vystúpil a aj cez cloniaceho Skokana dokázal zakročiť.
     
    24:14
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a skrášľujú svoje vedenie. Handlovský šiel po puk k zadnému mantinelu, posunul poza bránku Tavimu, ktorý našiel pred bránkou uvoľneného JAMESA LIVINGSTONA a ten z prvej prekonal Rahma.
    Asistencie: Janne Tavi, Lukáš Handlovský.
     
    25:08
    Zvolenčania sa po dlhšom čase usadili v útočnom pásme, skúšala to Helewkova formácia, nebezpečenstvo pre Vošvrdu však z toho nebolo.
     
    25:36
    Ďalšie zaváhanie hostí v obrannom pásme. Zdalo sa, že sa zruší zakázané uvoľnenie, no Haščák to nevypustil, získal puk za bránkou, posúval pred ňu Skokanovi, ktorý však trafil iba zanechanú Rahmovu hokejku.
     
    26:51
    Handlovský si pýtal pohybom puk medzi kruhmi, Preisinger sa ho snažil hľadať, no ponúkol napokon nepresnú prihrávku.
     
    27:38
    Chlepčok spoločne s Marcinekom získali puk medzi kruhmi a ihneď sa snažili zaútočiť na Vošvrdu, Chlepčokovi bol v poslednej chvíli odobraný puk.
     
    28:40
    Popradská rozohrávka v tejto chvíli nevyšla, je z toho zakázané uvoľnenie a Zvolenčania môžu pokračovať v snahe.
     
    28:58
    Tibenský chcel ihneď otočiť hru po získanom puku, ostal však ešte v útočnom pásme a je z toho ofsajd.
     
    29:03
    Presilovú hru si po prvýkrát zahrajú aj hostia. Marcel Haščák je na dve minúty vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    29:22
    Bondra posúval puk po mantineli, Mikúšova zadovka následne nenašla Kelemena a Popradčania sa oslobodili.
     
    29:51
    Strieľaná prihrávka Mikúša nezožala veľký úspech, puk skončil v rohu klziska, domáci ho znovu získali a vyhodili preč.
     
    30:42
    Zvolenčania sa opäť rozostavili v útočnom pásme, ťažkú prihrávku na modrú čiaru však dostal TJ Melancon a puk už unikol cez modrú čiaru.
     
    31:07
    Svitana našiel Haščáka naskočeného z trestnej lavice, Haščák to využil na strelu, mieril však tesne mimo.
     
    32:20
    Hudecovu strelu od modrej čiary gólman Rahm vyrážal pred seba, Popradčania to však na dorážku nevyužili.
     
    32:44
    Zvolenskí hokejisti vyrazili do prečíslenia troch proti dvom. Peter Zuzin to zobral na pravom kruhu na seba, vystrelil a nechal vyniknúť Vošvrdovu lapačku.
     
    33:40
    Ivan pristavil puk na modrej čiare Melanconovi, ktorý vypálil bez prípravy, no nastrelil iba protihráča. Zvolenčania pokračujú v menšom zvieraní Popradu v ich obrannom pásme.
     
    34:31
    Zvolen má k dispozícii presilovku. Peter Bjalončík dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    35:36
    Popradčania v úvode oslabenia držali puk na svojich hokejkách, následne sa už rytierom podarilo usadiť v pásme, Nuutinenova prihrávka na modrú čiaru už potom nenašla adresáta.
     
    36:16
    Zagrapan získal dobrou prácou cenné sekundy pre svoj tím, vyviezol ho až za bránku, kde ho už odzbrojil Bondra.
     
    36:58
    Bjalončík už naskočil z trestnej lavice. Videli sme nie veľmi vydarenú presilovku Zvolena a v početnej výhode teraz budú hrať domáci. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený Ján Chlepčok.
     
    37:36
    Handlovský síce priťukol puk Livingstonovi, túto prihrávku však dobre prečítal zvolenský hráč a oslobodil svoj tím.
     
    38:28
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú aj druhú presilovku a ich náskok je už štvorgólový. Haščák za bránku posunul Skokanovi, ktorý nabil na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten strelou z prvej ponad vyrážačku prekonal Rahma.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    38:36
    Rytieri si rozhodne nepomáhajú. Prichádza vylúčenie Miloša Kelemena na dve minúty za hákovanie.
     
    39:12
    Dalhuisen od modrej čiary poslal na bránu dva strelecké pokusy, prvý vyrazil Rahm a následne Robin Rahm už na strede tela kryl letiaci puk.
     
    39:36
    Svitana posúval pred bránku Skokanovi, ten už za chrbtom zrejem cítil Haščáka, ktorý by to mal na strelu do prázdnej brány, no dostal mierne nepresný puk.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry dominovali domáci a ovládli dianie na ľade. Postupne sa presadili Handlovský, Livingston a Svitana. Zvolen mal k dispozícii aj presilovky, ale zatiaľ sa nedokázal vrátiť do zápasu. Poprad teda po 40 minútach vedie 5:1.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Zvolenský tím nastupuje do tretej tretiny so zmenou na brankárskom poste. Robina Rahma strieda Adam Trenčan, Zvolenčania sa teda ešte pokúsia naštartovať sa.
     
    40:14
    Poprad vstúpil do tretej tretiny s ešte menej ako minútovou presilovkou. Domáci sa ihneď dostali do pásma, Skokan hľadal Preisingera medzi kruhmi, Preisinger zakončil priamo do betónov Trenčana.
     
    40:52
    Popradčania si nerozumeli počas prieniku do útočného pásma, Vandas vbehol do tretiny Handlovskému. Hostia už sú v pätici.
     
    41:29
    Peter Zuzin sa dostal k puku na ľavom krídle, skúsil to strelou spoza obrancu, triafal to však ponad bránu.
     
    42:19
    Stupka zabojoval o puk v rohu klziska, hľadal prihrávkou Marcineka, puk však na neho neprenikol.
     
    42:56
    Jemná strela zo stredného pásma nenarobila problémy Vošvrdovi, ktorý sa potom pokúsil o rýchlu rozohrávku, tečovaný puk letel cez celé klzisko.
     
    43:44
    Píska sa zakázané uvoľnenie zo strany Zvolena, hra sa presúva pred Adama Trenčana.
     
    44:37
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pokračujú vo výbornom výkone aj v tretej tretine a strieľajú šiesty gól. Vyzeralo to tak, ako keby domáci hrali presilovku. Boli rozostavení v útočnom pásme, prišla perfektná krížna prihrávka z hokejky Brejčáka na ľavý kruh pre MARCELA HAŠČÁKA a to už bola jeho parketa. Strelou z prvej prekonal Trenčana jednoznačne.
    Asistencie: Daniel Brejčák, Dávid Skokan.
     
    45:02
    Poprad dal gól!
    Tak toto už je pre Zvolen poriadny debakel. Krátko po strelení šiesteho gólu prichádza siedmy. Hudecov nahodený puk od modrej čiary Trenčan ešte vyrazil, no MICHAEL VANDAS na dvakrát bekhendom dorážal a jeho druhá dorážka skončila v bráne.
    Asistencie: Marek Hudec, Miroslav Preisinger.
     
    45:02
    Po siedmom góle si zvolenský tréner Peter Oremus vzal oddychový čas.
     
    45:40
    Po oddychovom čase hostí sa však rýchlo veľa toho nezmenilo, Zagrapan vyrazil dopredu po krídle, strieľal z kruhu a preveril Trenčanovu lapačku.
     
    46:50
    Popradčania vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému. Patrik Svitana mal k dispozícii Haščáka, rozhodol sa však uvoľniť kľučkou medzi kruhy a odtiaľ strieľať, namieril to do Trenčana.
     
    47:36
    Popradčania boli opäť rozostavení v útočnom pásme, Haščák však prišiel o puk na ľavom kruhu a vyprevadil svoj tím preč z pásma.
     
    48:16
    Domáci sa dostali znovu do pásma. Vandas posunul na modrú čiaru Česánekovi, ktorého strela skončila bezpečne v Trenčanovej lapačke.
     
    50:26
    Popradčania manévrujú a kombinujú v útočnom pásme, chvíľami to vyzerá ako nejaké tréningové bago.
     
    50:35
    Zvolenčania budú hrať v oslabení. Mikko Nuutinen je potrestaný dvomi minútami za hákovanie.
     
    50:58
    Haščák hľadal krížnou prihrávkou pred bránku Dávida Skokana, ktorý to skúšal dorážať zblízka, Trenčan však úspešne zasiahol.
     
    51:21
    Poprad dal gól!
    Popradská presilovka je úspešná a dáva ôsmy gól v zápase. Opäť to bola produktívna domáca formácia, Svitana posunul pred bránkovisko Skokanovi, ktorý technicky pomedzi nohy dával na ľavý kruh MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten z prvej nekompromisne zakončil.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    52:09
    Zvolenčania si zahrajú presilovku, dve minúty za seknutie dostáva Michael Vandas.
     
    52:31
    Juraj Mikúš dostal dobrú prihrávku za ľavý kruh a odtiaľ pálil tvrdo z prvej. Po jeho delovke zazvonila žŕdka!
     
    53:25
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúca presilovka je využitá a je znížené. PETER HRAŠKO sa uhol hádzajúcemu sa Drgoňovi na modrej čiare, prešiel medzi kruhy a perfektne vymietol priestor nad Vošvrdovou vyrážačkou.
    Asistencia: Mikko Nuutinen.
     
    54:38
    Preisinger ostal voľný na útočnej modrej čiare, spracoval si dlhú prihrávku, išiel do kľučky, no tá mu veľmi nevyšla.
     
    55:04
    Vandas sa protismernou kľučkou v obrannom pásme zbavil Mikúša a počkal si znovu, kým mu spoluhráči nakorčuľujú.
     
    55:57
    Jozef Tibenský to skúsil strelou spomedzi kruhov, jeho pokus bol zblokovaný.
     
    56:14
    Tibenský posunul na modrú čiaru Hraškovi, ktorý opäť pálil, Vošvrda vyrážal pred seba, Stupka sa už k dorážke nedostal.
     
    56:54
    Bjalončík si hodil puk o mantinel, následne bol tvrdým bodyčekom, ale čisto odstavený na modrej čiare.
     
    57:26
    Skokan s Matejom Paločkom vyrazili do situácie dvoch proti dvom, Paločko to skúšal strelou spomedzi kruhov, mieril vedľa.
     
    58:49
    Zagrapanova strela po ľade z ľavého kruhu mierila priamo na betón Trenčana.
     
    59:01
    Poprad dal gól!
    Tak napokon sa popradský gólostroj ešte nezastavil. Handlovský si prebral puk v rohu klziska, posunul na modrú čiaru Drgoňovi. Jeho delovku Trenčan vyrážal pred seba a z dorážky profitoval MICHAEL VANDAS.
    Asistencie: Adam Drgoň, Lukáš Handlovský.
     
    59:52
    Prihrávka spoza bránky cez gólmana Trenčana neprešla, hra je v závere zápasu prerušená.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zvolenskí rytieri v tretej tretine nijak nezaskočili Poprad, nepomohla ani výmena na brankárskom poste. Poprad aj v tretej tretine jasne dominoval a strelil štyri góly. Presadili sa dvakrát Haščák a dvakrát Vandas. Za Zvolen korigoval obrovskú prehru Hraško. Rozhodne sa očakával vyrovnaný duel a nie gólový uragán jedného z tímov, v tomto prípade Popradu. Podtatranci teda zdolali Zvolenčanov veľmi nekompromisne 9:2 a získavajú tri body. (19:15:52)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Matúš Paločko (Bjalončík, Matej Paločko), 18. Zagrapan (Tavi, Livingston), 21. Handlovský (Vandas), 25. Livingston (Tavi, Handlovský), 39. Svitana (Skokan, Haščák), 45. Haščák (Brejčák, Skokan), 46. Vandas (Hudec, Preisinger), 52. Haščák (Skokan, Svitana), 60. Vandas (Drgoň, Handlovský) – 15. Kelemen (Bondra, Mikúš), 54. Hraško (Nuutinen)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Repe, Hudec, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš
    HKM Zvolen: Rahm (41. Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško – Bondra, Mikúš, Kelemen – McPherson, Helewka, Nuutinen – Stupka, Zuzin, Tibenský – Ďuriš, Chlepčok, Marcinek – Gubančok

    Rozhodčí: Tvrdoň, Hronský – Kacej, Crman
    bahis siteleri