Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:7 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 9:2 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 1:5 (kon.) | Miskolc – Košice 2:7 (kon.) | HC Slovan – Nitra 5:4 (kon.)
konec
HK Poprad
9:2 (2:1, 3:0, 4:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 06.12.2020, 16:45 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Poprad dal gól!
    Tak napokon sa popradský gólostroj ešte nezastavil. Handlovský si prebral puk v rohu klziska, posunul na modrú čiaru Drgoňovi. Jeho delovku Trenčan vyrážal pred seba a z dorážky profitoval MICHAEL VANDAS.
    Asistencie: Adam Drgoň, Lukáš Handlovský.
     
    53:25
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúca presilovka je využitá a je znížené. PETER HRAŠKO sa uhol hádzajúcemu sa Drgoňovi na modrej čiare, prešiel medzi kruhy a perfektne vymietol priestor nad Vošvrdovou vyrážačkou.
    Asistencia: Mikko Nuutinen.
     
    52:31
    Juraj Mikúš dostal dobrú prihrávku za ľavý kruh a odtiaľ pálil tvrdo z prvej. Po jeho delovke zazvonila žŕdka!
     
    52:09
    Zvolenčania si zahrajú presilovku, dve minúty za seknutie dostáva Michael Vandas.
     
    51:21
    Poprad dal gól!
    Popradská presilovka je úspešná a dáva ôsmy gól v zápase. Opäť to bola produktívna domáca formácia, Svitana posunul pred bránkovisko Skokanovi, ktorý technicky pomedzi nohy dával na ľavý kruh MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten z prvej nekompromisne zakončil.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    50:35
    Zvolenčania budú hrať v oslabení. Mikko Nuutinen je potrestaný dvomi minútami za hákovanie.
     
    45:02
    Po siedmom góle si zvolenský tréner Peter Oremus vzal oddychový čas.
     
    45:02
    Poprad dal gól!
    Tak toto už je pre Zvolen poriadny debakel. Krátko po strelení šiesteho gólu prichádza siedmy. Hudecov nahodený puk od modrej čiary Trenčan ešte vyrazil, no MICHAEL VANDAS na dvakrát bekhendom dorážal a jeho druhá dorážka skončila v bráne.
    Asistencie: Marek Hudec, Miroslav Preisinger.
     
    44:37
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pokračujú vo výbornom výkone aj v tretej tretine a strieľajú šiesty gól. Vyzeralo to tak, ako keby domáci hrali presilovku. Boli rozostavení v útočnom pásme, prišla perfektná krížna prihrávka z hokejky Brejčáka na ľavý kruh pre MARCELA HAŠČÁKA a to už bola jeho parketa. Strelou z prvej prekonal Trenčana jednoznačne.
    Asistencie: Daniel Brejčák, Dávid Skokan.
     
    40:01
    Zvolenský tím nastupuje do tretej tretiny so zmenou na brankárskom poste. Robina Rahma strieda Adam Trenčan, Zvolenčania sa teda ešte pokúsia naštartovať sa.
     
    38:36
    Rytieri si rozhodne nepomáhajú. Prichádza vylúčenie Miloša Kelemena na dve minúty za hákovanie.
     
    38:28
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú aj druhú presilovku a ich náskok je už štvorgólový. Haščák za bránku posunul Skokanovi, ktorý nabil na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI a ten strelou z prvej ponad vyrážačku prekonal Rahma.
    Asistencie: Dávid Skokan, Marcel Haščák.
     
    36:58
    Bjalončík už naskočil z trestnej lavice. Videli sme nie veľmi vydarenú presilovku Zvolena a v početnej výhode teraz budú hrať domáci. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený Ján Chlepčok.
     
    34:31
    Zvolen má k dispozícii presilovku. Peter Bjalončík dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    29:03
    Presilovú hru si po prvýkrát zahrajú aj hostia. Marcel Haščák je na dve minúty vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    25:36
    Ďalšie zaváhanie hostí v obrannom pásme. Zdalo sa, že sa zruší zakázané uvoľnenie, no Haščák to nevypustil, získal puk za bránkou, posúval pred ňu Skokanovi, ktorý však trafil iba zanechanú Rahmovu hokejku.
     
    24:14
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a skrášľujú svoje vedenie. Handlovský šiel po puk k zadnému mantinelu, posunul poza bránku Tavimu, ktorý našiel pred bránkou uvoľneného JAMESA LIVINGSTONA a ten z prvej prekonal Rahma.
    Asistencie: Janne Tavi, Lukáš Handlovský.
     
    22:24
    Po prvýkrát v zápase sa bude vylučovať. Za seknutie je na dve minúty vylúčený Peter Hraško a Poprad bude hrať presilovku.
     
    21:40
    Pred zvolenskou bránkou vznikol ďalší závar po chybe Ivana. Zagrapan získal puk medzi kruhmi, ihneď strieľal. Rahm vyrážal pred seba, puk skákal v bránkovisku, na dvakrát ho snažil udrieť Matúš Paločko, no gólovo sa už nepresadil.
     
    20:42
    Poprad dal gól!
    Hneď v úvode trestajú Podtatranci chybu Zvolenčanov v rozohrávke. Vandasova hokejka zastavila prihrávku Hatalu, pri zadnom mantineli prebral puk práve Vandas, ktorý ho posunul medzi kruhy LUKÁŠOVI HANDLOVSKÉMU a ten z prvej prekonal Rahma.
    Asistencia: Michael Vandas.
     
    17:35
    Poprad dal gól!
    Rovnovážny stav dlho neplatil, domáci idú znovu do vedenia. Livingston na chvíľu stratil puk pri zadnom mantineli, ujal sa ho však Tavi, ktorý prišiel k bránke a prehodil to pekne bekhendom na hokejku MAREKA ZAGRAPANA a ten už z blízkosti s istotou prekonal Rahma.
    Asistencie: Janne Tavi, James Livingston.
     
    14:35
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania vyrovnávajú stav stretnutia. Bondra nahadzoval puk z rohu klziska pred bránku. Od Vošvrdu sa to odrazilo do vzduchu a po dôraznej práci MILOŠA KELEMENA v trme-vrme spadol puk do bránky a aj po telefonáte je platný.
    Asistencie: Radovan Bondra, Juraj Mikúš.
     
    10:51
    Domáci mali ďalšiu dobrú príležitosť. Zvolenčania prišli o puk počas rozohrávky, ujal sa ho na pravom kruhu Patrik Svitana, ktorý ešte miešal puk, chcel si vytvoriť lepšiu pozíciu, no nastrelil to iba do Rahma.
     
    10:05
    Poprad dal gól!
    Kamzíci Drgoň v strednom pásme zastavil zvolenský protiútok. Domáci ihneď vyrazili dopredu, Matúš Paločko posunul krížom Bjalončíkovi na ľavý kruh, ktorý sa neulakomil a ponúkol spätnú prihrávku na pravý kruh práve MATÚŠOVI PALOČKOVI a ten prekonal roztiahnutého Rahma.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Matej Paločko.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Matúš Paločko (Bjalončík, Matej Paločko), 18. Zagrapan (Tavi, Livingston), 21. Handlovský (Vandas), 25. Livingston (Tavi, Handlovský), 39. Svitana (Skokan, Haščák), 45. Haščák (Brejčák, Skokan), 46. Vandas (Hudec, Preisinger), 52. Haščák (Skokan, Svitana), 60. Vandas (Drgoň, Handlovský) – 15. Kelemen (Bondra, Mikúš), 54. Hraško (Nuutinen)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Repe, Hudec, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš
    HKM Zvolen: Rahm (41. Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško, Kubka, Meliško – Bondra, Mikúš, Kelemen – McPherson, Helewka, Nuutinen – Stupka, Zuzin, Tibenský – Ďuriš, Chlepčok, Marcinek – Gubančok

    Rozhodčí: Tvrdoň, Hronský – Kacej, Crman
    bahis siteleri