Banská Bystrica – Košice 2:3 (po pr.) | Michalovce – Detva 3:4 (kon.) | Trenčín – Nitra 3:2 (po pr.)
Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.)
po prodl.
HC´ 05 Banská Bystrica
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
HC Košice
sk Úterý 08.12.2020, 17:30 • ZŠ Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:58 Filip VRÁBEĽ - 2:3


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    63:58
    Košice dali gól!
    Oceliari zvrátili vývoj duelu a napokon víťazia v predĺžení. S koncom presilovky bol za bránou Banskej Bystrice Michal Chovan, ktorý prihrávkou pred bránu na FILIPA VRÁBEĽA skompletizoval hattrickovú asistencií. Vrábeľ pred rozkolísaným Vayom už iba dvihol puk pod žŕdku a bolo vymaľované!

    Asistencie: Michal Chovan, Martin Belluš.
    56:06 David RŮŽIČKA - 2:2


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    56:06
    Košice dali gól!
    Nemysliteľná chyba Banskobystričanov. Tí po ďalšom vylúčení zostali všetci štyria pri jednom mantineli. Košičania získali puk, poslali ho na Michala Chovana, ktorý z prvej našiel nakorčuľovaného DAVIDA RŮŽIČKU. Aj druhý gól hostí dáva obranca a úplne zaslúžene. Vayovo šmahnutie lapačkou bolo úplne zbytočné.

    Asistencia: Michal Chovan.
    54:41 Marek BARÁNEK - 2:1


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    54:41
    Košice dali gól!
    Michal Chovan sa zbavil Vybirala na osi ihriska, dvihol hlavu a našiel MARKA BARÁNEKA na pravom krídle. Osamotený obranca Košíc napriahol a pomedzi nohy obrancu stojaceho v bránkovisku poslal puk až do siete. Vay nemal šancu presunúť sa k ľavej tyčke.

    Asistencie: Michal Chovan, Bruno Mráz.
    48:18 Matthew MISTELE - 2:0


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    48:18
    Banská Bystrica dala gól!
    MATTHEW MISTELE po dvoch vylúčeniach v prvej tretine pridáva druhý gól a máme tu trhák! Rýchla prihrávka spoza brány na modrú, kde stál Brejčák, ktorý hľadal medzi kruhmi práve Misteleho. Tomu sa podarilo aj napriek tiesneniu od obrancu natočiť hokejku tak, aby puk skončil až za Sedláčkom!

    Asistencie Ján Brejčák, Joshua Jacob Winquist.
    24:51 Matthew MISTELE - 1:0


    Zdroj: tipsport.sk/live
     
    24:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Výborne zorganizované, MATTHEW MISTELE čakal pred bránkoviskom na strieľanú prihrávku od Bretona, ktorá aj prišla! Presilovka využitá, Deylovi zostávalo deväť sekúnd k návratu na ľad.

    Asistencie: Alex Breton, James Hunter Drew.

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 25. Mistele (Breton, Drew), 49. Mistele (Brejčák, Winquist) – 55. Baránek (Chovan, Mráz), 57. Růžička (Chovan), 64. Vrábeľ (Chovan, Belluš)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Vay (Gajan) – Ďatelinka, Žiak, Breton, Drew, Demo, Brejčák, Petrinec, Kraut – Lamper, Tamáši, Vašaš – Faško-Rudáš, Winquist, Mistele – Melcher, Šimun, Kabáč – Vybiral, Ró. Huna, Gábor
    HC Košice: Sedláček (Riečický) – Baránek, Pavlin, Růžička, Michalčin, Deyl, Slovák, Cibák – Demek, Mráz, Chovan – Jenyš, Pospíšil, Klhůfek – Belluš, Vrábeľ, Jokeľ – Krasničan, Havrila, Frič – Nagy

    Rozhodčí: Snášel, Fridrich – Crman, Vyšný – Mihálik
    bahis siteleri