CSKA Moskva – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 12.12.2020, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:03 Pavel KRASKOVSKIJ - 3:2
     
    55:03
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté vykřesávají naději minimálně na remízu! Jegor Averin vyslal střílenou přihrávku, kterou v předbrankovém prostoru ještě přesně za záda Johanssona usměrnil PAVEL KRASKOVSKIJ. Asistence: Jegor Averin a Rušan Rafikov.
    43:42 Pavel KARNAUCHOV - 3:1
     
    43:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do dvoubrankového vedení! PAVEL KARNAUCHOV sice se svou první střelou neuspěl, nicméně Pasquale kotoču ve výstroji neudržel, a tak se domácí útočník dostal ještě k dorážce, která byla úspěšná. Asistence: Alexandr Popov.
    25:03 Maxim MAMIN - 2:1
     
    25:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou podruhé v zápase do vedení! Alexandr Popov našel před bránou stojícího MAXIMA MAMINA, který se zkusil vytočit čelem k bránu, přičemž mu kotouč sjel z čepele, ale nakonec to bylo klíčové, jelikož touš prošel Pasqualovi mezi betony. Asistence: Alexandr Popov a Andrej Loktionov.
    14:37 Denis ALEXEJEV - 1:1
     
    14:37
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Pavel Kraskovskij se dostal s kotoučem až za brankovou čáru, odkud přihrál na hůl DENISE ALEXEJEVA, který z levé strany vypálil přes obránce. Kotouč zapadl přesně k bližší tyči, a tak je stav vyrovnaný. Asistence: Pavel Kraskovskij.
    02:20 Maxim SORKIN - 1:0
     
    02:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ihned první nebezpečná akce končí gólem! Domácí si nahodili kotouč za bránu, kde jej následně vybojoval Andrej Světlakov, který jej předal na hůl MAXIMA SORKINA, jenž nadvakrát dokázal kotouč za brankovou čáru protlačit. Asistence: Andrej Světlakov.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 3. Sorkin (Světlakov), 26. Mamin (Alexandr Popov, Loktionov), 44. P. Karnauchov (Alexandr Popov) – 15. Alexejev (Kraskovskij), 56. Kraskovskij (J. Averin, Rafikov)


    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – M. Robinson (A), Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Rykov, Čmychov – Leipsic, M. Kempe, Sošnikov – Okulov, Loktionov, Mamin – Alexandr Popov, Andronov (C), P. Karnauchov – Tělegin, Světlakov, Sorkin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, M. Osipov, Misjul, A. Marčenko, Čerepanov, Malyšev, Ljubuškin – Korškov, Alexejev, Kraskovskij – A. Petersson, Lander, Pulkkinen – Kajumov, Tkačjov (C), J. Averin (A) – Kudrjavcev, Ivanov, Iljenko – Berjozkin.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Nikolajev, Šišlo

    Diváci: 2 583
    bahis siteleri