Dortmund – Stuttgart 1:5 (kon.) | Freiburg – Bielefeld 2:0 (kon.) | Mohuč – Kolín nad Rýnem 0:1 (kon.)
Mönchengladbach – Hertha 1:1 (kon.) | RB Lipsko – W. Brémy 2:0 (kon.) | Union Berlín – Bayern 1:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:1 (0:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Sobota 12.12.2020, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kolína, který svého soupeře porazil výsledkem 1:0. Druhý poločas nám přinesl mnohem atraktivnější podívanou, navíc po deseti minutách hry dokázal udeřit hostující Rexhbecaj, který mířil naprosto přesně. I poté byl Kolín směrem dopředu o něco nebezpečnější, avšak druhou branku se mu nepovedlo přidat. Naopak se nechal vyloučit hostující Duda a Mohuč hrála koncovku zápasu v početní převaze, avšak brankář Horn předvedl skvělé zákroky a udržel čisté konto. (17:25:44)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Salih Özcan, přichází Benno Schmitz.
     
    90+4
    Domácím není přáno! Malong dokázal pohotovým centrem ve vzduchu najít Quaisona, proti kterém se znovu blýskl brankář Horn. Při následném rohu pro změnu mířil vedle Mateta.
     
    90+3
    Hlavní sudí si všiml útočného faulu, mohlo se tedy pokračovat odkopem od hostující branky. Brankář Horn pochopitelně nikam nespěchal.
     
    90+1
    Quaison si dokázal seběhnout do stoprocentní šance k hranici malého vápna, odkud ale pravačkou trestuhodně přestřelil hostující branku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu tak nezbývá zrovna moc času. Musíme ale počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Směrem dozadu se musel vracet domácí St. Juste, který nakonec nahrával za sebe zpět na Zentnera. Domácí celek to zřejmě zkusí přes levou stranu hřiště.
     
    87
    Po delší době se k míči dostal domácí brankář Zentner, který neměl s centrem z pravé strany sebemenší problém. Naopak jsme sledovali rychlou rozehrávku.
     
    86
    Do pokutového území si seběhl Quaison, který ještě vracel míč pod sebe. Tam se do zakončení dostal záložník Fernandes, s jehož ránou si Horn poradil.
     
    83
    Málem bylo srovnáno! Kousek za pokutovým územím se do zakončení pravou nohou dostal Quaison, jehož ránu dokázal Horn zneškodnit.
     
    82
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Elvis Rexhbecaj, přichází Dominick Drexler.
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Ismail Jakobs, přichází Noah Katterbach.
     
    81
    A další žlutá karta tohoto zápasu, tentokráte za zdržování pro hostujícího brankáře Horna.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Mohuč má sice výhodu v podobě početní převahy, nicméně domácí celek nemá zrovna moc času.
     
    80
    Velice dobře to provedl hostující Özcan, který poměrně dlouho držel míč u pravého rohového praporku. Následovala zpětná nahrávka, po které Kolín kombinuje.
     
    79
    Další snadná práce pro hostujícího brankáře Horna, který padající míč sevřel do svých rukavic. Poté jsme sledovali výhoz, který zamířil na volného Bornauwa.
     
    78
    Daleko se s míčem nedostal hostující Wolf, kterého u postranní lajny dokázal zastavit pozorný Brosiński. Kolín nad Rýnem bude moci znovu vhazovat.

    David Suchý

    Branky: 55. Rexhbecaj (Duda)

    Karty:   37. Niakhaté (MAI), 45+1. Latza (MAI), 68. Onisiwo (MAI), 75. Stöger (MAI) – 70. S. Özcan (KLN), 75. Duda (KLN), 81. T. Horn (KLN)   76. Duda (KLN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:11.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Hack (77. Kunde Malong), Niakhaté (C) – Burkardt (77. Abass), Latza (68. Stöger), E. Fernandes, Brosinski – Boëtius (68. Quaison), Onisiwo – Mateta.
    Náhradníci: Dahmen – Abass, Barreiro, Caricol, Či Tong-won, Kunde Malong, Kilian, Quaison, Stöger.

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn (C) – Čestić, Bornauw, J.-K. Horn – M. Wolf, S. Özcan (90+5. Schmitz), Schirí, Rexhbecaj (82. Drexler), Jakobs (82. Katterbach) – Thielmann (60. Modeste), Duda.
    Náhradníci: Zieler – Andersson, Drexler, Katterbach, Ehizibue, Meré, Limnios, Modeste, Schmitz.

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller
    thejrc.org