Ufa – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:4 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Kunlun – Minsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | Viťaz – Omsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Jokerit 4:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Barys Nur-Sultan
Neděle 13.12.2020, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:07 Lukáš SEDLÁK - 2:4
     
    48:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    V posledních minutách se nám strhla slušná přestřelka! Hostující obrana se hodně otevřela, čehož dokázalo využít české komando v dresech Traktoru. Hykovi se totiž ideálně povedlo v tandemu najít lépe postaveného LUKÁŠE SEDLÁKA, který vyzrál na přesouvajícího se brankáře Karlssona.
    Asistence: Tomáš Hyka, Vitalij Kravcov.
    46:55 Linus VIDELL - 1:4
     
    46:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenomže hosté si berou bleskově tříbrankové vedení zpět! Barys Nur-Sultan se vydal přes pravou stranu, kde se Jakobu Liljovi povedla nahrávka do tandemu na LINUSE VIDELLA, jenž prvním krkolomným zakončením trefil pouze brankáře, následná dorážka ovšem už skončila za zády brankáře Willa.
    Asistence: Jakob Lilja.
    45:33 Lawrence PILUT - 1:3
     
    45:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Také domácí celek se prosazuje z přesilové hry a je to o dvě branky! Trpělivá kombinace nakonec putovala přesně na hokejku LAWRENCE PILUTA, který se do puku opřel vší silou. Ten nakonec prolétl až za záda hostujícího brankáře Karlssona, který zřejmě vůbec nic neviděl.
    Asistence: Pontus Aberg.
    42:28 Matt FRATTIN - 0:3
     
    42:28
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé v tomto duelu prosazují skrze přesilovou hru! Barys se znovu dostal k trpělivé kombinaci, která nabídka prudkou nahrávku v podání kapitána Starčenka, kterému se v předbrankovém prostoru povedlo najít MATTHEWA FRATTINA. Kanadský útočník poté pouze nastavil hokejku a dokázal překonat brankáře Willa. Traktor si ještě vzal trenérskou výzvu, která se mu nevyplatila!
    Asistence: Roman Starčenko, Valerij Orechov.
    29:52 Nikita MICHAJLIS - 0:2
     
    29:52
    Barys právě vstřelil branku!
    Hostující celek se nakonec prosazuje až po skončení přesilovky! U pravého kruhu měl totiž hodně prostoru na ideální nahrávku Sagadajev, kterému se v předbrankovém prostoru povedlo najít volného NIKITU MICHAJLISE. Druhý jmenovaný pouze nastavil hokejku, domácí brankář Will tak byl naprosto bez šance!
    Asistence: Roman Starčenko, Anton Sagadajev.
    09:13 Roman STARČENKO - 0:1
     
    09:13
    Barys právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš v hokejové praxi! Nur-Sultan se totiž dokázal usadit v útočném pásmu soupeře, kde to od levého kruhu zkoušel vzít na sebe kapitán ROMAN STARČENKO, kterému se hodně překvapivě povedlo najít prostor u bližší šibenice. Brankář Will si vybral slabší moment, tento střelecký pokus se určitě dal chytit.
    Asistence: Valerij Orechov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 46. Pilut (Åberg), 49. Sedlák (Hyka, Kravcov) – 10. R. Starčenko (Orechov), 30. Michajlis (R. Starčenko, Sagadejev), 43. Frattin (R. Starčenko, Orechov), 47. Videll (Lilja)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Tělegin, Pilut, Bailen (A), Karpuchin, S. Garejev, Alexejev, Jevenko – Åberg, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Podkorytov – Kosov, Karlin, Avcin – Švarjov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Metalnikov, Šalapov, Heatherington, Samat Danijar, Makljukov (A), Orechov, Gajtamirov – Panjukov, Varone, Frattin – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadejev, R. Starčenko (C) – Asetov, Ševčenko, Akolzin – Musorov.

    Rozhodčí: Belov, Bukin – Osipov, Ponamarenko

    Diváci: 2880
    bahis siteleri