Poprad – Miskolc 2:4 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 18.12.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Miškovec dal gól!
    O víťazovi je rozhodnuté. Boje o puk v rohu klziska napokon boli korisťou hostí, NIKANDROSZ GALANISZ sa ujal puku a cez celé klzisko ho poslal priamo do opustenej popradskej brány.
    Bez asistencie.
     
    59:04
    Popradčania odvolali brankára a začína sa powerplay.
     
    58:32
    Poprad dal gól!
    Situácia sa veľmi dramatizuje a po 12 sekundách je využitá popradská presilovka. Haščák posunul puk na modrú čiaru Drgoňovi, ktorý to nahodil a LUKÁŠ HANDLOVSKÝ úspešne vložil do dráhy strely puk a tečoval strelu poza chrbát Adorjána.
    Asistencie: Adam Drgoň, Marcel Haščák.
     
    58:20
    Zach Jordan dostáva dvojminútový trest za vyhodenie puku a Poprad má presilovku v závere tretej tretiny.
     
    58:20
    Oddychový čas si vzal tréner Popradu Peter Mikula.
     
    56:24
    Poprad dal gól!
    Popradčania predsa len ešte vykresali iskierku nádeje a po prvý raz prekonávajú doteraz neprekonateľného Adorjána. Tavi vykorčuľoval po pravom krídle, natlačil sa bekhendom pred bránku. Následne sa z dorážky presadil JOONA ERVING.
    Asistencia: Janne Tavi.
     
    51:59
    Popradčania budú mať polminútovú presilovku piatich proti trom a ešte majú nádej na zvrat. Na trestnú lavicu za seknutie putuje Kyle Osterberg.
     
    50:36
    Presilovku budú hrať domáci. Bence Szirányi si sadá na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    49:48
    Hudec pálil od modrej čiary, Adorján vyrážal pred sebou. Drgoň to ešte vyšperkoval krátkym posunutím puku Haščákovi, no ten do prázdnej bránky netrafil puk.
     
    44:12
    Popradčania pôsobia, že sú už značne frustrovaní. Lukáš Handlovský sa teraz rozčuľuje po svojom zákroku, no nepomôže mu to. Dostáva dve minúty za nečakané napadnutie.
     
    40:32
    Nick Wolff a Marcel Haščák sa pochytili pri zadnom mantineli v obrannom pásme Popradu po zákroku na Osterberga. Nevyhli sa trestom. Wolff vyviazol len s 2-minútovým trestom za hrubosť a Marcel Haščák 2+2 za hrubosť a krosček.
     
    36:22
    Miškovec dal gól!
    Po druhýkrát využitá presilová hra v podaní ľadových medveďov z Miškovca. Rauhauser perfektnou prihrávkou od mantinelu medzi kruhy našiel ZACHARYHO JORDANA a ten strelou švihom prekonal Vošvrdu. Nuž, s Popradom to vyzerá zle-nedobre.
    Asistencie: Alec Rauhauser, Bálint Magosi.
     
    35:34
    Miškovec dal gól!
    Miškovec aj napriek nie veľmi plodnej presilovke strieľa gól a využíva početnú výhodu. Rauhauser posunul puk za ľavý kruh Rokalymu, ktorý to vystrelil na bránu. Strela vyletela takmer na úroveň bránkovej čiary, odkiaľ sa z dorážky z uhla presadil NIKANDROSZ GALANISZ.
    Asistencie. Szilárd Rokaly, Alec Rauhauser.
     
    31:29
    Veľmi nepríjemný zákrok podnikol Dávid Skokan na Daniela Kissa. Prišpendlil ho na mantinel, Kissovi tiekla aj krv. Skokan dostáva 5+10 a trest do konca zápasu za vrazenie na mantinel.
     
    30:15
    Popradčania si nedali pozor na Zacha Jordana, ktorý sa dostal do úniku, vystrelil a Vošvrdovi výrazne pomohla konštrukcia brány.
     
    26:08
    V dobrej príležitosti z ľavého kruhu sa ocitol Matej Paločko, ktorý nastrelil rameno Adorjána. Puk vyletel k Bjalončíkovi, no ten ho zo vzduchu nedokázal skrotiť a zasiahnuť ho.
     
    23:40
    Prvú presilovku v zápase majú hráči DVTK. Dve minúty za seknutie dostáva Matej Paločko.
     
    13:14
    Aj teraz vznikla podobná situácia ako tá predchádzajúca. Pred Zsolta Szalmu padol zo vzduchu puk medzi kruhmi, Szalma ihneď vystrelil a Vošvrda si nebol istý, či jeho zakončenie zneškodnil, napokon puk našiel pri betóne.
     
    12:39
    Do samostatného úniku sa takmer dostal Bence Páterka. Vošvrda vyšiel ďalej zo svojej brány a stihol zachrániť domácich pred druhým gólom.
     
    05:09
    Poprad si zahrá prvú presilovku v zápase a má možnosť na vyrovnanie. Zsolt Szalma je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    00:46
    Miškovec dal gól!
    Hostia prekvapivo idú do vedenia v zápase. Prakticky cez celé klzisko prekorčuľoval do pásma NICK WOLFF, ktorý prišiel medzi kruhy a odtiaľ strelou švihom k žrdi prekonal Vošvrdu.
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 57. Erving (Tavi), 59. Handlovský (Drgoň, Haščák) – 1. Wolff, 36. Galanisz (Rokaly, Rauhauser), 37. Jordan (Rauhauser, Magosi), 60. Galanisz


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Repe, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Hudec – Haščák, Skokan, Svitana – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Wolff, D. Kiss, Rauhauser, Vojtkó, Láda – Csányi, Osterberg, Jordan – Rokaly, Galanisz, Magosi – Révész, Páterka, Szalma – Lövei, Miskolczi, Turbucz

    Rozhodčí: Žák, Valach – Jurčiak, Tvrdoň
    bahis siteleri