Třinec – K. Vary 3:4 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Liberec 0:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:7 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (po pr.) | Pardubice – Vítkovice 4:3 (kon.)
po s.n. (1:3)
HC VERVA Litvínov
6:7 (3:3, 2:2, 1:1 - 0:0)
HC Kometa Brno
Pondělí 21.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip KRÁL - 6:7
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Autorem vítězné branky je FILIP KRÁL.
    43:29 Peter MUELLER - 6:6
     
    43:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Stále se dějí neuvěřitelné věci. Je znovu srovnáno. PETER MUELLER těsně u modré čáry převzal puk o Filipa Krále a poté se dostal do samostatného úniku, který přetavuje bekhendovou střelou umístěnou k levé tyči Denise Godly – 6:6. Asistence: Filip Král.
    42:06 František LUKEŠ - 6:5
     
    42:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a domácí strhávají vedení na svou stranu. Viktor Hübl střílel z pravého kruhu a těsně před Klimešem clonil FRANTIŠEK LUKEŠ, od jehož brusle se kotouč odrazil a skončil v brance hostů. Poté přišlo na řadu rychlé video, které neodhalilo pohyb brusle domácího útočníka – 6:5. Asistence: Viktor Hübl a Tomáš Pospíšil.
    30:54 Aaron IRVING - 5:5
     
    30:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Richarda Jarůška předchozí neúspěšná akce nemusí tolik mrzet, protože záhy Litvínov vyrovnal. Patrik Zdráhal přihrál kotouč AARONU IRVINGOVI, ten poté z prostoru mezi kruhy nechytatelnou střelou vymetl v síti Klimeše snad všechny pavučiny – 5:5. Asistence: Patrik Zdráhal a Martin Hanzl.
    26:58 Luboš HORKÝ - 4:5
     
    26:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    V momentě, kdy se vracel z trestné lavice Patrik Demel a Litvínov tak byl kompletní, udeřili hosté a znovu vedou. LUBOŠ HORKÝ procpal puk do branky Denise Godly a nyní jsou to zase hosté, kdo je ve vedení – 4:5. Asistence: Karel Plášek a Jakub Klepiš.
    24:34 Jakub VALSKÝ - 4:4
     
    24:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to jsou věci na litvínovském zimním stadionu. Po chvilce je zase srovnáno. JAKUB VALSKÝ si sjel do těsné blízkosti Denise Godly a poté procedil kotouč za jeho záda – 4:4. Bláznivá přestřelka tak zatím pokračuje i ve druhém dějství. Asistence: Peter Schneider a Jakub Klepiš.
    23:54 Patrik ZDRÁHAL - 4:3
     
    23:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádherná akce v podání domácích. Martin Hanzl vrátil přihrávku od PATRIKA ZDRÁHALA zpět právě druhému jmenovanému, který tuto biliárovou souhru zakončil nekompromisní střelou do zcela odkryté hostující branky – 4:3. Asistence: Martin Hanzl.
    16:31 Viktor HÜBL - 3:3
     
    16:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Už to ale neplatí a začíná se opět znovu od začátku. Předčasná vánoční nadílka, ještě ani není konec první části hry a padlo už šest gólů. VIKTOR HÜBL dostal přihrávku od svého hokejového dvojčete Františka Lukeše a svižnou ranou z levého kruhu propálil Klimeše u bližší tyče – 3:3. Asistence: František Lukeš.
    15:46 Silvester KUSKO - 2:3
     
    15:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje, do vedení jdou znovu hosté. Michal Gulaši vyslal od modré čáry střelu, kterou těsně před Denisem Godlou tečoval SILVESTER KUSKO – 2:3. Asistence: Michal Gulaši.
    12:35 Jiří FRONK - 2:2
     
    12:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    S góly se doslova roztrhl pytel a je opět vyrovnáno. Po přihrávce od Františka Gerháta dostal v blízkosti Klimeše kotouč JIŘÍ FRONK, jenž poté obelstil obránce Komety a zakončil z pravé strany do částečně odkryté klece – 2:2. Novic v dresu Litvínova tak zařídil Severočechům vyrovnání a začíná se znovu od začátku. Asistence: František Gerhát a Přemysl Svoboda.
    11:50 Martin ZAŤOVIČ - 1:2
     
    11:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už při klasickém počtu hráčů na ledě zaskočili hosté svého soupeře a po krátké době otáčejí stav zápasu na svou stranu. MARTIN ZAŤOVIČ ze střední vzdálenosti napřáhl ke střele a kotouč končí za Denisem Godlou – 1:2. Asistence: Petr Holík a Filip Král.
    11:10 Filip KRÁL - 1:1
     
    11:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. Petr Holík poslal kotouč do mezikruží, kde měl volno FILIP KRÁL a ten svižnou ranou nedal Godlovi vůbec žádnou šanci – 1:1. Asistence: Petr Holík a Martin Zaťovič.
    07:43 Uvis Janis Balinskis - 1:0
     
    07:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Vervy a ta se ujímá vedení. UVIS JANIS BALINSKIS dlouho přešlapoval u modré čáry, poté se před ním otevřel prostor k zakončení. Udělal pár kroků a z hrany levého kruhu vyslal technickou střelu, která pak zapadla za záda Lukáše Klimeše – 1:0. Asistence: František Lukeš.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Balinskis (F. Lukeš), 13. Fronk (Gerhát, P. Svoboda), 17. V. Hübl (F. Lukeš), 24. P. Zdráhal (M. Hanzl), 31. Irving (P. Zdráhal, M. Hanzl), 43. F. Lukeš (V. Hübl, Pospíšil) – 12. F. Král (P. Holík, Zaťovič), 12. Zaťovič (P. Holík, F. Král), 16. Kusko (Gulaši), 25. Valský (Schneider, Klepiš), 27. L. Horký (Plášek ml., Klepiš), 44. Mueller (F. Král), rozh. náj. F. Král

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Přemysl Svoboda (LIT)
    0:1   Jakub Klepiš (KOM)
    2. série:
    1:1   Patrik Zdráhal (LIT)
    1:2   Filip Král (KOM)
    3. série:
    1:2   Viktor Hübl (LIT)
    1:3   Peter Schneider (KOM)
    4. série:
    1:3   Tomáš Pospíšil (LIT)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Svoboda, Gerhát, Fronk – Helt, Jícha, Zygmunt.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – F. Král, Pyrochta (A), Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Freibergs, Bartejs – Plášek ml., P. Holík, Mueller – Zaťovič (C), Klepiš, Schneider – Valský, Brabenec, L. Horký – Kusko, F. Dvořák, Šoustal.

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Lučan, Kis
    bahis siteleri