Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Ufa 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 2:7 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 2:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 24.12.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:16:39)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2230 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:08
    Dominik Furch (MIN) – 59 minut, 3 góly, 30 zákroků, 91%
     
    Střely na branku: 33 – 19
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk nakonec zvládl domácí duel a poráží Dinamo Minsk 3:2. Ve třetí části hosté přestáli přesilovku Metallurgu a dočkali se vyrovnání, které obstaral Stěpan Falkovskij. Na jeho zásah ale dokázal odpovědět Semjon Košelev. V závěru ještě Dinamo zkoušelo vyrovnat při hře bez brankáře, ale puk do sítě nedostalo!
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Grigorij Dronov získal volný kotouč za brankou a vyhodil jej přes celé kluziště. Hostujícímu mužstvu už moc času opravdu nezbývá.
     
    59:00
    Tak ještě jedna komplikace pro Metallurg! Dvě minuty za podrážení dostává Plotnikov.
     
    58:26
    Dominik Furch spěchá na střídačku a Dinamo zkouší vyrovnat s šesti bruslaři na ledě!
     
    58:21
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    58:21
    Snaha Dinama o přechod do útočného pásma skončila postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl na pravém křídle Falkovskij. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:24
    Prochorkin poslal krásnou přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončoval Čibisov, jenže druhému jmenovanému zakončení vůbec nesedlo.
     
    57:05
    Běloruskému celku už moc času na vstřelení vyrovnávací branky nezbývá. Hosté se tak ihned vydali do útoku, ale obrana Metallurgu získala puk.
    56:27 Semjon KOŠELEV - 3:2
     
    56:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se krátce před koncem základní hrací doby vrací do vedení! Domácí celek dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu! K odraženému puku se před brankou dostal SEMJON KOŠELEV a doklepl jej do sítě! Asistence: Archip Několenko, Michail Pašnin.
     
    56:22
    Archip Několenko se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale Dominik Furch jeho pokus dobře viděl a připsal si další velmi důležitý zákrok.
     
    56:05
    Prochorkin získal kotouč za brankou soupeře a zadovkou jej poslal mezi kruhy. Před dotírajícím Plotnikovem zasáhl pozorný obránce.
     
    55:26
    Shane Prince se dostal na levou stranu útočného pásma, odkud bekhendem přihrál mezi kruhy, jenže tam kralovali jen obránci Metallurgu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Beck (A. Nestrašil, Prochorkin), 32. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev), 57. Košelev (Několenko, Pašnin) – 27. R. Murphy (Gorbunov), 51. Falkovskij (R. Murphy, Gorbunov)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Dronov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, N. Kuljomin, Prochorkin – Karpov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin – Jurov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Děrjabin, Solovjov, Martynov – Pavlovič, Protas, Alistrov – Děmkov, Gorbunov (A), K. Voronin – Kogaljov, Usov, Suško – Kozun (A), Spooner (C), Prince.

    Rozhodčí: Ravodin, Sergejev – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 2230
    bahis siteleri