Kanada – Rusko 1:0 (kon.) | Slovensko – Česko 0:6 (kon.) | Německo – Česko 0:0 (zruš.)
konec
Kanada
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Rusko
Čtvrtek 24.12.2020, 00:00Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:19:36)
     
    Je konec! Kanada nakonec zvládla přípravné utkání s Ruskou a vítězí nejtěsnějším možným způsobem 1:0! O jedinou branku dnešního souboje se ve 44. minutě postaral krásnou střelou od modré čáry Jamie Drysdale. Rusko si však proti silné Kanadě dokázalo vypracovat šance, jenže Kanaďany podržel brankář Levi. Ruský kouč nechal dvě třetiny chytat Askarova, který ukázal svou kvalitu. Do třetí části naskočil Achťamov a ani on rozhodně nezklamal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Podkolzin se v útočném pásmu dostal k odraženému puku a pohotově do něj plácnul příklepem. Kanadský brankář jeho projektil dokázal vyrazit.
     
    59:21
    Hostující kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    59:21
    Levi se roztáhl proti zakončení z pravé strany a betonem vykopl kotouč mimo nebezpečný prostor. Puk navíc vyletěl až do ochranné sítě.
     
    59:05
    Už probíhá poslední minuta třetí třetiny a Rusko stále nedokázalo přerušit hru. Kanaďané nyní získávají jeden odražený kotouč za druhým.
     
    58:24
    Barron vybojoval pro Kanadu kotouč v obranném pásmu, našel Perfettiho a ten jej zavezl za ruskou klec. Kanaďané nasbírali cenné sekundy k dobru.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Grošev nahodil puk do útočného pásma už od červené čáry. Rusko se nakonec usadilo před kanadskou klecí, jenže nebezpečné zakončení nepřišlo.
     
    57:05
    Činachov zavezl puk do útočného pásma a pod tlakem jej nahodil na branku. Pozorný brankář Levi jeho slabý pokus vyrazil k mantinelu.
     
    56:29
    Newhook dojel nahození do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s ruským obráncem a donutil brankáře k zákroku. Vhazuje se po Achťamovově pravici.
     
    56:10
    Pelletier vybojoval puk v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, jenže Dachovu dělovku skvělým blokem zastavil obětavý obránce Čajka.
     
    55:17
    Činachov se ze středního pásma řítil sám na kanadského brankáře! Levi proti němu skvěle povyjel a zlikvidoval obrovskou ruskou šanci!
     
    55:05
    McMichael táhl další rychlou akci Kanady po levém křídle. Domácí hokejisté jej dokonce stačili doplnit, jenže kanadskou šanci zhatila nepřesná kombinace.
     
    54:29
    Čajka dostal nabito na modrou čáru, jenže při svém pokusu o zakončení dokázal zlomil hokejku. Kotouč se navíc odrazil jen do rohu kluziště.
     
    54:06
    McMichael nahodil puk od modré čáry na ruskou klec, jenže brankář byl tentokrát pozorný a ještě stačil puk vyklepat z lapačky na spoluhráče.
     
    53:38
    Dach už je zpátky na ledové ploše. Domácí hvězda se ihned zapojila do napadání ruské rozehrávky v obranném pásmu soupeře.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 44. Drysdale (McMichael, Perfetti)


    Kanada: Levi (Garand) – Byram, Drysdale, Harley, Schneider, Guhle, Barron, Korczak, Spence – Dach, Cozens, Quinn – Pelletier, Newhook, Holloway – Krebs, McMichael, Perfetti – Mercer, Byfield, Zary, Suzuki
    Rusko: Askarov (41. Achťamov) – Čisťakov, Muchamadulin, Čajka, Kuzněcov, Kirsanov, Kňazev, Byčkov, Šechovcov – Amirov, Chusnutdinov, Podkolzin – Gricjuk, Safonov, Činachov – Spiridonov, Abramov, Afanasejev – Ponomarev, Bardakov, Grošev, Baškirov
    bahis siteleri