Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Ufa 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 2:7 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 2:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 24.12.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:16:39)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2230 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:08
    Dominik Furch (MIN) – 59 minut, 3 góly, 30 zákroků, 91%
     
    Střely na branku: 33 – 19
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk nakonec zvládl domácí duel a poráží Dinamo Minsk 3:2. Ve třetí části hosté přestáli přesilovku Metallurgu a dočkali se vyrovnání, které obstaral Stěpan Falkovskij. Na jeho zásah ale dokázal odpovědět Semjon Košelev. V závěru ještě Dinamo zkoušelo vyrovnat při hře bez brankáře, ale puk do sítě nedostalo!
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Grigorij Dronov získal volný kotouč za brankou a vyhodil jej přes celé kluziště. Hostujícímu mužstvu už moc času opravdu nezbývá.
     
    59:00
    Tak ještě jedna komplikace pro Metallurg! Dvě minuty za podrážení dostává Plotnikov.
     
    58:26
    Dominik Furch spěchá na střídačku a Dinamo zkouší vyrovnat s šesti bruslaři na ledě!
     
    58:21
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    58:21
    Snaha Dinama o přechod do útočného pásma skončila postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl na pravém křídle Falkovskij. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:24
    Prochorkin poslal krásnou přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončoval Čibisov, jenže druhému jmenovanému zakončení vůbec nesedlo.
     
    57:05
    Běloruskému celku už moc času na vstřelení vyrovnávací branky nezbývá. Hosté se tak ihned vydali do útoku, ale obrana Metallurgu získala puk.
    56:27 Semjon KOŠELEV - 3:2
     
    56:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se krátce před koncem základní hrací doby vrací do vedení! Domácí celek dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu! K odraženému puku se před brankou dostal SEMJON KOŠELEV a doklepl jej do sítě! Asistence: Archip Několenko, Michail Pašnin.
     
    56:22
    Archip Několenko se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale Dominik Furch jeho pokus dobře viděl a připsal si další velmi důležitý zákrok.
     
    56:05
    Prochorkin získal kotouč za brankou soupeře a zadovkou jej poslal mezi kruhy. Před dotírajícím Plotnikovem zasáhl pozorný obránce.
     
    55:26
    Shane Prince se dostal na levou stranu útočného pásma, odkud bekhendem přihrál mezi kruhy, jenže tam kralovali jen obránci Metallurgu.
     
    55:04
    Arťom Zemčonok dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončoval forhendem, jenže jeho dělovka trefila jen brusli prvního obránce.
     
    54:25
    Na opačné straně pálil Arťom Děmkov, nicméně ani jeho projektil nesměřoval mezi tři tyče. Pokračuje se v hodně vysokém tempu hry.
     
    54:10
    Andrej Nestrašil se hnal po pravém křídle do útočného pásma, jenže český útočník se nedostal do zakončení. Obrana Dinama Minsk hraje skvěle.
     
    53:23
    Hosté už se pomalu radovali ze vstřelení vedoucí branky, ale rozhodčí za brankou rozpažil! Kotouč totiž nepřešel přes brankovou čáru!
     
    53:00
    Další útok domácího celku končí nepřesnou přihrávkou a kotouč je na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před domácím Olkinuorou.
     
    52:36
    Jegor Jakovlev střílel kolem obránce, jenže Dominik Furch nemusel zasahovat ani v tomto případě. Metallurgu v posledních minutách trošičku došla šťáva.
     
    52:10
    Maxim Karpov se ve velké rychlosti dostal do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale nedokázal zakončit kolem vracejícího se obránce.
     
    51:35
    Brandon Kozun se v mezikruží dostal k volnému kotouči, ale Olkinuora proti jeho pokusu vytáhl vynikající zákrok lapačkou.
     
    51:10
    Domácí celek se ihned po obdržení vyrovnávací branky vydal do útočného pásma se snahou o rychlou odpověď. Metallurg se ve třetí části spíše trápí.
    50:53 Stěpan FALKOVSKIJ - 2:2
     
    50:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo Minsk se nakonec dočkalo vytoužené branky! Krátce po vyhraném vhazování zakončil od modré čáry STĚPAN FALKOVSKIJ a jeho dělovka zapadla pod břevno! Asistence: Ryan Murphy, Roman Gorbunov.
     
    50:26
    Nikolaj Kuljomin se před brankou natahoval po přihrávce z levé strany, jenže kotouč mu v klíčovou chvíli uskočil od hokejky a skončil vedle branky.
     
    50:14
    Domácí v plném počtu.
     
    49:53
    Hosté v plném počtu.
     
    49:05
    Olkinuora znovu skvěle vyjel z branky a odehrál kotouč odrazem o mantinel do středního pásma. Pokračuje velmi bojovný výkon běloruského mužstva.
     
    48:34
    Dominik Furch si dal pozor na Kuljominovu střelu z levé strany ledové plochy. Český brankář si proti němu připsal dobrý zákrok lapačkou.
     
    48:14
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Taylor Beck – 2 min., podrážení).
     
    47:53
    Domácí si zahrají další přesilovku. Hostující střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    47:25
    Dominik Furch si dal pozor na vysoké nahození ze středního pásma, lapil kotouč do lapačky a ihned jej vyklepal na jednoho z obránců.
     
    47:05
    Domácí tentokrát pouze nahodili do útočného pásma a odjeli na střídačku. Také trenér hostujícího Dinama posílá na led čerstvé síly.
     
    46:26
    Ilja Solovjov se dostal do rohu útočného pásma, odkud v těžké pozici přihrál před branku, ale obránci Metallurgu zvládli i tento nepříjemný moment.
     
    46:01
    Kirill Voronin se dostal s pukem do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, ale svižnou střelou zápěstím netrefil klec soupeře.
     
    45:32
    Grigorij Dronov se vrátil do obranného pásma a vypomohl spoluhráčům k zisku kotouče. Stále pokračuje marné ofenzivní snažení Dinama Minsk.
     
    45:10
    Ilja V. Nikolajev dostal přihrávku na pravou stranu, projel s pukem do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu Metallurgu jej nedoplnil.
     
    44:26
    Taylor Beck se v útočném pásmu položil do odraženého kotouče, jenže jeho dělovka příklepem skončila na betonu připraveného brankáře Furcha.
     
    44:05
    Dinamo se zatím během třetí třetiny nedostává do zakončení. Domácí celek skvěle brání od červené čáry a nepouští soupeře do šancí.
     
    43:31
    Ryan Murphy dostal přihrávku na pravé straně útočného pásma, odkud následně zakončil zápěstím, ale Olkinuora si dal dobrý pozor a schoval puk mezi betony.
     
    43:10
    Archip Několenko dostal přihrávku do útočného pásma, krásně si kotouč zasekl kolem obránce, ale jeho následný pokus skončil vedle levé tyčky.
     
    42:29
    Dominik Furch si dal pozor na nahození z pravé strany ledové plochy a raději schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po levici českého brankáře.
     
    42:10
    Čibisov dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, ale na jeho přihrávku z otočky nedosáhl nikdo v tmavě modrém dresu.
     
    41:45
    Brennan Menell střílel od modré čáry, nicméně Olkinuora nemusel vůbec zasahovat. Práci za hostujícího brankáře odvedli obránci.
     
    41:10
    Nikolaj Kuljomin vybojoval volný puk před brankou Dinama, jenže nikdo v modrém mu nepřijel pomoci a hosté tak ustáli další těžkou situaci.
     
    40:45
    Danila Jurov vybojoval odražený puk v rohu ledové plochy. Domácí se následně hnali do brejku, jenže obrana Dinama byla v tomto případě pozorná.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Metallurg se ihned vydal do útoku, ale nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:40.
     
    Střely na branku: 21 – 14
     
    Druhá třetina končí! Po prostřední dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Metallurgu! Domácí celek poslal do vedení Taylor Beck. Na jeho zásah však odpověděl Ryan Murphy. Domácí Taylor Beck si vzal slovo ještě jednou a v přesilové hře vystřelil domácím vedení 2:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Roman Gorbunov dojel prudké nahození na pravou stranu útočného pásma, kde ustál souboj s obráncem a rozehrál na modrou čáru. Solovjov však příklepem minul branku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:29
    Furch si dal pozor na nahození ze středního pásma, zastavil puk a přiklepl jej na jednoho z obránců. Běloruský celek může rozjet útočnou akci.
     
    38:10
    Sergej Plotnikov se hnal za odraženým kotoučem na útočnou modrou čáru, jenže kotouč mu uskočil k obránci v bílém dresu Dinama Minsk.
     
    37:16
    Bogdan Potěchin se dostal do zakončení bekhendem z levého kruhu, jenže jeho pokus mířil přímo do míst, kde stál připravený brankář Dominik Furch.
     
    37:00
    Hosté v plném počtu.
     
    36:18
    Roman Gorbunov neustál souboj před domácí brankou, ztratil balanc a vyhodil branku z jejího postavení. Vhazovat se bude před klecí Metallurgu.
     
    36:02
    Igor Martynov se v oslabení dokonce dostal do zakončení, jenže jeho projektil skončil na hrudi připraveného brankáře Olkinuory.
     
    35:24
    Stěpan Falkovskij vybojoval kotouč v rohu obranném pásmu a dokázal jej vyhodit přes celé kluziště. Domácí Metallurg musí rozjet novou akci od své klece.
     
    35:00
    Hostující střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:26
    Furch si dal pozor na nepříjemnou teč v prostoru mezi kruhy a připsal si dobrý zákrok levým betonem. Metallurg se přesto drží v útočném pásmu.
     
    34:12
    Hosté v plném počtu.
     
    33:24
    Dominik Furch si dal pozor na prudké zakončení z hole Nikolaje Prochorkina. Český brankář jeho projektil udržel mezi betony.
     
    33:10
    Domácí se vlastní chybou zahnali ven z útočného pásma. Hosté si tak na malou chvíli mohou odpočinout a vystřídat.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Stěpan Falkovskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:02
    Dominik Furch se na brankovišti parádně roztáhl a zastavil zakončení dorážejícího Prochorkina! Český brankář drží šance běloruského celku nad vodou!
     
    31:29
    Sergej Mozjakin projel s kotoučem na čepeli do útočného pásma, bekhendem přihrál mezi kruhy, ale tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
    31:18 Taylor BECK - 2:1
     
    31:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a bere si zpět své ztracené vedení! TAYLOR BECK dostal moře prostoru, nachystal si kotouč na forhend a krásnou střelou zápěstím překonal brankáře! Asistence: Sergej Mozjakin, Jegor Jakovlev.
     
    30:35
    Hosté zatím brání skvěle. Dinamo získalo kotouč v obranném pásmu a následně jej vyhodilo přes všechny čáry za klec domácího Metallurgu.
     
    30:03
    Metallurg bude hrát přesilovou hru! Shane Prince dostává dvě minuty za hákování.
     
    29:26
    Sergej Plotnikov nahodil puk z pravého křídla na branku hostujícího celku, jenže brankář Dominik Furch byl připraven a odehrál puk do rohu ledové plochy.
     
    29:05
    Čibisov si udělal prostor na pravé straně útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení.
     
    28:26
    Igor Martynov napadal rozehrávku Metallurgu v jeho obranném pásmu. Domácí hokejisté si však dali dobrý pozor a odehráli puk do bezpečí.
     
    28:00
    Další ofenzivní výpad běloruského celku zastavilo postavení mimo hru. Přechod hostujícího celku do útočného pásma byl moc rychlý ze strany Gorbunova.
     
    27:33
    Další akci domácího celku zhatila nepřesná rozehrávka. Kotouč prosvištěl až na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Olkinuorou.
     
    27:10
    Vladislav Koljačonok se tlačil za přihrávkou na levou stranu, kde si následně udělal prostor pro zakončení, jenže trefil pouze prvního soupeře.
    26:31 Ryan MURPHY - 1:1
     
    26:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je bleskově vyrovnáno! Dinamo Minsk totiž předvedlo rychlý přechod do útoku zakončený přesnou střelou! Moře prostoru dostal RYAN MURPHY a tvrdým pokusem propálil Olkinuoru! Asistence: Roman Gorbunov.
     
    26:10
    Sergej Plotnikov skvělým napadáním dostal pod tlak jednoho z obránců v bílém dresu a donutil jej k chybě. Domácí teď útočí ze všech sil.
     
    25:39
    Taylor Beck se vrátil do obranného pásma a vypomohl spoluhráčům k zisku odraženého kotouče. Běloruský celek nyní brzdí hodně nepřesností.
     
    25:10
    Metallurg se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v tmavě modrém dresu tentokrát nestačil zakončit. Naopak obrana Dinama si poradila vyhozením.
    24:51 Taylor BECK - 1:0
     
    24:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí Metallurg se dostává do vedení! Domácí celek udeřil po skvěle zvládnutém střídání. Do útočného pásma se prosmýkl Andrej Nestrašil, který poslal přihrávku před branku a TAYLOR BECK už měl snadnou práci! Asistence: Andrej Nestrašil, Nikolaj Prochorkin.
     
    24:28
    Nikolaj Prochorkin napadal rozehrávku Dinama v jeho obranném pásmu. Domácí hokejisté se dokonce dostali do zakončení, ale Mozjakin minul branku.
     
    24:10
    Hosté se ubránili jen za cenu vyhození kotouče před branku domácího Metallurgu. Magnitogorsk je po změně stran jasně aktivnějším týmem.
     
    23:26
    Hostující brankář vyjel za svou klec a vypomohl hokejistům Dinama s rozehrávkou. Nikdo v bílém dresu ale nevyvezl kotouč do bezpečí.
     
    23:05
    Shane Prince se po levém křídle dostal do útočného pásma a vypálil z ostrého úhlu. Jeho projektil skončil vedle přední tyčky.
     
    22:34
    Maxim Karpov se v rohu obranného pásma zmocnil volného puku a bekhendovým obloučkem jej poslal do středního pásma.
     
    22:10
    Igor Martynov pod tlakem nedokázal odehrát puk ven z obranného pásma. Hostující obránce našel Zemčonoka, jehož pohotový pokus minul hostující klec.
     
    21:37
    Nikolaj Kuljomin se hnal za prudkou přihrávkou do středního pásma, jenže to měl ke kotouči hodně daleko a nedohnal jej před soupeřem.
     
    21:10
    Igor Martynov se dostal do útočného pásma a bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v bílém dresu Dinama.
     
    20:29
    Sergej Plotnikov se stáhl do obranného pásma, kde vybojoval kotouč pro domácí celek a rozjel útočnou akci Metallurgu Magnitogorsk.
     
    20:10
    Hosté sice uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny, ale daleko se nedostali. Rozhodčí totiž viděl přihrávku rukou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:47.
     
    Střely na branku: 8 – 8
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali velmi svižný a bojovný hokej. Ani jeden z týmů se však během první části nedostával do vyložených šancí. Na ledě zatím kralovali brankáři. Do kabin se proto odchází bez branek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Philip Holm rozjel poslední akci domácího celku v první třetině. Metallurg se sice dostal do útočného pásma, ale skvělou defenzivní práci odvedl Stěpan Falkovskij.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:29
    Arťom Zemčonok doslova zboural rozjetého soupeře v rohu obranného pásma. Domácí následně získali kotouč, ale daleko se s ním nedostali.
     
    18:02
    Sergej Plotnikov se uvolnil na levém křídle a zakončil forhendem. Jeho dělovku však brankář Dinama Minsk dobře viděl a připsal si dobrý zákrok.
     
    17:26
    Dennis Rasmussen se s pukem dostal za branku soupeře, odkud bekhendem poslal pobídku mezi kruhy, kde však nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    17:10
    Michail Pašnin pálil příklepem od modré čáry, nicméně jeho dělovka skončila vedle branky Dinama Minsk.
     
    16:35
    Philip Holm vybojoval kotouč v souboji v rohu obranného pásma a bekhendem našel Sergeje Mozjakina. Dinamo se na chvíli udrželo v útočném pásmu.
     
    16:10
    Jegor Jakovlev získal volný puk ve středním pásmu a pohotově rozehrál na pravou stranu. Domácí Metallurg v posledních minutách převzal aktivitu.
     
    15:36
    Sergej Mozjakin získal volný puk za vlastní brankou, našel Zemčonoka a odjel na střídačku. Také hostující kouč pouští na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    15:05
    Sergej Plotnikov si sjel pro přihrávku na levou stranu, jenže nikdo v modrém dresu mu nepomohl pohybem a domácí celek rychle přišel o kotouč.
     
    14:16
    Olkinuora ukázal fantastické čtení hry, když vyjel ven z branky před napadajícím soupeřem a odehrál puk forhendem mimo nebezpečný prostor.
     
    14:05
    Vladislav Jerjomenko si sjel pro volný puk do rohu obranného pásma, dostal se do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už nezakončil.
     
    13:24
    Nikolaj Kuljomin poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se ke kotouči nedostal. Dinamo brání skvěle.
     
    13:00
    Olkinuora si dal pozor na nahození ze středního pásma a připsal si jistý zákrok. Domácí celek tak může z obranného pásma rozjet další útok.
     
    12:29
    Dinamo si z tlaku domácího celku pomohlo jen vyhozením kotouče přes všechny čáry. Zakázané uvolnění se však nepíská, Metallurg musí hrát.
     
    12:10
    Maxim Karpov si sjel na přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil příklepem. Jeho pokus však skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    11:29
    Jussi Olkinuora musel po delší době zasahovat. Domácí brankář si dal pozor na nahození z pravé strany a před soupeřem raději zalepil puk lapačkou.
     
    11:05
    Archip Několenko projel po levém křídle do útočného pásma, kde si kotouč přehodil na forhend, nicméně jeho projektil skončil těsně vedle zadní tyčky.
     
    10:24
    Sergej Plotnikov se prosmýkl do útočného pásma, kde se dostal do zakončení zápěstím, ale jeho projektil skončil daleko od branky Dinama Minsk.
     
    10:05
    Alexandr Pavlovič se otočil u pravého mantinelu a nahodil kotouč před branku domácího celku. Zadáci Metallurgu si bez problémů zpracovali puk.
     
    09:27
    Archip Několenko dotíral před brankou soupeře, kde se dostal k odraženému kotouči, jenže jej v tísni nedokázal zasunout za záda brankáře.
     
    09:00
    Arťom Zemčonok dostal přihrávku mezi kruhy, kde měl moře času i prostoru na zakončení, ale jeho pokus forhendem skončil na betonu hostujícího brankáře!
     
    08:27
    Dennis Rasmussen si klepl o přihrávku do středního pásma, hnal se do pásma útočného, jenže kotouč mu utekl až k brankáři v bílém dresu.
     
    08:10
    Archip Několenko udržel puk v rohu útočného pásma a poslal přihrávku na modrou čáru. Následné zakončení Taylora Becka skončilo vedle branky.
     
    07:31
    Nikolaj Kuljomin atakoval rozehrávku Dinama v jeho obranném pásmu. Domácí hokejisté sice napadají hodně vysoko, ale do zakončení se nedostávají.
     
    07:00
    Domácí se svou nepřesností vyhnali z útočného pásma. Do rozehrávky se tak musel zapojit i brankář Olkinuora, který puk poslal na levé křídlo.
     
    06:29
    Nikolaj Kuljomin napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře. Domácí celek se sice dostal k puku, ale nikdo v tmavém dresu nezakončil.
     
    06:04
    Kotouč po jednom ze soubojů vyskočil na střídačku domácího celku. Rozhodčí přerušili hru a nařídili vhazování ve středním pásmu.
     
    05:38
    Sergej Plotnikov napadal rozehrávku Dinama v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista dostal soupeře pod tlak, ale kotouč nevybojoval.
     
    05:10
    Ryan Murphy se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a bekhendem jej odehrál mimo nebezpečný prostor. Metallurg ale může zaútočit.
     
    04:29
    Archip Několenko se na modré čáře pustil do souboje s obráncem a protečoval kotouč do středního pásma. Dinamo zatím hraje opravdu dobře.
     
    04:00
    Domácí v plném počtu.
     
    03:19
    Protas byl příliš rychlý při přechodu do útočného pásma a čárový rozhodčí musel odpískat postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    03:05
    Domácí znovu vyhodili kotouč přes všechny čáry za branku běloruského mužstva. Metallurg zvládá toto oslabení s velkým přehledem.
     
    02:28
    Shane Prince dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně pálil příklepem, jenže jeho pokus skončil daleko vedle branky Metallurgu.
     
    02:00
    Dinamo si zahraje první přesilovku! Dvě minuty za krosček dostává Grigorij Dronov.
     
    01:29
    Domácí brankář vyjel za svou klec a zastavil prudké nahození po mantinelu. Gólman Metallurgu následně rozehrál, ale domácí rychle přišli o puk.
     
    01:13
    Nikolaj Prochorkin se dral do útočného pásma, jenže jeho akci zastavil odpískaný ofsajd. Příliš netrpělivý byl při přechodu přes moudrou čáru Mozjakin.
     
    00:34
    Ryan Murphy uklidnil rozehrávku hostujícího celku za jeho brankou. Běloruské Dinamo se následně vydalo do útoku, ale hosté se do zakončení nedostali.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Metallurg se dostal do útočného pásma, ale nikdo v tmavě modrém nezakončil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní běloruská a ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou hrát v tmavě modrém, zatímco Dinamo oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Dronov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, N. Kuljomin, Prochorkin – Karpov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin – Jurov.

    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Děrjabin, Solovjov, Martynov – Pavlovič, Protas, Alistrov – Děmkov, Gorbunov (A), K. Voronin – Kogaljov, Usov, Suško – Kozun (A), Spooner (C), Prince.

    Rozhodčí: Ravodin, Sergejev – Maximovskij, Osipov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Češi a Slováci

    Andrej Nestrašil (MET) – 23 zápasů, 6 gólů, 6 asistencí
    Dominik Furch (MIN) – 22 zápasů, 91,4%
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Domácí Metallurg je na tom o něco lépe. Magnitogorsk sehrál třicet osm zápasů a vybojoval v nich čtyřicet osm bodů. S tímto ziskem patří Magnitogorsku čtvrtá pozice Východní konference. Metallurg navíc v posledních duelech předvádí solidní výkony. Naposledy však doma padl 0:4 s Jekatěrinburgem.
     
    HC Dinamo Minsk

    Běloruský celek letos po delší době předvádí solidní výkony. Po třiceti šesti odehraných zápasech má Dinamo na svém kontě čtyřicet tři bodů a zatím mu patří pátá pozice Západní konference. Běloruský celek má však problémy v defenzivě. Dosud už inkasoval 102 branek! V posledním kole schytal debakl 3:8 na ledě Ufy.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Metallurgem Magnitogorsk a Dinamem Minsk. Duel začíná v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Beck (A. Nestrašil, Prochorkin), 32. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev), 57. Košelev (Několenko, Pašnin) – 27. R. Murphy (Gorbunov), 51. Falkovskij (R. Murphy, Gorbunov)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Dronov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, N. Kuljomin, Prochorkin – Karpov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin – Jurov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Děrjabin, Solovjov, Martynov – Pavlovič, Protas, Alistrov – Děmkov, Gorbunov (A), K. Voronin – Kogaljov, Usov, Suško – Kozun (A), Spooner (C), Prince.

    Rozhodčí: Ravodin, Sergejev – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 2230
    bahis siteleri