Rakousko – Švédsko 0:4 (kon.) | Slovensko – Německo 3:4 (po pr.) | USA – Česko cz 7:0 (kon.)
po prodl.
Slovensko
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:1)
Německo
Úterý 29.12.2020, 03:40 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
    64:01 Mario ZIMMERMANN - 3:4
     
    64:01
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tenhle tlak už nešlo příliš ustát, Německo bere dva body! Stützle přenesl přihrávkou těžiště hry na pravou stranu, kde Peterka výborně zmátl obránce a pustil puk na vrcholek mezikruží pro MARIA ZIMMERMANNA, který nekompromisní střelou propálil Latkóczyho a uzavírá tenhle skvělý zápas – 3:4! Asistence: John Peterka, Tim Stützle.
     
    62:28
    Potřetí za zápas sedí Oleksiy Myklukha (SVK) na trestné lavici, tentokrát za hákování.
     
    62:18
    Ohromný tlak i v signalizované výhodě, na branku Slovenska šly dvě střely v krátkém časovém sledu, v obou případech Latkóczy podržel tým.
     
    61:45
    Německo v signalizované výhodě, má možnost rozhodnout zápas. V současnosti drží přesilovku 4 na 3!
     
    57:54
    Tim Stützle po vyhraném buly na nic nečekal a střílel, švihem však napálil jenom břevno slovenské branky!
     
    56:19
    Oleksiy Myklukha nabídl střeleckou pozici Jedličkovi, který z bezprostřední blízkosti zakončoval proti Buglovi. Jenže puk nesedl Jedličkovi na hůl tak, jak by si sám hráč přál a Bugla v brance nepřekonal!
     
    46:29
    Jellúš zpátky na ledě a vzniklo z toho přečíslení 3 na 1! Bugl se ale proti střele z pravého kruhu skvěle vyšvihl a následnou dorážku Jellúš už nestihl v těžké pozici vměstnat mezi tři tyče!
     
    44:25
    Simon Jellúš (SVK) zahákoval Stützleho u mantinelu, dostává tak dvě minuty a Německo rozehraje šestou přesilovou hru v zápase.
     
    39:18
    Jenom pár sekund po buly zapisují Slováci čtvrté vyloučení v této třetině. Šimon Bečár (SVK) zasáhl v souboji na středovém kruhu jednoho ze soupeřů holí do obličeje, za což dostává menší trest.
    39:14 Florian ELIAS - 3:3
     
    39:14
    Německo právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól ve druhé třetině znamená opětovné srovnání stavu! Kotouč se dostal po přihrávce Peterky ke Gnypovi na modrou a německý obránce se rozhodl pro střelu. Tu však šikovně mezi kruhy tečoval FLORIAN ELIAS tak, že Latkóczymu puk prolétl pod rukou – 3:3! Asistence: Simon Gnyp, John Peterka.
     
    37:18
    Sice nebudou, jenom krátce po znovuobnovení plného počtu hráčů na ledě jdou ale znovu do oslabení! Michal Mrázik (SVK) byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    35:13
    S vyloučeními se tedy v této třetině nešetří. Oleksiy Myklukha (SVK) podruhé v zápase vykázán, tentokrát za nedovolené bránění. Při prvním jeho pobytu na trestné Slovensko skórovalo, povede se to i podruhé?
    34:41 Michal MRÁZIK - 3:2
     
    34:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovou hru už bratia využívají a znovu jdou do vedení! Zpoza branky se dostal kotouč na modrou pro Nemce, který vyslal na branku střelu po zemi. Skvělou teč ale předvedl na hranici brankoviště MICHAL MRÁZIK a poslal puk mimo dosah Bugla – 3:2! Asistence: Šimon Nemec, Simon Jellúš.
     
    33:44
    Jen co ale Chrobot naskočil na led po vyloučení, přichází pro Němce další. Luca Münzenberger (GER) podrazil v oblouku Kňažka a míří jako třetí hráč v pořadí na trestnou lavici.
    32:05 Peterka v brejku neuspěl
     
    32:05
    Německu se však dobře daří bránit a mohlo jít do opětovného vedení! John Peterka letěl po zisku puku do samostatného brejku a pokusil se Latkóczyho rozhýbat, slovenský brankář ale velmi dobře podržel tým a nenechal se vyvést z míry!
     
    31:22
    Je tomu skutečně tak, za špatné střídání schytala německá střídačka menší trest. Ten si odsedí hráč, který vyloučení způsobil, tedy Julian Chrobot (GER).
     
    29:04
    Vyloučení v týmu Německo (Mario Zimmermann – 2 min., podrážení).
    28:13 Tim STÜTZLE - 2:2
     
    28:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo přesilovou hru nakonec využívá a srovnává! TIM STÜTZLE opět ukázal svoji kvalitu a celým kluzištěm od vlastní branky protáhl kotouč až do střelecké pozice. Jeho pokus z levého kruhu sice Latkóczy vyrazil, ale přímo do Bečára, který si puk do branky nešikovně srazil, proti tomuhle už byl gólman bezmocný – 2:2! Asistence: Simon Gnyp, Florian Bugl.
     
    27:42
    Tim Stützle našel od modré skvěle Alberga, který se z rychlé otočky na brankovišti chtěl prosadit, brankáře Slovenska ale nepřekonal!
     
    26:38
    Po komerční přestávce se rozehraje přesilovka Německa. Dominik Jendek (SVK) inkasuje menší trest za držení.
    25:09 Zranění Samuela Kňažka
     
    25:09
    Tohle může být pro Slovensko velký problém! Po zákroku Henriqueze-Moralese zůstal na ledě ležet kapitán Samuel Kňažko držící se za koleno. Na led musel i týmový doktor, nakonec ale Kňažko odjíždí na střídačku po svých a doufejme, že to dopadne dobře.
     
    24:39
    Jenom o pár chvil později Němci pořádně zavařili před brankou Slovenska, ve velmi nepřehledné situaci nakonec rozhodčí píská Německu postavení útočícího hráče v brankovišti a vykazuje hru do středního pásma!
     
    24:15
    John Peterka protlačil přihrávku na Eliase do předbrankového prostoru, člen druhé útočné formace se pokusil zblízka překonat Latkóczyho, který ale odolal!
     
    23:10
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci otáčí zápas a dostávají se do vedení! Dobře v tento moment zapracovala slovenská obrana na modré čáře a Eliáš píchl kotouč až ke Koleničovi, který přesnou přihrávkou na útočnou modrou našel rozjetého OLEKSIYE MYKLUKHU. Slovenská #10 se v zakončení neunáhlila a Bugla propálila mezi betony – 2:1! Asistence: Jakub Kolenič, Juraj Eliaš.
     
    19:10
    Vhazováním v útočném pásmu Slovenska se nám rozběhla poslední minuta první třetiny. Slováci v útoku dlouho nevydrželi a museli se bránit. Florian Elias předvedl něco ze svých kvalit a proháčkoval se až do zakončení, zblízka ale slovenského brankáře nepřekonal!
    10:07 Michal MRÁZIK - 1:1
     
    10:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Sekundu před návratem Myklukhy na led se ale bratia dostávají zpět na remízový stav! Za vyhozeným kotoučem z obranného dobře jel MICHAL MRÁZIK a využil následného šikovného odrazu do jízdy, jenž němečtí obránci nečekali. Bugla překonal mezi betony a pro Slovensko je to první branka v oslabení na tomto šampionátu – 1:1! Asistence: Andrej Golian.

    Opakované záběry však ukázaly, že první branka Slovenska padla z ofsajdu, Mrázik byl již za modrou v momentě, kdy byl kotouč přesně na lajně!
     
    08:08
    Za další zásah do obličeje ale již trest přichází. Faul u německé střídačky je trestán dvěma minutami. Konkrétně jde sedět za vysokou hůl Oleksiy Myklukha (SVK).
    05:39 Tim STÜTZLE - 0:1
     
    05:39
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo jde do vedení po necelých pěti a půl minutách hry! Ke Gnypovi se dostal kotouč na modrou a obránce se rozhodl pro střelu, kterou nejprve tečoval mezi kruhy Florian Elias, následně TIM STÜTZLE a Latkóczy na tuto střelu už nestihl reagovat – 0:1! Asistence: Florian Elias, Simon Gnyp.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Mrázik (Golian), 24. Myklukha (Kolenič, Eliaš), 35. Mrázik (Nemec, Jellúš) – 6. Stützle (Elias, Gnyp), 29. Stützle (Gnyp, Bugl), 40. Elias (Gnyp, Peterka), 65. Zimmermann (Peterka, Stützle)


    Slovensko: Latkóczy (Hlavaj) – Mudrák (A), Golian, Bečár, Kňažko (C), Nemec, Stacha, Petrovický, Turan – Faith, Jellúš, Mrázik (A) – Chromiak, Kašlík, Slafkovský – Sojka, Myklukha, Jedlička – Kolenič, Jendek, Eliaš.
    Německo: Bugl (Tiefensee) – Gnyp, Glötzl, Zimmermann, Münzenberger, Raabe – Chrobot, Dubé, Alberg – Elias, Stützle (C), Peterka (A) – Volek, Schumacher, Henriquez-Morales.

    Rozhodčí: Menniti, Roeland – Mackey, Wyonzek (všichni CAN)
    bahis siteleri