Rakousko – Švédsko 0:4 (kon.) | Slovensko – Německo 3:4 (po pr.) | USA – Česko cz 7:0 (kon.)
konec
Rakousko
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Švédsko
Úterý 29.12.2020, 00:10 • Rogers Place (Edmonton) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
    52:37 Lucas RAYMOND - 0:4
     
    52:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Parádní kombinace do prázdné branky! Sundsvik se protáhl podél mantinelu do útočného pásma a přenechal rozjetému Holtzovi, který našel na hranici brankoviště LUCASE RAYMONDA, ten již mířil do prázdné klece. Asistence: Alexander Holtz a Albin Sundsvik.
     
    47:58
    Vyloučení v týmu Rakousko (Fabian Hochegger – 2 min., pozdní dohrání).
     
    35:38
    Harnisch (AUT) nyní mohl zaznamenat rakouský úspěch, ale tváří v tvář Alnefeltovi neuspěl. Skvěle vypíchl soupeři puk, ale švédský brankář ho zastavil svým ramenem.
     
    34:46
    Švédský tlak pokračuje se stejnou intenzitou, ale rakouská defenzíva drží. Niederbach navíc ztroskotal na výborném zákroku Wraneschitze, který pomocí hokejky zastavil puk.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu Rakousko (Jacob Pfeffer – 2 min., podrážení).
    30:57 Noel GUNLER - 0:3
     
    30:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pohledná akce Švédů. NOEL GUNLER dává druhý gól v zápase. Holmstöm mu pěknou zadovkou přenechal puk a Gunler vypálil opět zápěstím pod horní tyč. Asistence: Simon Holmström a Gustav Berglund.
     
    28:54
    Tři na jednoho v podání tří korunek. Wraneschitz se však proti střele dokázal včas přesunout a sráží střelu do rohu.
    24:36 Theodor NIEDERBACH - 0:2
     
    24:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovka využita! Střela Söderströma od modré čáry dokázal THEODOR NIEDERBACH tečovat bruslí Warneschitzovy střela projela mezi betony, neboť neměl absolutně žádný výhled. Asistence: Victor Söderström a Lucas Raymond.
     
    23:54
    Vyloučení v týmu Rakousko (Clemens Krainz – 2 min., hákování).
     
    21:06
    No pozor! Dobrá šance Rakušanů. Harsnisch se dostal rychlou kličkou před branku, dokonce se již položil i Alnefelta, ale byl již moc v úhlu a nedokázal svou individuální akci zakončit.
    17:45 Noel GUNLER - 0:1
     
    17:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Sám se přihlásil o branku, rozhodčí ještě kontrolují, ale puk byl zcela zřejmě v brance! NOEL GUNLER z levé strany vypálil zápěstím přesně do bližší šibenice a využívá přesilovku. Asistence: Albert Johansson a Simon Holmström.
     
    15:55
    Vyloučení v týmu Rakousko (Lukas Necesany – 2 min., držení).
     
    10:06
    Raymond (SWE) byl blízko prvnímu gólu, protlačil se před branku a po jeho kličce se puk povaloval blízko brankového prostoru, první byl ovšem u puku rakouský brankář.
     
    06:11
    Situace 2 na 1. Švédský útočník však netrefil branku.
    Marken.cz

    Petr Fišer

    Branky a nahrávky: 18. Gunler (Johansson, Holmström), 25. Niederbach (Söderström, Raymond), 31. Gunler (Holmström, Berglund), 53. Raymond (Holtz, Sundsvik)


    Rakousko: Wraneschitz (Brandner) – Necesany, Lindner, Pallierer, Pfeffer, Kutzer, Posch – Theirich, Unterweger, Peeters – Rossi, Kasper, Hochegger – Harnisch, Thaler, Böhm – Wallner, Pauschenwein, Tschofen – Krainz, van Ee.
    Švédsko: Alnefelt (Wallstedt) – Björnfot, Andrae, Söderström, Johansson, Berglund, Brännstam, Hedström – Kvist, Raymond, Sundsvik – Holtz, Holmström, Costmar – Gunler, Söderblom, Niederbach – Heineman, Nybeck, Wikström – Olausson.

    Rozhodčí: Labonte G., Maille K. – Brunelle G., McGowan M.
    bahis siteleri