Granada – Valencia 2:1 (kon.) | Atlético – Getafe 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Huesca 2:1 (kon.)
Elche – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Granada CF
2:1 (1:1)
Valencia CF
Středa 30.12.2020, 17:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto velmi zajímavého zápasu už je to vše. Děkujeme za pozornost a přejeme vše dobré do roku 2021. Na viděnou. (19:09:24)
     
    Další zápas čeká Granadu 3. ledna, kdy se představí na stadionu patnáctého Eibaru. Valencia přivítá o den později nováčka z Cádizu, který je na solidní deváté příčce.
     
    Granada vyhrála potřetí ze čtyř posledních zápasů a přiblížila se šesté Barceloně na rozdíl jediného bodu. Valencia naopak nezvítězila už sedm kol v řadě a propadla se na šestnáctou pozici.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:15.
     
    Fotbalisté Granady otočili utkání s Valencií a připisují si do tabulky La Ligy tři body! Už ve 14. minutě se poprvé radovali domácí. Radost z nádherné trefy Kenedyho ale zmrazil VAR, který odhalil předešlý faul Foulquiera. Hosté se postupem času čím dál více osmělovali, až převzali otěže hry. Ve 26. minutě ještě Gameiro se svou ranou z levé strany šestnáctky neuspěl, stejně tak Guedes se svou následnou hlavičkou, o deset minut později už se ale skóre poprvé měnilo. Čeryšev využil spousty prostoru na levé straně a poslal na malé vápno centrovaný balon, který na vzdálenější tyči umístil pod břevno Kévin Gameiro. O vedení Valencia před odchodem do šaten nakonec přišla. Ve třetí minutě nastavení zahrávala Granada přímý kop z 27 metrů, a byť neměla Kenedyho rána nejlepší parametry, tečoval ji smolně do protipohybu vlastního brankáře jeden z hráčů ve zdi. Po změně stran byla jednoznačně aktivnější Granada. Puertase s Foulquierem parádně vychytal Doménech, Suárez zase po obětavém zisku míče pálil jen decimetry vedle levé tyče. Granadě nakonec pomohla naprosto nesmyslná hostující vyloučení. V rozmezí pouhých čtyř minut putovali pod sprchy Jason s Guedesem, a byť zápas nedohrál ani Duarte, převaha jednoho muže domácím stačila. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby odcentroval Soro z pravé strany na hlavu Jorgeho Moliny a ten zakroutil míč přesně ke vzdálenější levé tyči.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Dvojice zblokovaných střel uvnitř pokutového území. Také tuto situaci Granada ustála a tři body už má nesmírně blízko.
     
    90+5
    Obrana Granady odkopla balon až Doménechovi, který jej poslal okamžitě zpět na útočnou polovinu. Tam přišel faul Maxima Gonalonse, který zasáhl Carlose Solera a dostal žlutou kartu. Dojde tak zřejmě na poslední standardku hostů.
     
    90+5
    Již se rozběhla poslední minuta avizovaného pětiminutového nastavení. Valencia vhazuje poblíž rohového praporku na útočné polovině.
     
    90+3
    Daniel Wass je v závěru zápasu hodně vidět. Nejprve si vykoledoval další faul u postranní čáry, následně se pustil do roztržky s Kenedym. Rozhodčí teď musí hodně mírnit vášně.
     
    90+2
    Exekuce přímého kopu se ujal sám faulovaný Daniel Wass. Zvolil přímou střelu, míč ale letěl jen doprostřed branky. Rui Silva měl navíc odkrytý výhled, a tak si připsal úspěšný zákrok.
     
    90+1
    Nastavovat se bude pět minut.
     
    90+1
    Krátce po rohu pálil vysoko nad branku Daniel Wass. Při zakončení byl ale faulován, a tak je z toho další standardka pro hosty.
     
    90
    Ještě ale není hotovo. Valencia měla k dispozici standardku a do centru se na zadní tyči položil José Gayá. Následuje roh.
     
    89
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Luis Javier Suárez Charris, přichází Jesús Vallejo.
     
    88
    Granada právě vstřelila branku!
    Euforie na straně domácího celku! Alberto Soro odcentroval z pravé strany na hlavu JORGEHO MOLINY a ten hlavičkou k levé tyči přibližuje Granadu ke třem bodům!
     
    87
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Vicente Esquerdo, přichází Koba Koindredi.
     
    86
    Rui Silva se teď zapojil do hry daleko mimo své vápno. O chvíli později skončil míč v zámezí a následovat tak může další střídání.
     
    84
    Jorge Molina střílel po přihrávce z pravé strany z hranice malého čtverce, napálil ale před brankou stojícího Alberta Soru. A tak byl pískán ofsajd.
     
    83
    No vida. Valencia se i v devíti hráčích vydala na útočný výlet a byla z toho slibná akce. Tedy pokud by Manu Vallejo po přiklepnutí balonu na levou stranu vápna nevystřelil asi pět metrů nad branku.
     
    82
    Nepovedený centr Kenedyho z levé strany skončil na hlavě jednoho z hostů. Vzhledem k prostoru, který domácí záložník dostal, si mohl dát záležet určitě více.
     
    80
    Granada se pochopitelně snaží útočit, Valencia je ale zatím pozorná. V početní nevýhodě paradoxně už domácí tým nepouští tolik do šancí jako v plném počtu. Dobrým zákrokem se nyní na pravé straně šestnáctky prezentoval Eliaquim Mangala. Následuje odkop od branky.
     
    79
    Jorge Molina na zemi a je znovu pískáno. Vůbec bych se nedivil, kdyby karetní mariáš nebyl ještě u konce. Sledujeme opravdu hodně vyhrocený závěr zápasu.
     
    76
    Neskutečné! Domingos Duarte nastavil nohu pronikajícímu Vallejovi, který udělal několik kotrmelců. Sudí Vega vytahuje v krátkém sledu už třetí červenou kartu – tentokrát pro hráče Granady!
     
    75
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Yunus Musah.
     
    74
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Dimitri Foulquier, přichází Quini.
     
    74
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Alberto Soro.
     
    74
    Jsou to opravdu hodně divoké minuty, které teď plynou na stadionu v Granadě. A asi ještě budou. Domácí tým je jasně lepší a proti oslabenému soupeři bude chtít rozhodnout.
     
    73
    Neskutečná klukovina v podání Gonçala Guedese a Valencia jde dokonce do devíti! Guedes nejprve nafilmoval pád po souboji s Duartem, následně cosi štěkl na rozhodčího a ten jej poslal pod sprchy!
     
    72
    Antonio Puertas je dalším hráčem, který se zapisuje do listiny karetních hříšníků.
     
    70
    Velká komplikace pro Valencii, která je poslední minuty pod velkým tlakem! Jason fauloval v souboji bez balonu naprosto nesmyslně Domingose Duarteho a vysloužil si zbytečnou žlutou kartu. A jelikož už jednu měl, zápas pro něj končí!
     
    68
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Roberto Soldado, přichází Jorge Molina.
     
    67
    Další obrovská šance domácího celku! Dimitri Foulquier si na pravé straně šestnáctky narazil míč se Suárezem a po zpětné přihrávce vypálil. Jaume Doménech střelu u své pravé tyče nohou reflexivně vyrazil!
     
    66
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Manu Vallejo.
     
    65
    Tohle kdyby vyšlo, tak je to na podtrhnutou jedničku! Luis Javier Suárez Charris zažehl tryskové motory a aktivním napadáním připravil o balon Mouctara Diakhabyho! Ten se následně nechal ve vlastním pokutovém území i obehrát, domácí útočník ale prudkou skákavou střelou z pravé strany těsně minul vzdálenější tyč!
     
    63
    Jako jeden muž nyní reklamovali fotbalisté Valencie Silvův zákrok na malém vápně, kterým ve vzduchu zasáhl rukavicí hlavu Eliaquima Mangaly. Sudí má ale jasno – penalta se pískat nebude!
     
    62
    Dobrou individuální práci s míčem předvedl Denis Čeryšev. Jeho úsilí nakonec přineslo Valencii rohový kop.
     
    60
    I po hodině hry platí, že rohové kopy nejsou v podání obou celků zdaleka nejsilnější disciplínou. Jaume Doménech musel zasahovat pouze proti slabé přízemní ráně zpoza vápna, šlo ale o rutinní zákrok. Luis Javier Suárez Charris se do střelecké listiny nezapsal.
     
    59
    Hostující záložník Wass je schopen po krátkém ošetření pokračovat ve hře a může se tak zapojit do bránění domácího rohového kopu.
     
    57
    Tentokrát se pro změnu drží za hlavu Daniel Wass, a tak se opět nehraje.
     
    55
    Hra je kouskována častými fauly. Jen s dopomocí spoluhráčů se teď na nohy zvedá Vicente Esquerdo, který si naběhl do Yangela Herrery. Oba týmy rozhodně nehrají v rukavičkách.
     
    53
    Po zmatcích a několika odrazích míče uvnitř šestnáctky se zhruba na penaltovém puntíku do míče položil Luis Javier Suárez Charris, z těžké pozice ale zakončoval bez přípravy vysoko nad branku.
     
    52
    Zpoza šestnáctky zkoušel zajímavou střelu z pravé strany na zadní tyč Antonio Puertas. Jaume Doménech se po ní musel pořádně natáhnout a konečky prstů míč vytěsnit na rohový kop.
     
    51
    Akce Valencie končí pořádně přetaženým centrem Jasona z pravé strany. Tohle se nepovedlo.
     
    50
    Valencia má k dispozici autové vhazování na polovině hřiště. Všemu předcházely velké zmatky na straně domácích, kteří si očividně byli jistí tím, že rozehrávat mají oni.
     
    48
    Eliaquim Mangala zasáhl u boční lajny nevybíravě do tváře Yangela Herreru a může být rád, že to má jen za žlutou.
     
    47
    Kenedy povalil u postranní čáry k zemi Daniela Wasse. Aktéři zápasu se stěhují před branku Ruie Silvy.
     
    46
    Druhý poločas začal – podle všeho – i s Maximem Gonalonsem. Ten vypadal v závěru předchozího dějství, že nebude moci pokračovat. To je jistě pro domácí tým dobrá zpráva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     
    Pomalejší začátek, ale o to lepší konec. První poločas zápasu mezi Granadou a Valencií byl rozhodně líbivým. Už ve 14. minutě se poprvé radovali domácí. Radost z nádherné trefy Kenedyho ale zmrazil VAR, který odhalil předešlý faul Foulquiera. Hosté se postupem času čím dál více osmělovali, až převzali otěže hry. Ve 26. minutě ještě Gameiro se svou ranou z levé strany šestnáctky neuspěl, stejně tak Guedes se svou následnou hlavičkou, o deset minut později už se ale skóre poprvé měnilo. Čeryšev využil spousty prostoru na levé straně a poslal na malé vápno centrovaný balon, který na vzdálenější tyči umístil pod břevno Kévin Gameiro. O vedení Valencia před odchodem do šaten nakonec přišla. Ve třetí minutě nastavení zahrávala Granada přímý kop z 27 metrů, a byť neměla Kenedyho rána nejlepší parametry, tečoval ji smolně do protipohybu vlastního brankáře jeden z hráčů ve zdi – pravděpodobně Gameiro.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Granada právě vstřelila branku!
    Teď už se ale může domácí záložník i se všemi spoluhráči naplno radovat! KENEDY zvolil střelu, kterou ve zdi kolenem nešťastně tečoval do protipohybu svého brankáře Kévin Gameiro. Jaume Doménech se jen bezmocně ohlédl, kterak míč zapadl přesně k jeho levé tyči.
     
    45+2
    Granada má v závěru poločasu k dispozici zajímavou standardku. Míč si staví na nějakých pětadvaceti metrech od branky Kenedy. Ten dnes již jednou ukázal, že pálit umí fantasticky. Žel pro Granadu tehdy jeho trefa neplatila.
     
    45+1
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    45+1
    Zpoza vápna zkoušel odvážnou střelu Jason. Míč se stočil výrazně nad pravý horní růžek Silvovy klece.
     
    45
    Zdá se, že pro Gonalonse utkání po jednom ze soubojů před brankou skončilo. Až nyní "odhopsal" domácí záložník v doprovodu zdravotníků za postranní čáru.
     
    44
    Valencia rozehrála roh nakrátko. Chvíli poté přišel další z ubráněných centrů z levé strany. Momentálně se ale nehraje. V bolestech se na trávníku svíjí Maxime Gonalons, s nímž to vůbec nevypadá dobře!
     
    43
    Z levé strany zkoušel znovu centrovat Denis Čeryšev. Míč byl odvrácen na rohový kop.
     
    42
    Úvodní dějství nám pomalu spěje ke svému konci. Po opatrnějším začátku sledujeme v posledních minutách zajímavou fotbalovou podívanou, a to především díky hráčům Valencie.
     
    40
    Yangel Herrera zvolil taktický faul a stáhl k zemi rozběhnutého Josého Gayu. Žlutá karta.
     
    39
    Hosté jsou viditelně povzbuzeni. Tentokrát zkusil Denis Čeryšev místo přihrávky střelu, s jeho pomalejším přízemním pokusem však neměl Rui Silva u pravé tyče nejmenší problém.
     
    37
    Rozhodčí Vega se ještě radil s kolegou u videa. Ve hře byl předešlý sporný zákrok i případný ofsajd. Branka je ale po chvíli napětí uznána.
     
    36
    Valencia právě vstřelila branku!
    Hosté korunují svou zvýšenou aktivitu vedoucí trefou! Denis Čeryšev dostal na levé straně po Guedesově prodloužení míče až příliš času a prostoru, a tak narýsoval milimetrový centr na zadní tyč, který uklidil na malém vápně pod břevno KÉVIN GAMEIRO.
     
    33
    Po rohovém kopu z pravé strany zkoušel Daniel Wass propálit dělovkou ze druhé vlny hlouček těl v pokutovém území, to se mu ale nepodařilo. Následně si stejný hráč pomohl útočným skluzem a vykoledoval si žluté napomenutí.
     
    32
    Valencia začíná čím dál více vystrkovat růžky. Na pravé straně šestnáctky si na přihrávku naběhl Kévin Gameiro, také tentokrát ale zadáci Granady na poslední chvíli zatáhli za záchrannou brzdu.
     
    30
    Následoval rohový kop Valencie. Obrana Granady ale dobře zasáhla a dostala míč do bezpečí. Po půlhodině hry tak stále registrujeme bezbrankový stav.
     
    29
    Jason hledal kolmou přihrávkou uvnitř pokutového území Gonçala Guedese. Ten už se chystal střílet, na poslední chvíli mu ale vložil do cesty špičku kopačky Dimitri Foulquier.
     
    27
    Hraje se nahoru dolů. Teď musel pro změnu zasahovat proti Kenedyho ráně z levé strany Jaume Doménech. Prostor u své tyče ale včas utěsnil.
     
    26
    Kévin Gameiro nabral rychlost na levém křídle a dostal se až k nepříjemné střele z levé strany šestnáctky, kterou u bližší tyče výborně vyrazil Rui Silva. Neujala se ani následná dorážka hlavou v podání Gonçala Guedese.
     
    25
    Nyní už je to Mangalovi umožněno. Hra je přerušena, odkopávat bude od své branky Jaume Doménech.
     
    24
    Jen co hostující bek odkulhal v doprovodu lékařů za postranní čáru, již se opět hlásí o slovo a rád by zpět do hry.
     
    23
    Hodně otřesen je teď na zemi Eliaquim Mangala. Právě jeho hlavu našel svou prudkou střelou z přímého kopu Roberto Soldado.
     
    21
    Po nákopu na pravou stranu šestnáctky se útočného faulu dopustil ve vzdušném souboji Mouctar Diakhaby.
     
    20
    Po faulu poblíž středového kruhu bude rozehrávat Valencia.
     
    18
    José Gayá otestoval Silvovu pozornost odvážnou ranou levačkou zpoza vápna. Strážce domácí svatyně si ale prostor u své pravé tyče pokryl.
     
    16
    Dimitri Foulquier si navíc za svůj zákrok vysloužil ještě žlutou kartu.
     
    15
    Radost domácího celku byla opravdu předčasná! Celé akci totiž předcházel Foulquierův loket u postranní čáry, a proto branka neplatí!
     
    14
    Kenedy napřáhl z hranice šestnáctky a vykouzlil nádhernou přízemní dělovku levačkou na vzdálenější tyč, po které se Jaume Doménech natahoval marně! Míč zapadl přesně k pravé tyči, ještě se ale bude zkoumat video!
     
    13
    Granada je v posledních minutách jednoznačně aktivnějším celkem. Svého soupeře svírá neustále na útoční polovině.
     
    12
    Roberto Soldado udeřil při snaze ubránit míč před Carlosem Solerem protihráče loktem do obličeje. Rozhodčí to viděl a přerušuje hru.
     
    11
    Také tento rohový kop ukázal, že obrany v tomto utkání zatím převyšují útoky. Valencia se znovu ubránila.
     
    10
    První jakž takž zajímavější možnost tohoto střetnutí. Odražený balon propadl na penaltovém puntíku až k Luisi Javierovi Suárezovi Charrisovi. Ten z otočky napálil záda jednoho z protihráčů, od něhož se míč odrazil nad branku. Další roh.
     
    9
    Rohy dnes zatím žádné nebezpečí nepřinášejí. Zato už jsme viděli první žlutou kartu. Jejím adresátem je Jason, který až příliš vehementně reklamoval domnělý faul. Dle sudího mu byl ale míč odebrán čistě.
     
    8
    Vicente Esquerdo vymrštil svou nohu ve vápně až příliš vysoko a zasáhl protihráče. Rozhodčí chvíli konzultoval situaci na dálku, kopat se ale bude jen další roh.
     
    7
    Ani Granada neprovedla svůj první roh v duelu nikterak nebezpečně. Valencii se po centru z levé strany podařilo vyvézt balon do středního území. Tam poté podruhé v krátkém sledu fauloval Denis Čeryšev – tentokrát přišlápl nohu Carlosi Nevovi. Vše ale skončilo přátelským podáním rukou.
     
    6
    Momentálně se nehraje. Dimitri Foulquier se bolestivě srazil s Denisem Čeryševem, kterému je odpískán faul.
     
    5
    Hráči Granady, kteří do utkání nastoupili v červených dresech s vodorovnými bílými proužky, pohodlně kombinují na vlastní polovině. Valencia dnes hraje v bílo-černé kombinaci.
     
    4
    Valencia rozehrála svůj první roh v utkání nakrátko, což se velmi rychle ukázalo jako nedobrá varianta. S míčem mohou hrát domácí fotbalisté.
     
    3
    Na prudkou přihrávku z levé strany si na malém vápně nabíhal Kévin Gameiro, u míče byl ale o něco dříve brankář Rui Silva, který jej vyrazil. Následně se ještě dobrým obranným zákrokem prezentoval Domingos Duarte, který míč uklidil na rohový kop.
     
    2
    Valencia si zatím balon příliš neužila. Teď ovšem hosté donutili usilovným napadáním domácí zadáky zapojit do kombinace i brankáře Ruie Silvu.
     
    1
    Granada začala aktivně. Roberto Soldado pláchl po pravém křídle a posílal před branku přízemní přihrávku, kterou však zblokoval jeden z hostů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez, D. Duarte, Neva – Gonalons, Y. Herrera – Kenedy, Puertas, Charris – Soldado (C).
    Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Azeez, Eteki, Quini, J. Molina, N. Pérez, P. Sánchez, Soro, J. Vallejo.

    Valencia CF: Doménech – Wass, Mangala, Diakhaby, Gayá (C) – Jason, Soler, Esquerdo, Čeryšev – Guedes, Gameiro.
    Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, T. Correia, Gómez, Koindredi, Lee Kang-in, Molina, Musah, Sobrino, M. Vallejo, J. Vázquez.

    Rozhodčí: A. Vega – I. Díaz de Mera, J. Escuela.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Letos se oba týmy střetnou už potřetí. Poprvé se tak stalo zkraje února, kdy Granada zvítězila v rámci čtvrtfinále domácího poháru 2:1. Na začátku července se hrálo opět na stadionu Granady, v ligovém střetnutí už se však tehdy body po remíze 2:2 dělily.
     
    Valencia má oproti Granadě odehrán o zápas více, v tabulce má ale o šest bodů méně a je čtrnáctá. Klubu z třetího nejlidnatějšího města Španělska se v závěru roku vůbec nedaří, když na vítězství momentálně čeká už šest kol. V posledním odehraném střetnutí byla Valencia dva dny před Štědrým dnem blízko bodu, se Sevillou doma ale nakonec padla, když o osudu utkání rozhodl až jediný gól z 81. minuty. Nejlepším kanonýrem Valencie je v letošním ročníku La Ligy Carlos Soler. Třiadvacetiletý španělský záložník zasáhl do jedenácti zápasů a stačil se již pětkrát zapsat mezi střelce.
     
    Granada je po čtrnácti odehraných zápasech na sedmé pozici dvacetičlenné tabulky a rovněž v letošní sezóně atakuje příčky zajišťující účast v pohárové Evropě. Klub z Andalusie, jenž má na kontě 21 bodů, prohrál den před Vánoci 0:2 na horké půdě Realu Madrid, předtím však bodoval tři kola v řadě (výhry nad Betisem s Elche a remíza s Huescou). Nejlepšími střelci týmu jsou dva třígóloví fotbalisté – zkušený pětatřicetiletý Španěl Roberto Soldado a jeho o dvanáct let mladší kolega z útoku Luis Javier Suarez Charris z Kolumbie.
     
    Příjemné středeční odpoledne u sledování nejvyšší španělské fotbalové soutěže. La Liga má dnes na programu čtyři utkání svého 16. kola. Zápasové menu odstartuje právě duelem, na který se v této textové reportáži zaměříme. Půjde o souboj týmů Granada CF a Valencia CF, jenž bude mít mírného favorita v domácím mužstvu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Filip Lefenda

    Branky: 45+3. Kenedy, 88. J. Molina (Soro) – 36. Gameiro (Čeryšev)

    Karty:   16. Foulquier (GRN), 40. Y. Herrera (GRN), 72. Puertas (GRN), 90+5. Gonalons (GRN) – 9. Jason (VAL), 33. Wass (VAL), 48. Mangala (VAL)   70. Jason (VAL)   76. D. Duarte (GRN) – 73. Guedes (VAL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:15.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier (74. Quini), G. Sánchez, D. Duarte, Neva – Gonalons, Y. Herrera – Kenedy, Puertas (74. Soro), Charris (89. J. Vallejo) – Soldado (C) (68. J. Molina).
    Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Azeez, Eteki, Quini, J. Molina, N. Pérez, P. Sánchez, Soro, J. Vallejo.

    Valencia CF: Doménech – Wass, Mangala, Diakhaby, Gayá (C) – Jason, Soler, Esquerdo (87. Koindredi), Čeryšev (75. Musah) – Guedes, Gameiro (66. M. Vallejo).
    Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, T. Correia, Gómez, Koindredi, Lee Kang-in, Molina, Musah, Sobrino, M. Vallejo, J. Vázquez.

    Rozhodčí: A. Vega – I. Díaz de Mera, J. Escuela
    bahis siteleri