Granada – Valencia 2:1 (kon.) | Atlético – Getafe 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Huesca 2:1 (kon.)
Elche – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:1 (1:0)
SD Huesca
Středa 30.12.2020, 19:15 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Celta de Vigo zůstává osmá, ale přiblížila se evropským pohárům, se loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (21:16:48)
     
    Druhý poločas byl poněkud slabší, než-li první. Až samotný závěr zápasu nabídl zajímavou zápletku a spousty nebezpečných situacích. Celta de Vigo vedla už o dvě trefy a zdálo se, že kontroluje střetnutí. Jenže pár minut před koncem se prosadil Jaime Seoane, jenž vykřesal špetku naděje. Huesca se pak ještě více tlačila před branku Real Clubu, jenže druhou trefu nepřidala, a tak dnes prohrála.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Huesca rozehrála další rohový kop, na který přispěchal také Álvaro Fernández Llorente. Celta de Vigo souboj vyhrála, avšak případný faul ještě řešil VAR. Pokutový kop se zahrávat nebude a navíc je tu konečný hvizd.
     
    90+6
    Tohle byla klukovina! Hugo Mallo (Celta de Vigo) v přerušené hře sáhl do obličeje Sergia Gómeze a vidí žlutou kartu.
     
    90+4
    Mezi stopery si naběhl j Okay Yokuşlu, který už se díval do tváře hostujícího brankáře. Ovšem zakončení tureckého hráče zamířilo těsně vedle levé tyče. Mohlo být definitivně rozhodnuto, takhle se Celta de Vigo musí ještě bát o výsledek.
     
    90+3
    Jenže po centru od rohového praporku k zakončení nedojde. Rafael Mir použil ve vzdušném souboji loket, což postřehl hlavní rozhodčí a hru přerušil.
     
    90+2
    Další pas ze standardní situace mířil na zadní tyč, kde celou situaci vyřešil Rubén Blanco. Po centru ze druhé strany skončil na trávníku Rafael Mir a Huesca se dožaduje pokutového kop. Ovšem bude rozehrávat jenom roh.
     
    90+1
    Bude se hrát šest minut nad rámec normální hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Lucas Olaza, přichází Joseph Aidoo.
     
    89
    Po dlouhých debatách se opět hrálo a Huesca opravdu sahala po vyrovnání! Ze strany šestnáctky to zkusil Sergio Gómez, který míč směřoval na první tyč. Jeho pokus zastavil na brankové čáře Rubén Blanco, fantastický zákrok.
     
    87
    V závěru zápasu se Real Club snaží držet míč a nikam se moc nežene. Jenže po chvíli zase přišla zbytečná ztráta a poté i faul. Huesca bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice. Vytěží vyrovnaní?
     
    84
    Huesca právě vstřelila branku!
    Outsider vykřesal v závěru zápasu jiskřičku naděje! David Ferreiro získal balon a následně i odcentroval. K odraženému míči se tak dostal Sergio Gómez, který jej patičkou přihrál na JAIMEHO SEOANEA. Střídající hráč se tak nacházel na levé straně, odkud se štěstím propálil brankáře Celty de Vigo. Asistence: Sergio Gómez.
     
    83
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Miguel Baeza.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Renato Tapia, přichází José Fontán.
     
    82
    Na druhé straně zase hrozila Celta de Vigo! Přihrávka putovala na levou stranu šestnáctky, kde byl osamocený Nolito. Ten vystřelil po zemi, avšak jeho snažení zlikvidoval Álvaro Fernández Llorente.
     
    81
    Na levé straně pokutového území se pohyboval Šindži Okazaki, který se musel otočit. Pokus japonského útočníka tak byl nepřesný. Hostujícímu celku schází při zakončení větší kvalita.
     
    80
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pedro López, přichází Juan Carlos.
     
    78
    Domácí se hnali znovu do pokutového území, odkud byly vyslány dva pokusy, o které se postaral Hugo Mallo Jeho rána z úhlu vyrazil dobře postavený Álvaro Fernández Llorente.

    Michal Luxa

    Branky: 33. Nolito (Aspas), 61. Aspas (Nolito) – 84. Seoane (Gómez)

    Karty:   37. Denis Suárez (CVG), 90+6. Mallo (CVG)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 8:6. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:8.
    Celta de Vigo: Blanco – Mallo, N. Araujo (C), Murillo, Olaza (90. Aidoo) – Méndez, Tapia (83. Fontán), Nolito (83. Baeza) – Denis Suárez (72. Yokuşlu) – S. Mina, Aspas (72. Beltrán).
    Náhradníci: Villar – Aidoo, Carreira, Veiga, Yokuşlu, Beltrán, Fontán, Mor, Baeza, De León, Rodríguez.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Pedro López (80. Carlos), Pulido (C), Siovas, Galán – M. Rico (67. Seoane), Mosquera, B. García (56. Mir) – Ferreiro, Okazaki, Ontiveros (67. Gómez).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Valderrama, Carlos, Seoane, Gómez, I. Doumbia, Mir, Luisinho, G. Silva, Nwakali.

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena
    bahis siteleri