Roman Paulus - Tomáš Zajac Roman Paulus - body 3:0 (kon.) | Miroslav Brož - Jan Malach Jan Malach - body (1:2) (kon.)
Leo Brichta - Matouš Kohout Leo Brichta - submise (kon.) | Milan Ďatelinka - David Hošek Milan Ďatelinka - submise (kon.)
Viktor Pešta - Ildemar Alcantara Viktor Pešta - submise (kon.) | Karlos Vémola - Alex Lohoré Karlos Vémola - body (3:0) (kon.)
konec
Viktor Pešta - Ildemar Alcantara

Viktor Pešta - submise

(Ground & Pound)

Středa 30.12.2020, 23:10 • Zoner BOBBYHALL, Brno • Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Viktor Pešta položil docela zajímavou výzvu! „Nechci se nikoho doprošovat o souboj. Karlos (Vémola) přede mnou utekl do střední váhy a v té polotěžké je jedničkou Atilla Végh, takže toho bych chtěl“ No uvidíme, jak se k tomu Pumukli postaví. (23:15:11)
     
    04:06
    Alcantara odklepává! Viktor Pešta začal zasypávat spánky Brazilce, který povolil a nevypadá vůbec dobře. Českému fighterovi asi ještě z té vyšší váhové kategorie zůstaly v rukách bomby!
     
    03:40
    Viktor má záda, ale Alcantara mu drží ruku.
     
    03:05
    Pešta zkusil sérii loktů, ale žádný nebyl kdovíjak silný.
     
    02:30
    Na zemi se ale příliš akce neodehrává.
     
    01:20
    A jsme na zemi! Pešta uhnul ráně a povalil Ildemara na zem.
     
    01:10
    Ale teď se Pešta vrhl do přestřelky a oba inkasovali pár slušných ran.
     
    00:40
    Viktor se zatím do ničeho nehrne a jen uhýbá Brazilcovi.
     
    00:10
    Alcantara naznačil koleno, ale poslal vzduchem pravačku.
     
    1
    Začalo první kolo.
     
    Ildemar Alcantara

    Jestli chtěl Viktor zkušeného soupeře, tak mu Oktagon hodil opravdu velkou kost. Osmatřicetiletý Brazilec má za sebou přes čtyřicet zápasů a skóre 26:15. Je veteránem UFC a Jungle Fight, zápasil také v Ares FC 1 nebo The King of Jungle. Proti Peštovi ale nastoupí po dvou porážkách. Ta první přišla právě v Ares FC 1 na konci loňského roku, kdy byl podle bodových horší než Laurynas Urbonavicius. V posledním zápase 11. října pak odklepal na konci prvního kola po arm trianglu od Jailtona Juniora. Ostatně i jemu samotnému jsou různé chvaty a submise blízké, Z oněch šestadvaceti výher jich devět získal právě vzdáním soupeře.
     
    Viktor Pešta

    Historicky druhý Čech, který zápasil v nejprestižnější organizaci UFC, strávil poslední rok řešením zdravotních problémů. Nejprve ho vyřadila zlomená čelist, o což se postaral Michal "Blackbeard" Martínek na Oktagonu 15. Pak nastala pandemie, která přinesla problémy s hledáním soupeře pro Peštu. Když už se nakonec našel, Viktora zastavil pozitivní test na Covid-19. Zápasnický veterán se tak bude chtít předvést a kurz Tipsportu 1,2 na jeho výhru nabízí celkem silnou motivaci.
     
    Předzápasem Oktagon 20 večera bude střet v rámci polotěžké váhy do 93kg mezi Viktorem Peštou a Ildemarem "Marájou" Alcantarem. Pešta se vrací do klece po roce, o osm let starší Brazilec ale letos zápasil jen jednou a navíc odešel poražen. Oba se tak budou chtít ukázat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začne ne dříve než v 21:10.

    Marek Baloun

    Václav Přibyl
    bahis siteleri