Roman Paulus - Tomáš Zajac Roman Paulus - body 3:0 (kon.) | Miroslav Brož - Jan Malach Jan Malach - body (1:2) (kon.)
Leo Brichta - Matouš Kohout Leo Brichta - submise (kon.) | Milan Ďatelinka - David Hošek Milan Ďatelinka - submise (kon.)
Viktor Pešta - Ildemar Alcantara Viktor Pešta - submise (kon.) | Karlos Vémola - Alex Lohoré Karlos Vémola - body (3:0) (kon.)
konec
Leo Brichta - Matouš Kohout

Leo Brichta - submise

(Rear naked choke)

Středa 30.12.2020, 22:30 • Zoner BOBBYHALL, Brno • Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    02:27
    A je konec! Leo Brichta si chytil Kohouta u dveří zezadu v kleče, povalil na zem a vítězí na body triangle/RNC! (22:34:38)
     
    02:10
    Brichta má rear naked choke!
     
    01:15
    Brichta poslal tvrdé koleno, pak několik úderů, i když měl chycenou nohu, a nakonec dostal Kohouta pod sebe!
     
    00:50
    Teď už si ale low-kicky vyměňují oba.
     
    00:40
    Leo zkusil jeden lehčí low-kick, ale jinak je to opatrné z obou stran.
     
    1
    První kolo začíná!
     
    Oba borce máme v kleci, jdeme na to!
     
    Matouš "Mighty Rooster" Kohout

    Matouše Kohouta vídali fanoušci letos i na televiních obrazovkách v rámci páté řady Oktagon Výzvy. I on se představil na galavečerech Undergound #1, #3 a #5. V prvním poslal kolenem v klinči k zemi Michala Rybu. O dva týdny později se pak zalíbil bodovým více, než jeho soupeř Jakub Bahník. Pak přišla už zmíněná prohra s Brichtou, ale v superfinále se mu podařilo porazit Ronalda Paradeisera a stal se tak vítězem pyramidy do 80kg.
     
    Leo Brichta

    Brichta letos do Oktagonu nastoupil pětkrát. Třikrát to bylo v rámci Undergroundu, kde mu výhru přiřkli bodoví rozhodčí. Hned v prvním večeru tohoto neobvyklého projektu vyhrál nad Pavlem Šachem, následně nad Matějem Kozubovským v Underground #3 a konečně na Undergroundu #5 porazil v už zmiňovaném zápase právě svého dnešního soupeře Kohouta. Naposled zápasil člen Hanuman Thai Boxing klubu před měsícem na Oktagon 18, kde mu po dvou minutách prvního kola odklepal Mateusz Makarowski.
     
    Druhý zápas hlavní karty v lehké váze do 70kg dnes na Oktagonu 20 přináší odvetu z projektu Underground.

    Leo Brichta a Matouš "Mighty Rooster" Kohout. Oba talentovaní bývalí zápasníci v thajském boxu, oba pod hlavičkou Oktagonu inkasovali pouze jednu porážku. Dnes večer uvidíme, kdo zakončí tento divoký rok lépe a zda se štěstěna tentokrát obrátí čelem ke Kohoutovi, nebo se bude nadále držet s Brichtou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začne ne dříve než v 20:40.

    Marek Baloun

    Petr Balej
    bahis siteleri