Švýcarsko – Německo 4:5 (kon.) | Rusko – Švédsko 4:3 (po pr.) | Česko – Rakousko cz 7:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (0:0, 4:0, 3:0)
Rakousko
Čtvrtek 31.12.2020, 20:10 • Rogers Place, Edmonton, AB • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Martin Lang byl vyhlášený nejlepším hráčem zápasu. Plzeňský odchovanec, který v letošní sezoně nastoupil v Litoměřicích a Klatovech dnes zaznamenal dvě branky a jednu asistenci.
    59:34 Jan MYŠÁK - 7:0
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lang nahrál pod sebe JANU MYŠÁKOVI, ten si hodil kotouč na hranu pravého kruhu a zakončil zápěstím hezky k zadní tyči! Asistence: Martin Lang, Michal Teplý.
    56:45 David JIŘÍČEK - 6:0
     
    56:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    DAVID JIŘÍČEK podržel puk na pozici pravého obránce a jeho střelu tečoval Jonas Kutzer do kratší šibenice! Asistence: David Vitouch, Pavel Novák.
     
    51:12
    Lang adresoval nahrávku zprava na levý kruh do tutovky Teplému, ale ten nevyzrál na brankáře přesouvajícího se k bližší tyči!
    41:39 Pavel NOVÁK - 5:0
     
    41:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    PAVEL NOVÁK míchal s pukem na levém kruhu, Vitouch dobře clonil a kotouč propadl okolo pravého ramena pod horní tyčku!
    39:27 Filip PŘIKRYL - 4:0
     
    39:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Beránek nahrával křížem zleva na pravou stranu v situaci tři na dva. Mužík zpracoval puk a sklepl jej pod sebe, načež FILIP PŘIKRYL trefil přes bránícího Lindnera prázdnou bránu. Asistence: Radek Mužík, Martin Beránek.
    38:11 Martin LANG - 3:0
     
    38:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Myšák připravil puk zprava na post levého obránce a rána MARITNA LANGA z jedničky k bližší tyči se od pravé nohy Wraneschitze odrazila do bližšího horního rohu brány. Asistence: Jan Myšák, Šimon Kubíček.
    32:05 Martin LANG - 2:0
     
    32:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Haš zakončil z pravého kruhu a po odrazu od zadního mantinelu to vypadalo, že má Wraneschitz puk pod lapačkou. Nicméně Svozil udržel puk ve hře. Svozil sklepával pod sebe na Haše. Mezitím hodil Tschofen Teplého na vlastního brankáře. Haš vypálil z jedničky do pravé nohy a MARTIN LANG doklepával z levé strany do polooprázdné brány. Opět rozhodčí konzultovali celou situaci u videa, ale zase ukázali na střed. Asistence: Martin Haš, Stanislav Svozil.
    26:21 Šimon KUBÍČEK - 1:0
     
    26:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    ŠIMON KUBÍČEK si stáhl kotouč z pravé strany na střed a ten při zakončení českého obránce proskákal nad levým betonem Wraneschitze do pravé tyče a vzápětí se odrazil do sítě. Tou dobou byl Novák těsně postavený v brankovišti, gólmana ale nikterak neovlivňoval a hraniční situaci posoudili rozhodčí po konzultaci s videem ve prospěch českého týmu. Asistence: Adam Raška, David Vitouch.
     
    24:33
    Koffer si dal pozor na to, aby nevystavil Svozila do ofsajdu na levém křídle a puk se při střele obránce Komety Brno otřel o levé rameno Wraneschitze a posléze zachránilo Rakousko břevno!
     
    22:05
    Svozil měl zajímavou šanci po přihrávce od Nováka, vyhrál jeden na jednoho, ale při ložence zleva byl Wraneschitz připravený!
     
    20:15
    Chyba Kučeříka v rozehrávce a najednou byl Peeters úplně sám před Malíkem. Ve stoprocentní šanci selhal při bekhendovém blafáku a minul brankářovu pravou tyč!
     
    15:07
    Rakušané dvakrát vyhodili a poté zahrozil Harnisch na pravé straně, nastavil tělo před Haše, ale Malík skvěle vypíchl puk hokejkou!
     
    14:34
    Marco Rossi (Rakousko) vysekl hokejku Vitoucha na levé straně a uvidíme první přesilovku.
     
    14:29
    Raškův golfák z pravé strany vykopává Wraneschitz pravou nohou!
     
    14:06
    Obrovská hrubice Klikorky v rozehrávce a zničehonic byli Rakušané před Malíkem v situaci dva na jednoho, Hochegger to vzal zprava na sebe, Harnisch nedokázal tečovat před českým brankářem a ten přerušil hru. Nicméně asi největší šance Rakouska v utkání!
     
    11:02
    Nejprve Myšák tečoval střelu Svozila z pravé strany o fous vedle zadní tyče! Vzápětí rána z pravého kruhu po sklepnutí pod sebe skončila již za rakouským brankářem, ale Rakušané vyhodili puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    05:14
    Raška se rozjel na levém křídle do druhé vlny a tlačil se před bránu, první střelu vyrazil Warneschitze, levou nohou poté vykopl dorážku, následně ještě hodlal Novák překonat gólmana v pádu.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se letošní MS juniorů hraje bez diváků.
    Marken.cz

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 27. Kubíček (Raška, Vitouch), 33. Lang (Haš, Svozil), 39. Lang (Myšák, Kubíček), 40. Přikryl (Mužík, Beránek), 42. P. Novák, 57. Jiříček (Vitouch, P. Novák), 60. Myšák (Lang, Teplý)


    Česko: N. Malík (Pařík) – Kučeřík (A), Kubíček, Svozil, Haš, Klikorka, Jiříček, Suhrada – Lang, Teplý, Myšák (C) – P. Novák, Vitouch, Raška – Přikryl, Beránek, Mužík – Najman (A), Rychlovský, Koffer.
    Rakousko: Wraneschitz (Brandner) – Lindner (A), Necesany, Wimmer, Pfeffer, Posch, Pallierer, Kutzer – Kasper, Peeters, Rossi (C) – Hochegger, Harnisch (A), Thaler – Tschofen, Böhm, Wallner – Krainz, Unterweger, van Ee – Pauschenwein.

    Rozhodčí: Garon, Kowalski – Foster, McGowan
    bahis siteleri