Liberec – Bohemians 5:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 7:2 (kon.) | Hattrick Brno – Otrokovice 4:6 (kon.)
Black Angels – Sparta 6:9 (kon.) | Chodov – Střešovice 8:6 (kon.) | Vítkovice – Česká Lípa 12:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
12:4 (3:2, 4:2, 5:0)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 03.01.2021, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkáni nakonec končí očekávaným vítězstvím Vítkovic, které potvrdily roli favorita zápasu a zvítězily vysoko 12:4. Česká Lípa hrála vyrovnaně pouze v první periodě, zbytek zápasu totiž patřil domácím, kteří nakonec skórovali hned dvanáctkrát. Česká Lípa se totiž zhruba od poloviny zápasu horko, těžko dostávala do šancí, navíc se jí příliš nedařilo eliminovat útočné akce soupeře. (19:53:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Běží nám poslední minuta zápasu, o vítězi je delší dobu rozhodnuto. Otázkou je, zda domácí ještě nepřidají další branku.
     
    58:15
    Vítkovice pokračují v aktivitě. Tentokráte si střeleckou pozici zkoušel najít domácí Čonka, který byl vytlačen k levému hrazení.
     
    57:32
    Česká Lípa se nikam nežene, spíše se snaží neudělat žádnou fatální chybu. Proto sledujeme trpělivou rozehrávku.
    55:07 Adam DELONG - 12:4
     
    55:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou evidentně při chuti! Znovu se o slovo přihlásil ADAMA DELONG, který si tradičně navedl míček do palebné pozice, odkud švihem zamířil přesně k levé brankové konstrukci.
    Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    54:15
    Další zakončení tentokráte obstaral Bräuer, který tak útočil na svůj dnešní hattrick. Střelecký pokus z nepřipravené pozice mířil vedle branky.
    53:07 Ondřej SIDUNOV - 11:4
     
    53:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Aby toho nebylo málo, tak je tu jedenáctá trefa! Hostující branka Chyna nedokázal ideálně rozehrát, k hracímu předmětu se tak dostal Marek Matejčík, po jehož nahrávce se prosadil ONDŘEJ SIDUNOV.
    Asistence: Marek Matejčík.
    52:39 Adam DELONG - 10:4
     
    52:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Debakl graduje, je tu totiž desátá branka! Velký kus práce znovu odvedl Rostislav Gattnar, který zavezl míček, načež velice přesnou nahrávkou našel volného ADAMA DELONGA, jenž zamířil do prázdné hostující branky.
    Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    52:20
    Česká Lípa je v poslední periodě naprosto bez života. Domácí celek tak většinu času drží míček na svých hokejkách, což se děje také v tuto chvíli.
     
    51:15
    Po další rozehrávce standardky operoval v oblasti branky soupeře Čonka. Po jeho nahrávce to zkoušel Besta, který dokázal oslovit volného spoluhráče.
     
    50:00
    Do dalšího protiútoku pro změnu uháněl Hatala, který znovu skončil na zemi. I tentokráte se jednalo o poměrně podezřelý zákrok protihráče.
    49:47 Marek MATEJČÍK - 9:4
     
    49:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Devátá branka domácího celku! Lukáš Hájek podnikl útočnou akci, při které se mu v tandemu povedlo najít MARKA MATĚJČÍKA, který si bez větších problémů poradil s hostující brankářem, jenž byl naprosto bez šance.
    Asistence: Lukáš Hájek.
     
    49:30
    Už poměrně dlouho čekáme na něco vážnějšího. Nyní si rozehrávkou zkomplikoval hostující Novák, který se přesto dostal kolem napadajícího protihráče.
     
    48:26
    Hatala přesnou nahrávkou o pravé hrazení našel Bräuera, který si ovšem poté pomohl nedovoleným způsobem. Rozehrávat tak bude Česká Lípa.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. Matejčík (Jan Šebesta), 6. Bräuer (Jan Šebesta), 8. Sidunov (Hájek), 28. Gattnar (Delong), 33. Delong (Nehera), 34. Gattnar (Šindler), 37. Bräuer (Besta), 43. Hájek (Jan Šebesta), 50. Matejčík (Hájek), 53. Delong (Gattnar), 54. Sidunov (Matejčík), 56. Delong (Gattnar) – 12. Kopič (Kadlec), 14. Ekl (Štěrba), 30. Krajcigr (Slaný), 34. Krajcigr (Kopič)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Hatala, Nehera, Jan Šebesta – Besta, Bräuer, Čonka-Skyba – Delong, Gattnar, Hájek – Kaleta, Matejčík, Sidunov – Sladký, Šindler.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (Dvořák) – Kadlec, Novák, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Ekl, Hřebřina – Jireček, Jirsa, Karel – Kopič, Krajcigr, Vlček.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč
    bahis siteleri