Liberec – Bohemians 5:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Královské Vinohrady 7:2 (kon.) | Hattrick Brno – Otrokovice 4:6 (kon.)
Black Angels – Sparta 6:9 (kon.) | Chodov – Střešovice 8:6 (kon.) | Vítkovice – Česká Lípa 12:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
12:4 (3:2, 4:2, 5:0)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 03.01.2021, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    55:07 Adam DELONG - 12:4
     
    55:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou evidentně při chuti! Znovu se o slovo přihlásil ADAMA DELONG, který si tradičně navedl míček do palebné pozice, odkud švihem zamířil přesně k levé brankové konstrukci.
    Asistence: Rostislav Gattnar.
    53:07 Ondřej SIDUNOV - 11:4
     
    53:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Aby toho nebylo málo, tak je tu jedenáctá trefa! Hostující branka Chyna nedokázal ideálně rozehrát, k hracímu předmětu se tak dostal Marek Matejčík, po jehož nahrávce se prosadil ONDŘEJ SIDUNOV.
    Asistence: Marek Matejčík.
    52:39 Adam DELONG - 10:4
     
    52:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Debakl graduje, je tu totiž desátá branka! Velký kus práce znovu odvedl Rostislav Gattnar, který zavezl míček, načež velice přesnou nahrávkou našel volného ADAMA DELONGA, jenž zamířil do prázdné hostující branky.
    Asistence: Rostislav Gattnar.
    49:47 Marek MATEJČÍK - 9:4
     
    49:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Devátá branka domácího celku! Lukáš Hájek podnikl útočnou akci, při které se mu v tandemu povedlo najít MARKA MATĚJČÍKA, který si bez větších problémů poradil s hostující brankářem, jenž byl naprosto bez šance.
    Asistence: Lukáš Hájek.
    42:01 Lukáš HÁJEK - 8:4
     
    42:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je tu osmá branka domácího celku! Domácí se znovu nastěhovali k blízkosti branky soupeře, kde se do střelecké pozice dokázal natlačit LUKÁŠ HÁJEK, kterému se tak povedlo vyzrát na brankáře.
    Asistence: Jan Šebesta.
    36:01 Marek BRÄUER - 7:4
     
    36:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní je to o tři branky! Česká Lípa nyní propadla při bránění útočné akce, která byla v podání domácích ukázková. Bestovi se totiž v tandemu povedlo najít MARKA BRÄUERA, který uklidil míček do prázdné branky.
    Asistence: Jiří Besta.
    33:46 Rostislav GATTNAR - 6:4
     
    33:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá třetina nám rovněž nabízí celou řadu branek! Šindlerovi se nyní povedlo najít dobře postaveného ROSTISLAVA GATTNARA, který bleskovou střelou bez přípravy zamířil do levé části hostující branky.
    Asistence: Matyáš Šindler.
    33:31 Radek KRAJCIGR - 5:4
     
    33:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Jenomže znovu je sníženo! Na pravém křídle měl trestuhodně příliš prostoru Kopič, který si ještě počkal na náběh v podání RADKA KRAJCIGRA, jenž zamířil do prázdné domácí branky.
    Asistence: Ondřej Kopič.
    32:22 Adam DELONG - 5:3
     
    32:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dočkali jsme se osmé branky zápasu! ADAM DELONG to typickým způsobem vzal na sebe, přičemž si navedl míč do palebné pozice, odkud neomylně vypálil přesně pod horní konstrukci hostující branky.
    Asistence: Martin Nehera.
    29:34 Radek KRAJCIGR - 4:3
     
    29:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Rázem je to o jedinou branku! Česká Lípa kombinovala a pořádně zaměstnala domácí obranu, která se vůbec nechytala. Nakonec akce přinesla nahrávku na RADKA KRAJCIGRA, který si proti Součkovi věděl rady.
    Asistence: Štěpán Slaný.
    27:37 Rostislav GATTNAR - 4:2
     
    27:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom domácí celek využívá přesilovou hru! Vítkovice se dlouhou dobu nemohly dostat do zakončení, povedlo se to až po nahrávce Delonga, kterému se povedlo najít ROSTISLAVA GATTNARA, který našel levou šibenici.
    Asistence: Adam Delong.
    13:16 Jaromír EKL - 3:2
     
    13:16
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Rázem je to o jednu branku! Na levém křídle převzal nahrávku JAROMÍR EKL, který se to rozhodl vzít sám na sebe. Jeho technická rána nakonec zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci.
    Asistence: Daniel Štěrba.
    11:10 Ondřej KOPIČ - 3:1
     
    11:10
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A ten končí kontaktní brankou! Velice pohledně to vyřešil Kadlec, kterému se přesnou nahrávkou povedlo na zadní tyči najít naprosto osamoceného ONDŘEJE KOPIČE, kterému se povedlo překonat marně se natahujícího Součka.
    Asistence: Tomáš Kadlec.
    07:17 Ondřej SIDUNOV - 3:0
     
    07:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V krátkém časovém sledu tu máme další branku! Vítkovice se díky rychlému protiútoku dostaly k parádní kombinaci, která putovala až před prázdnou branku, kde měl naprosto snadnou práci ONDŘEJ SIDUNOV.
    Asistence: Lukáš Hájek.
    05:33 Marek BRÄUER - 2:0
     
    05:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je tu druhá branka tohoto zápasu! U levého mantinelu se do zakončení dostal domácí MAREK BRÄUER, který se štěstím zamířil naprosto přesně. Česká Lípa tak prohrává o dvě branky a bude muset pořádně zabrat.
    Asistence: Jan Šebesta.
    01:35 Marek MATEJČÍK - 1:0
     
    01:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Vítkovice pokračovaly ve svém aktivním nástupu do zápasu, do střelecké pozice si dokázal seběhnout MAREK MATEJČÍK, jehož rána přeci jenom skončila za zády brankáře.
    Asistence: Jan Šebesta.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. Matejčík (Jan Šebesta), 6. Bräuer (Jan Šebesta), 8. Sidunov (Hájek), 28. Gattnar (Delong), 33. Delong (Nehera), 34. Gattnar (Šindler), 37. Bräuer (Besta), 43. Hájek (Jan Šebesta), 50. Matejčík (Hájek), 53. Delong (Gattnar), 54. Sidunov (Matejčík), 56. Delong (Gattnar) – 12. Kopič (Kadlec), 14. Ekl (Štěrba), 30. Krajcigr (Slaný), 34. Krajcigr (Kopič)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Hatala, Nehera, Jan Šebesta – Besta, Bräuer, Čonka-Skyba – Delong, Gattnar, Hájek – Kaleta, Matejčík, Sidunov – Sladký, Šindler.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Chyna (Dvořák) – Kadlec, Novák, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Ekl, Hřebřina – Jireček, Jirsa, Karel – Kopič, Krajcigr, Vlček.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč
    bahis siteleri