Nové Zámky – Zvolen 0:2 (kon.) | Nitra – Miskolc 5:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 4:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 3:4 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Detva 8:1 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 1:5 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 10.01.2021, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Poprad dal gól!
    Popradčania zrejme definitívne pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase. O'Donnellovi nevyšiel individuálny pohyb z pravého kruhu. Popradčania získali puk, MARCEL HAŠČÁK ho vypichol na modrej čiare a zo stredného pásma trafil odkrytú bránu.
     
    34:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí využívajú túto presilovku. V predchádzajúcej situácii možno O'Donnell vyčítal Urbánkovi, že ho nenašiel, teraz však Urbánek krížom parádne preniesol puk na hokejku BRENDANA O'DONNELLA a ten z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Jakub Urbánek, Martin Štajnoch.
     
    23:40
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú aj túto presilovku a zvyšujú svoj náskok na rozdiel troch gólov. Kamzíci založili útočnú akciu z obranného pásma, usadili sa v pásme a Svitana ponúkol krížnu prihrávku na MARCELA HAŠČÁKA, ktorý strelou z prvej príklepom nedovolil Noskovičovi rýchlo sa presunúť.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    19:44
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovku pár sekúnd pred príchodom Rapáča a v závere prvej tretiny. Domáci sa prakticky celú presilovku držali v útočnom pásme. Seigo posnul na pravý kruh PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý zamieril a úspešne triafal.
    Asistencie: Steven Seigo, Marcel Haščák.
     
    11:01
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do vedenia v zápase. Strela Matúša Paločka spomedzi kruhov bola vyrazená Noskovičovým betónom pred bránkovisko, kde prikorčuľoval PETER BJALONČÍK a bekhendom trafil nechránenú medzeru medzi betónmi gólmana Slovana.
    Asistencia: Matúš Paločko.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Bjalončík (Matúš Paločko), 20. Svitana (Seigo, Haščák), 24. Haščák (Svitana), 59. Haščák – 35. O'Donnell (Urbánek, Štajnoch)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Hudec, Seigo, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Livingston, Handlovský – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár, Jevoš, Hajnik – Valigura
    HC Slovan Bratislava: Noskovič (Parks) – Sersen, Bačik, Meszároš, Štajnoch, Ališauskas, Valach, Maier, Beňo – Ožvald, Urbánek, Jendek – Šišovský, Kytnár, O'Donnell – Kundrik, Bortňák, Rapáč – J. Uram, Lačný, Lepskij

    Rozhodčí: Hronský, Štefik – Valo, Frimmel
    bahis siteleri