NY Islanders – Boston 1:0 (kon.) | Toronto – Winnipeg 3:1 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 1:6 (kon.)
St. Louis – San Jose 5:4 (kon.) | Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.)
Edmonton – Montreal 1:3 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:0 (kon.) | Vegas – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
Úterý 19.01.2021, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Nino NIEDERREITER - 2:4
     
    59:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Slavin nezazmatkoval a místo vyhození ještě přihrál Trocheckovi, jenž využil spousty času k pasu na NINA NIEDERREITERA. Levé křídlo Caroliny zamířilo ze středního pásma do odkryté svatyně neomylně. Duchene ještě nataženou hokejkou puk zpomalil, zabránit v cestě do sítě mu však nedokázal. Asistence: Vincent Trocheck a Jaccob Slavin.
    53:26 Viktor ARVIDSSON - 2:3
     
    53:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Predátoři využili přesilovku za pouhých deset vteřin a jsou znovu na kontakt. Přihrávku Johansena napříč pásmem si našel VIKTOR ARVIDSSON, švédský útočník propálil Reimera tvrdou střelou mezi betony. Asistence: Ryan Johansen a Matt Duchene.
    50:39 Sebastian AHO - 1:3
     
    50:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další protiútok Hurikánů byl smrtící, hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Svečnikov vyřešil přečíslení dva na jednoho přihrávkou na SEBASTIANA AHA, který poslal přesunujícímu se Rinnemu puk mezi betonem a vyrážečkou. Asistence: Andrej Svečnikov a Jake Gardiner.
    43:46 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    43:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš! VINCENT TROCHECK se chopil volného kotouče v útočném pásmu, z pravého kruhu během chvilky zamířil a poslal touš do levé šibenice mimo dosah Rinneho vyrážečky! Bez asistence.
    36:51 Filip FORSBERG - 1:1
     
    36:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Odpověď Predátorů na sebe nenechala dlouho čekat! Arvidsson parádním pasem vyslal do samostatného úniku FILIPA FORSBERGA, který uspěl forhendovou střelou na Reimerovu lapačku. Asistence: Viktor Arvidsson a Dante Fabbro.
    36:05 Andrej SVEČNIKOV - 0:1
     
    36:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Brind'Amoura využívají přesilovku a ujímají se vedení! Hamilton přihrál na levou stranu ANDREJI SVEČNIKOVOVI a ruský útočník svižnou střelou k levé tyči prostřelil Rinneho! Asistence: Dougie Hamilton a Sebastian Aho.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 37. F. Forsberg (Arvidsson, Fabbro), 54. Arvidsson (Johansen, Duchene) – 37. Svečnikov (D. Hamilton, Aho), 44. Trocheck, 51. Aho (Svečnikov, Gardiner), 60. Niederreiter (Trocheck, Slavin)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm, Benning, Borowiecki – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg – Kunin, Duchene, Haula – Grimaldi, Sissons, Cousins – Olivier, Richardson, Järnkrok.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen, Aho (A), Niederreiter – Nečas, Trocheck, Foegele – Fast, Martinook (A), Svečnikov – B. McGinn, Geekie, Dzingel.

    Rozhodčí: Wes McAuley (CAN), Furman South (USA) – Greg Devorski (CAN), Bryan Pancich (USA)
    bahis siteleri