NY Islanders – Boston 1:0 (kon.) | Toronto – Winnipeg 3:1 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 1:6 (kon.)
St. Louis – San Jose 5:4 (kon.) | Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.)
Edmonton – Montreal 1:3 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:0 (kon.) | Vegas – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
Úterý 19.01.2021, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Nino NIEDERREITER - 2:4
     
    59:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Slavin nezazmatkoval a místo vyhození ještě přihrál Trocheckovi, jenž využil spousty času k pasu na NINA NIEDERREITERA. Levé křídlo Caroliny zamířilo ze středního pásma do odkryté svatyně neomylně. Duchene ještě nataženou hokejkou puk zpomalil, zabránit v cestě do sítě mu však nedokázal. Asistence: Vincent Trocheck a Jaccob Slavin.
     
    59:10
    Predátoři se znovu dostali do útočného pásma a kouč Hynes okamžitě reaguje. Pekka Rinne je na střídačce, Nashville zkouší powerplay!
    53:26 Viktor ARVIDSSON - 2:3
     
    53:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Predátoři využili přesilovku za pouhých deset vteřin a jsou znovu na kontakt. Přihrávku Johansena napříč pásmem si našel VIKTOR ARVIDSSON, švédský útočník propálil Reimera tvrdou střelou mezi betony. Asistence: Ryan Johansen a Matt Duchene.
     
    53:16
    Warren Foegele doslova daroval domácím přesilovou hru. V útočném pásmu nesmyslně podržel hokejku rozehrávajícímu Järnkrokovi, jasné dvě minuty.
    50:39 Sebastian AHO - 1:3
     
    50:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další protiútok Hurikánů byl smrtící, hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Svečnikov vyřešil přečíslení dva na jednoho přihrávkou na SEBASTIANA AHA, který poslal přesunujícímu se Rinnemu puk mezi betonem a vyrážečkou. Asistence: Andrej Svečnikov a Jake Gardiner.
     
    47:26
    Matt Duchene nevyzrál na Reimera, který vyrazil střelu po ledě. Tlak Predátorů vyústil až ve faul Bradyho Skjeie, ten zahákoval Haulu.
    43:46 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    43:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš! VINCENT TROCHECK se chopil volného kotouče v útočném pásmu, z pravého kruhu během chvilky zamířil a poslal touš do levé šibenice mimo dosah Rinneho vyrážečky! Bez asistence.
    43:26 Cousins orazítkoval horní tyč
     
    43:26
    Jamese Reimera dnes podruhé zachránila branková konstrukce! Obrat domácích mohl dokonat Nick Cousins, ale i on, stejně jako v první třetině Forsberg, trefil horní tyčku.
     
    39:24
    Erik Haula nestihl zastavil nájezd do Aha. Nic netušícího soka u mantinelu podrazil, což rozhodčí postřehl a poslal finského útočníka na trestnou lavici.
    36:51 Filip FORSBERG - 1:1
     
    36:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Odpověď Predátorů na sebe nenechala dlouho čekat! Arvidsson parádním pasem vyslal do samostatného úniku FILIPA FORSBERGA, který uspěl forhendovou střelou na Reimerovu lapačku. Asistence: Viktor Arvidsson a Dante Fabbro.
    36:05 Andrej SVEČNIKOV - 0:1
     
    36:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Brind'Amoura využívají přesilovku a ujímají se vedení! Hamilton přihrál na levou stranu ANDREJI SVEČNIKOVOVI a ruský útočník svižnou střelou k levé tyči prostřelil Rinneho! Asistence: Dougie Hamilton a Sebastian Aho.
     
    35:09
    Výhoda skončila, když nahrávku na Aha úspěšně zachytil Josi. Rozhodčí posílají na lavici hanby Filipa Forsberga, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    19:30
    Faul v útočném pásmu posílá Carolinu do čtyř. Andrej Svečnikov dal hokejku mezi Ekholmovi brusle, následoval pád švédského obránce. Rozhodčí vyhodnotili situaci jako podrážení.
     
    17:14
    Zvoní tyč! Ostrostřelec Filip Forsberg vypálil rychlou střelu zápěstím, na níž Reimer reagoval příliš pozdě, ale měl štěstí, neboť jej podržela horní tyčka!
     
    12:49
    Tentokráte měla početní převaha Predátorů ještě kratšího trvání. Po úspěšném zásahu Reimera Ryan Johansen mimo hru zbytečně dohrál Martinooka. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:44
    Ponechaná výhoda nepřinesla Predátorům žádnou šanci. Po přerušení hry je na trestnou lavici odeslán Vincent Trocheck za podrážení Duchenea.
     
    01:45
    Početní převaha Nashvillu netrvala ani dvacet sekund! Matt Duchene nejprve najel z pravého křídla před bránu, ale na Reimera nevyzrál. Vzápětí se i on provinil hákováním při snaze zabránit Hamiltonovi ve vyhození kotouče.
     
    01:26
    Predátoři si brzy zahrají první přesilovou hru. Reimer zasáhl levým betonem proti Kuninovi a Warren Foegele posléze drobným háčkem zabránil v dorážce Haulovi.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 37. F. Forsberg (Arvidsson, Fabbro), 54. Arvidsson (Johansen, Duchene) – 37. Svečnikov (D. Hamilton, Aho), 44. Trocheck, 51. Aho (Svečnikov, Gardiner), 60. Niederreiter (Trocheck, Slavin)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm, Benning, Borowiecki – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg – Kunin, Duchene, Haula – Grimaldi, Sissons, Cousins – Olivier, Richardson, Järnkrok.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen, Aho (A), Niederreiter – Nečas, Trocheck, Foegele – Fast, Martinook (A), Svečnikov – B. McGinn, Geekie, Dzingel.

    Rozhodčí: Wes McAuley (CAN), Furman South (USA) – Greg Devorski (CAN), Bryan Pancich (USA)
    bahis siteleri